MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vlastenec

#110024 Sebevražedný útok na koncertě pro náctileté v Manchesteru: 22 mrtvých včetně dětí

2017-05-23 09:43

Dvaadvacet mrtvých včetně dětí a 59 zraněných si v pondělí večer vyžádal útok sebevražedného atentátníka v multifunkční hale v anglickém Manchesteru, kde koncertovala americká zpěvačka Ariana Grande. Oznámila to místní policie. Na koncertě bylo asi 20 tisíc lidí, většina z nich byly děti, uvedla BBC.

Záchranná zdravotnická služba uvedla, že do nemocnic dopravila 59 lidí a řadu lidí ošetřila na místě. Zpěvačka je podle mluvčího jejího hudebního studia v pořádku.

Tak tohle je opravdu hodně za hranou. Jestli si ti zoufalci nechají ve jménu nekonečné humanity povraždit i vlastní děti a bez mrknutí budou dál obhajovat multikulti režim, tak to už jsou ti neujodpornější ubožáci pod sluncem a vyhynout si tenhle západoevropský poddruh opravdu zaslouží. Dělá se mi z takových odporných lidí na zvracení. Klidně i vlastní děti obětovat na oltáři vlastních zvrhlých ideologických pohnutek!

 

Výběr útoků v Británii od roku 2005:

- 7. července 2005 - čtyři bombové útoky v londýnské veřejné dopravě (tři bomby vybuchly v metru, čtvrtá v autobuse) během ranní špičky si vyžádaly 52 mrtvých (zahynuli také čtyři útočníci) a na 700 zraněných; motivací atentátníků byla účast Británie ve válce s Irákem.

- 30. června 2007 - neúspěšný teroristický útok na letišti v Glasgow pomocí zeleného vozu Jeep Cherokee, kterým pachatelé projeli skrz skleněný hlavní vchod do areálu letiště; dva pachatelé byli popáleni, jeden později zemřel v nemocnici v Paisley, druhý byl v roce 2008 odsouzen na doživotí.

- 22. května 2013 - britský voják Lee Rigby byl ubodán na ulici v Londýně; dva útočníci, Michael Adebolajo a Michael Adebowale, kteří pocházeli z Nigérie a byli křesťanskými konvertity k islámu, byli shledáni vinnými z vraždy a v únoru 2014 odsouzeni na doživotí

- 22. března 2017 - pět lidí bylo zabito při teroristickém útoku v Londýně; útočník nejprve najel automobilem do chodců na Westminsterském mostě, kde smrtelně zranil čtyři lidi, a následně odjel k nedalekému parlamentu, kde ubodal policistu; pachatele, britského konvertitu k islámu s násilnou minulostí, poté zastřelili policisté.

Odpovědi

Evropan

#110029 Re: Sebevražedný útok na koncertě pro náctileté v Manchesteru: 22 mrtvých včetně dětí

2017-05-23 10:33:04

#110024: Vlastenec - Sebevražedný útok na koncertě pro náctileté v Manchesteru: 22 mrtvých včetně dětí 

Ještě že žijeme v tak bezpečné zemi bez muslimů :

- Česká tenistka Petra Kvitová se stala terčem kriminálního útoku: v jejím prostějovském bytě ji v úterý ráno přepadl neznámý útočník, který se vydával za revizního technika kotle. Kvitová se útoku bránila, za což zaplatila řeznými ránami na levé ruce. „Má pořezané všechny prsty a teď se řeší, v jak vážném stavu jsou ony šlachy. Večer ji budou s největší pravděpodobností operovat. V každém případě je to určitě na delší dobu,“ cituje list zdroj blízký tenistce.

- V úterý 24.2.2015 ozbrojený třiašedesátiletý místní obyvatel Zdeněk Kovář zastřelil osm osob a jednu z nich těžce zranil v restauraci Družba v Uherském Brodě, muž následně po masakru při zásahu policejní zásahové jednotky spáchal sebevraždu.

- V ČR je oficiálně registrováno jedno až dvě znásilnění denně – předpokládá se, že znásilnění je oznamováno pouze v 8 % případů (znásilnění, ke kterému došlo v rámci rodinných a partnerských vztahů, je nahlašováno pouze v 3 % případů). Se sexuálním násilím se v průběhu svého života setká až 25 % žen a 6-10 % mužů – oficiální statistiky postihují pouze zlomek skutečného výskytu jevů sexuálního násilí.

Obdivuji tvoji snahu poukazovat na to, jak žije svět, namísto toho, abys pomáhal řešit problémy naší země. Tento tvůj multikulturní pohled na Evropu bohužel působí to, že tragédie kdesi daleko jsou vnímány jako větší než tragédie za rohem, která se ve skutečnosti dotkne daleko více konkrétních lídí. Možná by ses měl spíše označovat za "Multikulturního propagandistu". 


Nepřihlášený uživatel

#110037 Re: Sebevražedný útok na koncertě pro náctileté v Manchesteru: 22 mrtvých včetně dětí

2017-05-23 11:49:12

#110024: Vlastenec - Sebevražedný útok na koncertě pro náctileté v Manchesteru: 22 mrtvých včetně dětí 

 Jak všichni víme, lídři politických stran na západ od našich hranic nemají děti. Tím pádem jsou pro ně ta mrtvá děcka pouze měké cíle. Stačí si přečíst jejich komentáře. To hovoří za vše.