MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#107295 Re: Re: Re: Re: Re: Takového socanského debila abys pohledal :DDD

2017-04-21 09:54

#107293: - Re: Re: Re: Re: Takového socanského debila abys pohledal :DDD 

 Chování čínských zpravodajců, milicionářů a svazáků ve Velké Británii bylo diametrálně odlišné, od chování v ČR. 

Tady si evidentně zkoušeli, co si mohou v EU a zemi střední velikosti člena EU dovolit a dovolili si opravdu to, co si ve Velké Británii nedovolili ani ze setiny. 

Přivezl je Zeman s Trvrdíkem, oni sem tuto pakáž navezli s vědomím, že naše zpravodajské služby nejsou schopny náporu činské pakáže čelit, byl to čin vlastizrádný a v případě Zemana velezrádný, vystavili zemi obrovskému organizovanému nebezpečí. Nakonec čínský zpravodajec dodnes má přístup na Hrad a je dokonce oficiálním poradce idiota Miloše Zemana. 

Mimochodem nedávno jsem se věnoval analýze trhu v konkrétním produktu a není ani náznak pravdy, že se "všechno vyrábi v Číně", kvalitní zařízení s vysokou přidanou hodnotou se vyrábí po celém světě, jen v číně se vyrábí nízká úroveň takových zařízení a to až do úrovně praktické nepoužitelnosti. 

Tedy na hloupé kecy o tom, že se "všechno stejně vyrábí v Číně nevěřím ani náhodou", jsou věci, které jsou v Číně za zajímavé ceny, ale nikoliv v kvalitě na kterou jsme v Evropě a Americe zvyklí. Platí to prakticky o jakémkoliv produtku - od oblečení, přes stavebnictví až po elektroniku. Použitelná elektronika a technologie z Číny, je jen o málo levnější, než super kvalitní produkty z Japonska, USA a EU, podstatné je, že stále vše vyrábíme a samozřejmě špičkové technologie se v Číně vůbec nevyrábí a jsou číně nedostupné. Podstatné je také to, že čínské produkty jsou licenčními produkty, vlastní vývoj má Čína minimální, mnohdy se dokonce v čínských zařízeních objevují západní klíčové komponenty daného produktu. Mechanickou část vyrábí čína, ale klíčovou část produktu dodává Japonsko, USA, EU a čínský producent to také ve svém výrobku náležitě propaguje. 

Další věcí jsou náklady na dovoz větších výrobků, ty jsou dnes enormní a mnohdy je jednodušší koupit produkt přímo v Evropě v evropské kvalitě, vyjde za srovnatelnou cenu - není nutné se zatěžovat clem, dopravou, rizikem nedodání atd.  Čína se snaží, výrobci komunikují, jsou vstřícní, jednají pohotově - protože jim ni jiného ani nezbývá, dělají jen kopie - origály jsou v Japonsku, USA a EU. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#107297 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Takového socanského debila abys pohledal :DDD

2017-04-21 10:10:06

#107295: - Re: Re: Re: Re: Re: Takového socanského debila abys pohledal :DDD 

 Jediné diametálně odlišné bylo, že v Londýně žádní teroristé z pražské kavárny Číňany vítající svého prezidenta nenapadali a nestrhávali vlajky Číny....