MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#110048

2017-05-23 14:42

Co by asi říkali zdejší sluníčkáři, kdybychom se přenesli do r. 1939?

 

Ne všichni Němci jsou nacisti?!

 

A ne všichni nacisti jsou vrazi a zločinci?!

 

A i nacisti mají právo na svou víru v nadřazenost své rasy?!

 

Vypálení Lidic, Heydrichiáda. koncentrační tábory a systematické vyvražďování Židů a Slovanů - to byly jen excesy skupinky radikálních nacistů - přeci je nemůžeme házet všechny do jednoho pytle!

 

Paralely mezi islámem a nacismem jsou naprosto zřejmé.

 

Jen to holt někteří nemohou anebo nechtějí pochopit.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#110057 Re:

2017-05-23 17:48:49

#110048: -  

 A ty jsi magor zřejmě s bipolární poruchou, měl by jsi se léčit.


Nepřihlášený uživatel

#110059 Re:

2017-05-23 19:20:14

#110048: -  

 Dobře shrnujeko komunismus, nacismus pojem politická sekta, pokud je jakákoliv sekta záměrně vytvářena za účelem získávání politické moci, lze o ní mluvit jako o politické sektě.  Vlastní sekta prakticky nemá nic společného s jakoukoliv vírou v dobro v Boha. 

Dobře pojem politická sekta vystihuje velmi nepřesně nazývané "Husitského hnutí" - neboť se nejedalo o hnutí, ale o odpornou vraždící politickou sektu, která byla postavena na nájemných vrazích ("vojácích"). Nepřesnost spočívá v mnohém dalším, s Husem a jeho představou o světě i o Bohu to nemělo společného nic, sekt tam bylo více, přičem sekta adamitů byla vyvražděna "zjednodušeně" husity, přestože původně byla součástí celé vraždící mašinérie.  

IS je tedy velmi podobný "husitskému hnutí" prakticky ve všech aspektech. Proto také komunisté z Žižky udělali prvního komunistu tam se velmi trefili, neboť komunismus se k moci dostává terorismem, porušováním volebních zákonů, demokratických Ústav, viz. Miloš Zeman a jeho získání moci a rozudek Nejvyššího správního soudu. 

Komunisté, stejně jako nacisté a obecně politické sekty "omilostňují" své zločince, viz. dnešní milost pro nájemného zloděje a vraha Kájínka Milošem Zemanem. 

Tedy skutečně, Miloš Zeman je extrémista a kombinuje politické sektářství komunistické a nacistické.