MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

CZEXIT!

#110026 Re:

2017-05-23 10:10

#110010: Multikulturní obohacení -  

 

Zemím, které nepřijaly žádné uprchlíky, pohrozila Evropská komise soudem

Tak co si vybereme, vyvraždění, nebo CZEXIT?

Evropan

#110027 Re: Postavme se xenofóbů, kteří ochraňují prezidenta, který byl zvolen ve vylhaných volbách!

2017-05-23 10:12

#110018: Evropan - Postavme se xenofóbům, kteří ocraňují prezidenta, který byl zvolen ve vylhaných volbách! 

Článek 23
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

Právě to je je ten článek, na základě kterého by bylo potřeba odvolat Bumbála co nejdříve. Jeho pohrdání ústavou, zákony a pravdou obecně je otřesné. Navrhuje vraždit novináře (a u něj ne, že by to byla vždy nadsázka), pohrdá ústavou při řešení vládní krize, když chce u moci udržet svého kamaráda Koblížka, kterému kdysi vnucoval naše chemičky, ale Koblížek si je nakonec nevzal, neustále předstírá, že četl šlánek od pana Peroutky, ačkoli je mu takové literatura jako časopis Přítomnost naprosto cizí. Opilec a nevyléčitelný kuřák - to je reprezentace České republiky !!!

Multikulturní obohacení

#110028

2017-05-23 10:26

Všude kolem leželi děti a teenageři, líčí svědci teror v Manchesteru

 

 

Evropan

#110029 Re: Sebevražedný útok na koncertě pro náctileté v Manchesteru: 22 mrtvých včetně dětí

2017-05-23 10:33

#110024: Vlastenec - Sebevražedný útok na koncertě pro náctileté v Manchesteru: 22 mrtvých včetně dětí 

Ještě že žijeme v tak bezpečné zemi bez muslimů :

- Česká tenistka Petra Kvitová se stala terčem kriminálního útoku: v jejím prostějovském bytě ji v úterý ráno přepadl neznámý útočník, který se vydával za revizního technika kotle. Kvitová se útoku bránila, za což zaplatila řeznými ránami na levé ruce. „Má pořezané všechny prsty a teď se řeší, v jak vážném stavu jsou ony šlachy. Večer ji budou s největší pravděpodobností operovat. V každém případě je to určitě na delší dobu,“ cituje list zdroj blízký tenistce.

- V úterý 24.2.2015 ozbrojený třiašedesátiletý místní obyvatel Zdeněk Kovář zastřelil osm osob a jednu z nich těžce zranil v restauraci Družba v Uherském Brodě, muž následně po masakru při zásahu policejní zásahové jednotky spáchal sebevraždu.

- V ČR je oficiálně registrováno jedno až dvě znásilnění denně – předpokládá se, že znásilnění je oznamováno pouze v 8 % případů (znásilnění, ke kterému došlo v rámci rodinných a partnerských vztahů, je nahlašováno pouze v 3 % případů). Se sexuálním násilím se v průběhu svého života setká až 25 % žen a 6-10 % mužů – oficiální statistiky postihují pouze zlomek skutečného výskytu jevů sexuálního násilí.

Obdivuji tvoji snahu poukazovat na to, jak žije svět, namísto toho, abys pomáhal řešit problémy naší země. Tento tvůj multikulturní pohled na Evropu bohužel působí to, že tragédie kdesi daleko jsou vnímány jako větší než tragédie za rohem, která se ve skutečnosti dotkne daleko více konkrétních lídí. Možná by ses měl spíše označovat za "Multikulturního propagandistu". 

Vlastenec

#110030 Re: Re: Postavme se xenofóbů, kteří ochraňují prezidenta, který byl zvolen ve vylhaných volbách!

2017-05-23 10:36

#110027: Vlastizrádce - Re: Postavme se xenofóbů, kteří ochraňují prezidenta, který byl zvolen ve vylhaných volbách! 

