MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#110001 To by bylo velmi velmi špatné......

2017-05-23 04:29

Spojkou mezi Bílým domem a Kremlem byl údajně Trumpův zeť Kushner

První zahraniční cesta Donalda Trumpa v úřadu sice přibrzdila vyšetřování aféry s ruským vměšováním do amerických voleb hlavy státu, spekulace se ale ve Washingtonu stáčejí stále více k roli prezidentova zetě Jareda Kushnera ve skandálu.

.....my tu měli jen dcerunku pornohvězdu, ale o ruské trotlování se na Hradě starají jiní. 


Nepřihlášený uživatel

#110002 Připadá mi velmi zvláštní, že v ANO StB nechápou, že nákup korunových dluhopisů....

2017-05-23 04:36

Telička rezignoval na post mluvčího ANO pro zahraniční politiku. Nemá to smysl, napsal v dopise

....osobami spojenými je daňovým úníkem, když tam spousta lidí podniká, v přípradě Babiše dokonce únikem velkého rozsahu, navíc dluhopisy nakupoval už v pozici ministra financí, což je naprosto absurdní. 

Teličkovi se nedivím, udržoval si odstup, nechce za žádných okolností být spolupachatelem. Poslanci ANO StB se ale ke spolupachatelství s Babišem hrdě hlásí. 


Nepřihlášený uživatel

#110003 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotka patří za mříže!!!

2017-05-23 04:42

#109826: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sobotka patří za mříže!!! 

 Žádný z Kalouskových oponentů co jich existuje nenašel jedinou jím údajně ukradenou korunu. 

Babiš na to dokonce vydal stovky milinů našich daní, když prověřoval 64 000 !!!!! faktur státní správy a to i na ministerstvu obrany i ministerstvu financí a nejen tam, také na životním prostředí, dopravě, místního rozvoje....

Jančura s Janečkem  budou muset ten pamflet o Kalouskovi asi poněkud poupravit a je velmi pravděpodobné, že přijde jejich omluva a je možné, že přijde i žaloba ze strany Kalouska, politika je složitá a časová osa je v politice mnohdy velmi dlouhá, tedy žaloba přijít může skoro kdykoliv.

Desítky let tu oponenti Kalouska honí "jeho ukradené miliardy" nikdo z nich dosud nenašel jedinou korunu, tak napsali pamflet, který ale nemá žádný věcný obsah :-). 

U Jančury a je dnes velmi pravděpodobné, že je daňovým podvodníkem, kdo by se toho v době zveřejnění pamfletu o Kaouskovi býval nadál, taková "sůl země" "pozitivní deviant" a už připravuje, jak se z daňového podvodu s korunovými dluhopisy vyplatí :-). 

 

Je ale zvláštní, že Babiš ani Bureš nenašli jedinou .....

 ....takovou ukradenou korunu. To mi přijde poněkud podezřelé. Tedy v takové situaci kdy utratil stovky milionů našich daní na prověřování "Kalouskových zlodějin" a nic, se mi mi to jeví tak, že je Babiš spíše daňovým podvodníkem Miloš Zeman StBákem a KGBákem, než to, že je Kalousek zlodějem miliard. 

Mimo to, Babiš z nadějného růstu 4,5 % při inflaci 0,5-1 % který převzal od Kalouska má dnes růst 2,5 % při inflaci 2,5 % s rozpočty zásadně navrhovanými jako deficitní v desítkách miliard. To je opravdu velmi smutné "hospodaření" a s ohledem na to, jak prosperují naši západní sousedé, především Německo by se tedy takové "hospodaření" dalo směle nazvat jako zlodějina miliard, neb HDP ČR je 5 000 mld. a tedy dvě procenta poklesu růstu představují 100 mld. korun, už z tohoto je zřejmé, že Andrej zase plácá hovadiny, když mluví o tom, že je Kalousek zloděj stovek "miliárd", je to stejná hloupost, jako když tvrdil, že se tu jen v DPH z pohonných hmor ročně rozkradou desítky miliard, přičemž stát na DPH z pohonných hmot vybere něco okolo 26 mld. korun. Tedy rozkrást z tohoto desítky milard je asi opravdu hloupost, jak nakonec uznal i sám Andrej. 

