MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#106550 Re: Re: Demokraticky zvolení diktátoři?

2017-04-09 18:13

#106549: - Re: Demokraticky zvolení diktátoři? 

 To se velmi pleteš, jediným nosným tématem byl slib, že dokončí asociační dohodu s EU. Proto se občané dali do pohybu, když jednání zrušil a to ještě nevěděli, jak děsivě dokázal jednou návštěvou sPutinem Ukrajinu zadlužit v Rusku, přesněji v rusákově. 

Janukovičovi dokonce prošla změna ústavy, která z něj udělal samovládce, důvodem bylo, že stále kašíroval, že dojednává asociační dohodu, až když musel s pravdou ven a bylo již pozdně se občané dali do pohybu. 

Co Vládovi Iljičovi Putinovi není pravda? Ze je KGBák, že změnil ústavu, aby mohl být volen neomezeně dlouho, že má v podstatě neomezý rozpočet na to, aby si zajistil "zvolení"? 

Jestli po něm jde nějaká banda jiných KGBáků, tak to opravdu netuším, jen by to bylo pro rusákov symptomatické. 

Ten "dokument" je přece ultra ubohá propagada, nemá časovou posloupnost, není možné zjistit, co za lidi tam mluví, kde to bylo točeno, prostě vůbec nic, je to jen slátanina za účelem vyvolání dojmu spiklenecké teorie. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106554 Re: Re: Re: Demokraticky zvolení diktátoři?

2017-04-09 18:33:48

#106550: - Re: Re: Demokraticky zvolení diktátoři? 

Komu co sliboval? Dokaž to! Janukovyč byl proruský, jestli o tom nevíš. Vždyť ty tvoje bláboly nedávají smysl. Od kdy je neplnění volebních slibů důvod k násilnému převratu?

Nosným tématem ČSSD bylo zrušení církevní zlodějny. Měl by být Sobotka násilně svržen?