Tak tohle kopíruji a předávám rovnou na policii, tohle už je moc! Jsi vlastizrádce!

"Právě to je je ten článek, na základě kterého by bylo potřeba odvolat Bumbála co nejdříve. Jeho pohrdání ústavou, zákony a pravdou obecně je otřesné. Navrhuje vraždit novináře (a u něj ne, že by to byla vždy nadsázka), pohrdá ústavou při řešení vládní krize, když chce u moci udržet svého kamaráda Koblížka, kterému kdysi vnucoval naše chemičky, ale Koblížek si je nakonec nevzal, neustále předstírá, že četl šlánek od pana Peroutky, ačkoli je mu takové literatura jako časopis Přítomnost naprosto cizí. Opilec a nevyléčitelný kuřák - to je reprezentace České republiky !!!"

 

Evropan

#110031 Re: Novinářský hyenismus ....

2017-05-23 10:42

#110028: Monokulturní ochuzení -  

 Typické Babišoviny - dát článku tragicky znějící titulek, a v textu se pak dočtete :

Mezi mrtvými jsou děti, jelikož patří k hlavním obdivovatelům třiadvacetileté hvězdy.

http://zpravy.idnes.cz/utok-manchester

Možná by stálo zato si zdroj přečíst a nepapouškovat nesmyslné titulky. Netvrdím, že by smrt 22 dospělých měla být méně tragická, než smrt 22 dětí, ale novináři, kteří se na této tragédii takto přiživují ...... to se nedá slušně popsat, co si o nich myslím. A o tobě taky.

 


Nepřihlášený uživatel

#110032 Re: Re: Re: Postavme se xenofóbů, kteří ochraňují prezidenta, který byl zvolen ve vylhaných volbách!

2017-05-23 10:43


Nepřihlášený uživatel

#110033

2017-05-23 10:55

Macron to řekl špatně. Evropané si nemusí zvykat s ničím žít, musí si zvykat umírat. Mlčky a korektně.


Nepřihlášený uživatel

#110034

2017-05-23 11:15

 

Všude jsou stánky s arabským zbožím, voní Kebab, zní orientální písně vychvalující Proroka a lidé tančí. Opodál vybírají peníze na výstavbu mešity a hned vedle je náborové středisko Islámského státu.

Takový běžný multikulti večer
Nepřihlášený uživatel

#110035

2017-05-23 11:26

Andy v pondělí večer čekal ve foyer arény na svoji ženu a dceru, když ho síla exploze odhodila na zem. „Když jsem vstal a rozhlédl se kolem, všude byla těla. Viděl jsem tak dvacet až třicet těl. Nevím, zda někteří z těch lidí byli mrtví, ale někteří tak vypadali,“ svěřil se BBC.

„Byli skutečně vážně zranění a celí od krve. Hned jsem běžel do arény hledat svoji rodinu,“ líčí Andy. Ženu a dceru naštěstí našel v pořádku, všude kolem ale podle něj „leželi a křičeli děti a teenageři“.


Na koncertu byly také dcery Emmy Johnsonové. „Rozhodně to byla bomba. A rozhodně se to stalo ve vstupní hale. Stáli jsme nahoře na schodech, když explodovalo sklo - jen kousek od místa, kde se prodávají upomínkové předměty. Celá budova se otřásla. Nejdřív přišel výbuch, pak vyšlehl oheň. Samozřejmě jsme hned běželi hledat naše děti. Naštěstí se nikomu z nás nic nestalo,“ svěřila Johnsonová BBC.Také Gary Walker s manželkou čekali na své dcery. „Dozněla poslední píseň, pak se najednou strašlivě zablesklo, rána a kouř. V noze jsem ucítil bolest. Otočil jsem se na svoji ženu, která stála vedle mě, a ta mi řekla, že si musí lehnout. Měla zranění břicha a nejspíš zlomenou nohu. Já jsem měl díru v noze, kde mě zasáhl kousek šrapnelu. Překvapilo mě, že jsem vyvázl tak lehce,“ líčí Walker.