Zároveň mi přijde zvláštní, že Kalousek v době odbytové krize měl nezaměstnanost 6 % když tentýž ukazatel měl Zeman při růstu a enormní rychlosti zadlužování státu 100 % nárůst dluhu za 4 roky na 9 % a finanční sektor skutečně nebyl finanční krizí postižen. 

Je také např. zvláštní, že Kalousek našel dokonce hned dvakrát odvahu rušit alternativní peníze - stravenky, což je ultra masivní zlodějina v miliardách korun ručně. 

Zároveň znovu zavedl zdanění hazardu, které předtím oposmluvně zrušili zločinci Zeman s Klausem. 

Byl to Miroslav Kalousek s Lidovci, kdo v době oposmluvního kupčení byli skutečně jedinou demokratickou stranou, která toto kupčení kritizovala. 


Nepřihlášený uživatel

#110004 Tohle navrhuje člověk, který o všech ostatních tvrdí, že kradou......

2017-05-23 04:44

 

 

Rozpočet pro rok 2018 počítá se schodkem 50 miliard:

Rozpočet pro rok 2018 počítá s deficitem 50 miliard korun. Jeho součástí bude i zvýšení důchodů, platů státních zaměstnanců a dávek, uvedl ministr financí Andrej Babiš (ANO).

....člověk by řekl, že s tím může příjít jen idiot a on s tím příchází člověk, co je skoro čtyři roky ministr  financí, co tvrdí, že "všetko vyrešíl" a "všichni kradnů", ale vlastně není nic jiného, než daňový podvodník co provozuje karusel (holding) na prodej a nákup akcií po časovém testu. 

Evropan

#110005 Reprezentant lůzy v Číně

2017-05-23 05:18

Zeman v Číně kouřil všude, navzdory zákazu. Cigaretu měl i na slavnostní večeři. V Číně od letošního ledna platí zákaz kouření ve vnitřních veřejných prostorách, v hromadné dopravě i na pracovištích. Podobně si lidé nesmí zapálit ani ve venkovních prostorách v nemocnicích, mateřských a základních školách nebo na stadionech. Zemana to ale podle informací LN netrápilo a cigaretu si dopřál i na slavnostní večeři pořádané čínským prezidentem, kam byla pozvána desítka dalších hlav států.

Prostě máme opět z ostudy kabát. Ach jo :((

http://www.lidovky.cz/zeman-kouril


Nepřihlášený uživatel

#110006 Re: Reprezentant lůzy v Číně

2017-05-23 05:22

#110005: Evropan - Reprezentant lůzy v Číně 

 Taky nejspíš soudruh Xi Jinping soudruhovi Putinovi říkal, když na něj čekali. "To si do Prahy nemůžeš dosadit nějakého jiného debila? Tehle věčně ožralý a zmaštěný smradlavý idiot je jen pro ostudu. Takový ruský trotl Robejšek, to by bylo něco."


Nepřihlášený uživatel

#110007 ICBC je některými státy EU vyšetřována pro praní špinavých peněz a ČNB jí udělali licenci.....

2017-05-23 05:58

ČNB poprvé udělila licenci pobočce banky se sídlem mimo EU

Česká národní banka (ČNB) udělila vůbec první licenci pobočce banky, která má sídlo v jiné než členské zemi Evropské unie. Touto bankou je čínská ICBC. Jde zatím o jedinou pobočku banky, která nemá sídlo v ČR, ale řídí se českým systémem pojištění vkladů, upozornila v pondělí ředitelka Garančního systému finančního trhu Renáta Kadlecová.

.....zní to velmi podivně. 


Nepřihlášený uživatel

#110008 Ani na komunistických novinkách není žádná zpráva, že by se Miloš Zeman už vyspal....

2017-05-23 06:55

....z čínské opice či čínského amfetaminového tripu nebo obojího.

Ví o něm vůbec někdo něco nebo ho i u Ústavního soudu bude hrát Ovčáček? Aby to nakonec nebylo jako s Klémou Gottwaldem po návratu z Rusákova. 

 


Nepřihlášený uživatel

#110009 A pak tu máme idiota na Hradě, obklopeného bandou zločinců....

