MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#106554 Re: Re: Re: Demokraticky zvolení diktátoři?

2017-04-09 18:33

#106550: - Re: Re: Demokraticky zvolení diktátoři? 

Komu co sliboval? Dokaž to! Janukovyč byl proruský, jestli o tom nevíš. Vždyť ty tvoje bláboly nedávají smysl. Od kdy je neplnění volebních slibů důvod k násilnému převratu?

Nosným tématem ČSSD bylo zrušení církevní zlodějny. Měl by být Sobotka násilně svržen?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#106560 Re: Re: Re: Re: Demokraticky zvolení diktátoři?

2017-04-09 18:56:25

#106554: - Re: Re: Re: Demokraticky zvolení diktátoři? 

 Řekl bych, že důkazem je to, že asicoační dohodu dojednával do poslední chvíle, pouze jí odmítl po jednání s Vlaďkou Iljičem Putinem podepsat.  

U voleb se zrovna prorusky netvářil a nevykládal, že má v úmyslu změnit Ústavu a ani se netvářil, že bude podivně manipulovat s volbami a paktovat se s neonacisty co se tak podivně dostali do parlamentu. 

Církevní restituce spojené s odlukou církve od státu porovnávat s asociační dohodou je poněkud přitažené za vlasy - důsledky jsou skutečně velmi rozdílné. Pokud ti to přišlo jako nosné téma socanů, tak jim to běž říct před barák. 

Mimochodem,na zlodějně korunových dluhopislů nakupovaných osobou spojenou, které si nakoupil i jprodal i soudruh Bureš Babiš sám sobě, je roční ztráta větší, než kolik stát vydá na kompenzace zničeného církevního majetku a nezajímá to Bradáčovou, žádnýho policajta, ředitel finanční správy se směje poslancům do obličeje a uráží je a Andrej se pokusi si beztrestnot zajisti pozměńovacím poslaneckým návrhem. A všichni jsou v pohodě. 

To bych řekl je sakra nosné téma, neb by to restituce zaplatilo a ještě by zbylo. Navíc církevní restituce jsou správné řešení to, že se dva lidi neshodnou ani na systému, jak by se měla určovat cena, to je fakt, tedy buďme rádi, že se shodli poslanci a stát po skončení kompenzací již nebude zaměstnávat duchodní a nebude je muset platit. 

Církevní restituce tu dvacet let nikdo vyřešit nedokázal, vyřešil to parlament, který zničil Miloš Zeman svým neústavním jednáním.