„Lidé padali na zem, mysleli si, že tam může být střelec. Bohužel ochranka byla stejně jako všichni kolem v naprostém zmatku a každý byl odkázán sám na sebe,“ vypráví svědkyně jménem Anne-Marie, která dorazila na koncert se svojí třináctiletou dcerou. „Byla tam spousta dětí bez doprovodu. Snažila jsem se pomoci řadě dívek, které tam byly samy a propadly hysterii. Byly asi tak stejně staré jako moje dcera,“ dodává.

„Uslyšeli jsme strašnou ránu a pak najednou všichni začali utíkat přímo na nás a křičet. Dupali po nás, jen aby se dostali ven. Byla jsem v šoku, nevěděla jsem, co se děje. Valili se přímo přes nás,“ popsala paniku svědkyně jménem Jessica.

„Když jsem vycházeli z haly, uslyšeli jsme ohlušující ránu. Nejdřív jsem myslela, že nám uteklo něco z koncertu. Když jsem zašli za roh, uviděli jsme šílenou tlačenici. Lidé se valili ze schodů a padali na zem. Popadla jsem svoji dceru a utíkali jsme. Lidé na zemi byli rozdrceni,“ popsala BBC Rachel, která byla na koncertě se svojí čtrnáctiletou dcerou.

„Ariana Grandeová právě dokončila poslední song a pak se ozvala mohutná rána. Viděl jsem, jak lidé utíkají, byl to prostě instinkt. Nakonec jsme skončili v jedné chodbě, byla to slepá ulička. Bylo to děsivé. Našel jsem hlavní východ, všude brečeli lidé. Když jsem dorazil zpátky na hotel, lidé plakali do telefonů,“ popsal teror devatenáctiletý Sebastian Diaz.

 

Fízláckojustiční mafie

#110036

2017-05-23 11:33

Kájínek je nevinen!!!

Když je možné tohle, tak už všechno...

Život soukromého zemědělce Jana Šafránka se změnil v roce 1992, v době, kdy mu bylo 19. Policie ve Hlinsku ho nejdříve obvinila ze znásilnění dívky (17), policie ze Žďáru nad Sázavou pak z přepadení další ženy.

Soud ho nejdříve odsoudil na 3,5 roku za přepadení druhé ženy, odvolací soud pak rozsudek zrušil a odsoudil Šafránka na rok za znásilnění té první. Odseděl si deset měsíců. V roce 2006 byl policií zadržen skutečný pachatel znásilnění. Jak vyšlo najevo, důkaz o Šafránkově nevině, záznam o nálezu spermatu na oblečení znásilněné dívky, byl po celou dobu v policejním spisu. Nesmyslný rozsudek nad Šafránkem soud zrušil až v roce 2010.


Nepřihlášený uživatel

#110037 Re: Sebevražedný útok na koncertě pro náctileté v Manchesteru: 22 mrtvých včetně dětí

2017-05-23 11:49

#110024: Vlastenec - Sebevražedný útok na koncertě pro náctileté v Manchesteru: 22 mrtvých včetně dětí 

 Jak všichni víme, lídři politických stran na západ od našich hranic nemají děti. Tím pádem jsou pro ně ta mrtvá děcka pouze měké cíle. Stačí si přečíst jejich komentáře. To hovoří za vše.

Maria Tomas

#110038 Dostal jsem půjčku ve výši 300.000 eur ze senátor Walter.

2017-05-23 12:29

Good day friends.

Are you still looking for a loan, and They Were rejected by banks or Deceived. I got a real estate loan In The Amount of 300,000 euros from senátor Walter. he is really good and reputable lender.

Contact Senator Walter Further; senatorrpwalter (at) hotmail . com


Nepřihlášený uživatel

#110039 Re: Re: Novinářský hyenismus ....

2017-05-23 12:59

#110031: Evropan - Re: Novinářský hyenismus .... 