2017-05-23 07:00

Brněnští onkologové mají důkazy, že zázračná vakcína na rakovinu funguje

......jak obrovský kontrast to je. I z toho je zřejmé, že se cosi velmi nepovedlo, když se Miloš Zeman porušováním volebního zákona, Ústavy, lhaním, vyvoláváním extrémismu s jeho bandou zločinců Zemanovců dostal na Hrad. 

Multikulturní obohacení

#110010

2017-05-23 07:39

Sebevražedný útok na koncertu pro náctileté v Manchesteru: 22 mrtvých včetně dětí

Vlastenec

#110011 Jste šmejdi!

2017-05-23 07:57

Havloidní dementi už oslavují toho muSlimáka, který včera zavraždil 22 lidí!! A bude hůř!


Nepřihlášený uživatel

#110012 Re:

2017-05-23 08:02

#110010: Multikulturní obohacení -  

 Snad už ti konečně začíná být jasné, co CCCP a dnešní Rusko již 100 - letou podporou terorismu způsobilo. 

Problém není s migrací lidí, ta je přirozenou součástí Světa, je zakódována v člověka jako způsob přežití, migroval vždy, za potravinami, za vodou, za sluncem, mořem, před záplavami atd. 

 


Nepřihlášený uživatel

#110013 Re: Jste šmejdi!

2017-05-23 08:06

#110011: Vlastenec - Jste šmejdi! 

 Jestli někdo vyhlíží vraždění, jste to přece vy voliči Miloše Zemana, abyste mohli poukazovat na to, že za to všechno může migrace, přitom doposud žádný migrant žádný teroristický čin nespáchal, vždy to byli lidé pod vlivem sekt, kteří měli občanství EU. 

Třeba se nyní - z vašeho pohledu - konečně dočkáte. 

Znovu je ale potřeba říci, že na počátku terorismu je CCCP a současné Rusko, které již dokonce více jak sto let terorismus podporuje a používá jej k získávání moci pro svojí komunistickou či dnes komunisticko - nacistickou politickou sektu. 


Nepřihlášený uživatel

#110014 Vyhulte si Kchárla, sluníčkářský hulibrci!

2017-05-23 08:49

  


Nepřihlášený uživatel

#110015

2017-05-23 08:51

Zrcadlo duševních obzorů sluníčkáře-pravdoláskaře, vzdělaného a vychovaného v tz. inkluzivním školství:

 

Ahoj. Jmenuju se Honza. Sem žákem 5. třídy. Chtěl bych vásseznámit s našý školou a taky vám vyprávjet, co sme se dnes učili.

Naše škola je velmy moderní a pokroková, protože je inkluzivní.Inkl uze je, když se všichni učí spolu v normální škole. Romové, bílý, cizinci apostižené děti, všychni spolu v jedné třídě. Neni tu žádná disgryminace.

V naši třídě je nás celkem 12 žáků a kromě učitele tu s námi souještě 3 paní asitentky a jedna pani psicholožka. Ted vám všechny moje spolužákipředstavim.

V první lavici u okna sou dvě holki - Lucka a Rebeka.

Ve druhé lavici sedí Milan Tancoš a Jozef Žigo. Jsou to Romové.Nebaví je moc sedět v lavici, tak většinou běhaj po třídě, nebo si s paníasistentkou hrajou vzadu a zpývaj romské písně.

Dříve pořád s dalšími Romy čekali před školou a od ostatních siněco půjčovali, hlavně mobili a peníze. Mě jednou odtáhly do křoví a půjčili simoje peníze a bundu. Ale o tom nám paní ředitelka zakázala mluvit a dnes užnesmíme do školi nosit nic drahého.

Jejich rodiče to prí maji těžké kvůli disgriminaci a rasizmu.Naše škola pro romské žáky každý rok koupí nové mobili a tablety a taky jim dávákapesné. Jinak sou všichni hrozně nadaný a chytrý, hlavně na hudební a výtvarnouvýchovu. Mají samé dobré známki.

Ve třetí lavici sedí Štefan. Je mentálně postižený. Vedle nějsedí jeho specijální asistentka Renata, která mu se všým pomáhá a utírá mu nudlea sliny. Mluvit nedokáže, jen vydává různé zvuky, ale všichni víme, že je úžasněchytrý. Dostává totiš samé jedničky. Učitelky říkají, že je pro naši tříduvelkým obohacením.