 Sám jsi hyena, ty vítačský prase! Ty nejsi Evropan, ty jsi zrádce Evropy a jejich krev je i na tvých rukou!!!

 To byl koncert zpěvačky, kterou poslouchají děti a teenageři, tak tam těžko umírali dospělí..

Přečti si tohle:

K masakru v Manchesteru se přihlásil Islámský stát, nejmladší oběti bylo osm let

K sebevražednému útoku v manchesterské koncertní hale se přihlásilo extremistické hnutí Islámský stát. Útok si vyžádal 22 mrtvých, většinou teenagerů. Úřady nově zveřejnily jméno nejmladší oběti. Bylo jí osm let.

 

 

„Byli skutečně vážně zranění a celí od krve. Hned jsem běžel do arény hledat svoji rodinu,“ líčí Andy. Ženu a dceru naštěstí našel v pořádku, všude kolem ale podle něj „leželi a křičeli děti a teenageři“.

 


Nepřihlášený uživatel

#110040 Nakonec bude na Hradě dělat snad poradce??

2017-05-23 13:04

Tak to tu ještě nebylo, Ovar udělal z několikanásobného vraha "celebritu".


Nepřihlášený uživatel

#110041 Zeman se už probral z čínské opice, ale hned jej sjeli amfetaminem......

2017-05-23 13:37

.....noví sousedé celoživotního zločince už sepisují petice, aby si ho zase odvezli do krminálu. 


Nepřihlášený uživatel

#110042 Re: Zeman se už probral z čínské opice, ale hned jej sjeli amfetaminem......

2017-05-23 13:55


Nepřihlášený uživatel

#110043

2017-05-23 14:19

1.nikomu nevěř 2.nikdy nevíš všechno 3.všechno je jinak.


Nepřihlášený uživatel

#110044

2017-05-23 14:21


Nepřihlášený uživatel

#110045

2017-05-23 14:21

Tak schválně, byl to rodilý Brit, Muhammed, třetí generace, slušný, radikalizující se až poslední dobou, v hledáčku policie? Taková identifikace teroristů je poslední dobou celkem standardní. A o čem to svědčí? Že ti, kteří se údajně tak dobře integrovali do západní společnosti, se ve skutečnosti neintegrovali vůbec a velice snadno se proti společnosti, která jim dala šanci na lepší život, obrátí, aby zabíjeli její příslušníky.

 

Nepřihlášený uživatel

#110046

2017-05-23 14:22

Raději pana Kajínka než tu zlou a démonickou obludu z TOP 09, padákového smrtihlava Kalouska. Pokud někomu Kajínek ublížil, tak podstatně méně lidem než to zvrácené monstrum z TOP 09.


Nepřihlášený uživatel

#110047

2017-05-23 14:25

Vysrat se na celou Evropskou unii. Stejně jsme motovnou zahraničních nadnárodních společností, které budou potřebovat levné a kvalifikované české lopaty, a dál na východ své fabriky neodstěhují.


Nepřihlášený uživatel

#110048

2017-05-23 14:42

Co by asi říkali zdejší sluníčkáři, kdybychom se přenesli do r. 1939?

 

Ne všichni Němci jsou nacisti?!

 

A ne všichni nacisti jsou vrazi a zločinci?!

 

A i nacisti mají právo na svou víru v nadřazenost své rasy?!

 

Vypálení Lidic, Heydrichiáda. koncentrační tábory a systematické vyvražďování Židů a Slovanů - to byly jen excesy skupinky radikálních nacistů - přeci je nemůžeme házet všechny do jednoho pytle!

 

Paralely mezi islámem a nacismem jsou naprosto zřejmé.

 

Jen to holt někteří nemohou anebo nechtějí pochopit.

 


Nepřihlášený uživatel

#110049

2017-05-23 15:55

Kriminálníci volí Zlemana?

Slunce v duši

#110050

2017-05-23 15:57

STOP XENOFOBŮM!