V první lavici u dveří sou Monika a David. Ve druhé lavici udveří sedím já a vedle mě Mustafa. Jeho rodiče přišly z Afgánystánu.

Ve třetí lavici je Alžběta. Je postižená s daunovým syndromem,ale je hrozně chytrá. Má nejlepší známky z celé naší třídy. Vedle ní sedí jejíasistentka Martina.

Ve čtvrté lavici sedí Lukáš a vedle něj Manu. Manu je tu nový.Přišel k nám před 2 měsíci a jeho rodiče sou z Afriki. Pamatuju si na jeho prvníden u nás. S naší třídní sme uspořádali uvítací párty. Všichni sme se s nímmuseli obejmout a poděkovat mu, že se přistěhoval do naší země, protože našezemě i naše škola patří všem.

V poslední lavici sedí naše třídní psicholožka. Pomáhá nám a řešírůzné problémi. Minulý týden Lucka z první lavice nechtěla dát napít MilanuTancošovi , tak jí paní psicholožka musela vyšetřovat pro podezření zpodvjedomého rasizmu. Lucka se pak musela Milanovy omluvit.

A co sme se dnes učili ?

První hodinu byl zeměpis. Pani učitelka nám vyprávěla o islámskékultuře . Na koncy hodiny nás vizkoušela z toho, co sme si zapamatovali. Všichnidostali jedničku.

Druhá hodina byla matematyka. Učili sme se malou násobilku. Až senaučíme malou, tak v 6, nebo 7. třídě začneme s velkou násobilkou, Už se moctěším. Také si mě pan učitel vizkoušel u tabule. Zadal mi deset příkladů.Správn ě sem spočítal tři. Dostal sem dvojku. Po mě šel k tabuli Oláh. Pomáhalamu pani asistentka a dostal jedničku. Je fakt dobrej.

Třetí hodinu sme měli Občanskou výchovu. Přišli k nám studenti zČlověka v Tísni a měli sme přednášku o lidských právech a disgriminaci lidí sodlyšnou orientací. Na konci hodiny nám paní učitelka pustila pohádku. Bylo to odvou gayích co se zamilovali a narodil se jim malí černoušek. Moc se mi pohádkalíbyla.

Čtvrtá hodina byla Čeština. Učili sme se romskou básničku. Nakonci hodiny sme jí společně recitovali a všychni dostali jedničku.

Poslední hodinu byla hudební výchova. Učili sme se zpívat romsképísně. Nejlepší byli Milan Tancoš a Oláhovic. Dostali jedničku a pochvalu.

Tak to je moje třída.

Naše třídní říká, že inkluzivní škola je nejmodernější anejlepší. V normálních školách, kde sou jen normální běloši, tam prej má hodnělidí čtyřky a pětky. Ale v naší inkluzivní škole máme všichni jenom jedničky advojky. Dysgriminace u nás prostě neekzistuje. Každý má právo na úspjech avsdělání !
Tak ahoj. Honza.


Nepřihlášený uživatel

#110016

2017-05-23 08:53

        


Nepřihlášený uživatel

#110017 POZOR NA TOP09!

2017-05-23 08:55

 

Šmejdi nadále balamutí a šidí hlavně důchodce

Evropan

#110018 Postavme se xenofilům, kteří útočí na pana prezidenta, který byl zvolen v demokratických volbách!

2017-05-23 09:01


Článek 23
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.



Nepřihlášený uživatel

#110019 EET - kladivo na zloděje!

2017-05-23 09:04

Asociace hotelů a restaurací hodnotí zavedení elektronické evidence tržeb od loňského prosince pozitivně. Systém už nyní správně a provozovatelé nemají zásadní problémy, řekl prezident asociace Václav Stárek. Navíc se podle něho skutečně podařilo částečně narovnat pokřivené tržní prostředí v tomto podnikání, což poctiví provozovatelé hodnotí kladně.


Nepřihlášený uživatel

#110020

2017-05-23 09:21

Viděl někdo Miloše po návratu z Číny?


Nepřihlášený uživatel

#110021 Re:

2017-05-23 09:23

#110020: -  

 Ani Forejt neprobudil jeho prostatu panice.....


Nepřihlášený uživatel

#110022 Re: Postavme se xenofilům, kteří útočí na pana prezidenta, který byl zvolen v demokratických volbách

2017-05-23 09:27

#110018: Evropan - Postavme se xenofilům, kteří útočí na pana prezidenta, který byl zvolen v demokratických volbách! 

 Miloš Zeman vyzval k vraždění novinářů - už jsi tedy byl nakopat zadek? 


Nepřihlášený uživatel

#110023 Re: Re:

2017-05-23 09:27

#110021: - Re:  

 a už vlbec ne J. Ovčáček.. Nezůstal Miloš v té Číně ? Dovezli ho vůbec nazpět ? O Milošovi nebylo ani vidu ani slechu...

Vlastenec

#110024 Sebevražedný útok na koncertě pro náctileté v Manchesteru: 22 mrtvých včetně dětí

2017-05-23 09:43

Dvaadvacet mrtvých včetně dětí a 59 zraněných si v pondělí večer vyžádal útok sebevražedného atentátníka v multifunkční hale v anglickém Manchesteru, kde koncertovala americká zpěvačka Ariana Grande. Oznámila to místní policie. Na koncertě bylo asi 20 tisíc lidí, většina z nich byly děti, uvedla BBC.

Záchranná zdravotnická služba uvedla, že do nemocnic dopravila 59 lidí a řadu lidí ošetřila na místě. Zpěvačka je podle mluvčího jejího hudebního studia v pořádku.

Tak tohle je opravdu hodně za hranou. Jestli si ti zoufalci nechají ve jménu nekonečné humanity povraždit i vlastní děti a bez mrknutí budou dál obhajovat multikulti režim, tak to už jsou ti neujodpornější ubožáci pod sluncem a vyhynout si tenhle západoevropský poddruh opravdu zaslouží. Dělá se mi z takových odporných lidí na zvracení. Klidně i vlastní děti obětovat na oltáři vlastních zvrhlých ideologických pohnutek!

 

Výběr útoků v Británii od roku 2005:

- 7. července 2005 - čtyři bombové útoky v londýnské veřejné dopravě (tři bomby vybuchly v metru, čtvrtá v autobuse) během ranní špičky si vyžádaly 52 mrtvých (zahynuli také čtyři útočníci) a na 700 zraněných; motivací atentátníků byla účast Británie ve válce s Irákem.

- 30. června 2007 - neúspěšný teroristický útok na letišti v Glasgow pomocí zeleného vozu Jeep Cherokee, kterým pachatelé projeli skrz skleněný hlavní vchod do areálu letiště; dva pachatelé byli popáleni, jeden později zemřel v nemocnici v Paisley, druhý byl v roce 2008 odsouzen na doživotí.

- 22. května 2013 - britský voják Lee Rigby byl ubodán na ulici v Londýně; dva útočníci, Michael Adebolajo a Michael Adebowale, kteří pocházeli z Nigérie a byli křesťanskými konvertity k islámu, byli shledáni vinnými z vraždy a v únoru 2014 odsouzeni na doživotí

- 22. března 2017 - pět lidí bylo zabito při teroristickém útoku v Londýně; útočník nejprve najel automobilem do chodců na Westminsterském mostě, kde smrtelně zranil čtyři lidi, a následně odjel k nedalekému parlamentu, kde ubodal policistu; pachatele, britského konvertitu k islámu s násilnou minulostí, poté zastřelili policisté.

Vlastenec

#110025 Naše budoucnost?!

2017-05-23 09:49

Znásilňování, výbuchy, vraždění dětí, demonstrace zoufalých žen v roli lovné zvěře v ulicích evropských měst a to vše v 21. století?!

Zoufalí rodiče po útoku v Manchesteru hledají děti na sociálních sítích.

Své milované příbuzní hledají i prostřednictvím Twitteru.

Zoufalí rodiče, příbuzní a přátelé se vrhli na sociální sítě, aby se pokusili zjistit osud svých blízkých, které nemohou po výbuchu po koncertu americké zpěvačky Ariany Grande v multifunkční hale v severoanglickém Manchesteru najít. Informovala o tom agentura Reuters.