MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#110109 Monokulturní ochuzení

2017-05-24 09:43

Až sem bude zase nějaké monokulturní ochuzení vkládat příspěvky o znásilňování evropanek muslimy, tak ať si přečte, jaké prasárny jsou schopni organizovat "vlastenci" Češi :

Muži podle rozsudku unesli osmnáctiletou ženu loni v srpnu z autobusové zastávky v jedné z obcí na Jihlavsku. Vtáhli ji do auta s karavanem. V plánu měli, že si z ní v Josefově domě na Třebíčsku udělají dlouhodobou sexuální otrokyni. Ještě ten samý den odpoledne ji odvezli do kempu na Hodonínsku. Cestou jí podle rozsudku vyhrožovali i za pomoci lovecké dýky. Karel se jí ptal, zda viděla Sametové vrahy, že ji zavřou do sudu a hodí do Orlíku. V kempu v karavanu ji pak podle obžaloby Josef starší znásilnil.

http://www.lidovky.cz/

Připadá mi, že mezi námi žijí poměrně "slušní" nebezpeční dementi a poté, co Bumbál začal propouštět vrahy, tak se mi život v naší kotlině přestává zdát až tak úplně růžový. Zdá se mi, že chovanec ministerstva vnitra už by měl konečně začít řešit bezpečnost občanů spíše, než utrácet peníze za opatření před teroristy, kteří tu nejsou!

Odpovědi

Multikulturní obohacení

#110113 Re: Monokulturní ochuzení

2017-05-24 10:17:12

#110109: Evropan - Monokulturní ochuzení 

 

Dlouhé měsíce zevrubně sleduji bezpečnostní situaci v Německu z pohledu zástupkyň něžného pohlaví a výsledné pozorování nevyznívá nikterak optimisticky. Terčem sexuálního obtěžování či přímo znásilnění se stávají ženy v každém věku. Rozkurážnění uprchlíci se nezastaví před školačkami, ani před jejich babičkami. Letos v březnu tak například začal v Düsseldorfu proces s marockým migrantem, který znásilnil devadesátiletou ženu.

Známé jsou také případy sexuálního obtěžování dívek školou povinných. Nejenom na plovárnách, ale prakticky kdekoli v blízkosti uprchlických center, kterých jsou po celé zemi rozesety stovky. Známý je případ z uplynulého měsíce, kdy africký migrant překvapil milenecký pár při stanování poblíž Bonnu. S mačetou v ruce si vynutil sex s mladou ženou, jejíž přítel byl pod pohrůžkou smrti nucen zůstat uvnitř stanu.

Podobné případy neberou konce a zatím příliš nepomáhají ani zpřísňující opatření, která začala být uváděna do praxe po hromadném sexuálním obtěžování při předloňských silvestrovských oslavách v Kolíně nad Rýnem. K dalšímu znásilnění ostatně došlo minulý týden jen asi dvacet kilometrů od metropole spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko a jen deset kilometrů od výše zmíněného Bonnu, v padesátitisícovém městě Hennef. O incidentu blíže informuje deník Rheinische Post.

Jak server uvádí, ke znásilnění došlo minulý týden ve středu těsně před půlnocí, kdy šestadvacetiletý migrant z africké Eritreje zneužil nezletilou německou dívku u jezera Allner. Násilník byl zatčen o chvíli později, ale ke spáchání trestného činu se před vyšetřovateli prozatím nepřiznal. Server Derwesten zjistil, že eritrejský násilník byl součástí skupiny přátel, kteří se rozhodli společně posedět u jezera.

Doposud není ani jasné, za jakých okolností k útoku došlo. Oběť znásilnění se nicméně o něco málo později svěřila svému příteli a ten zavolal policii. „Podezřelý žije v Německu od roku 2014 v uprchlickém centru přímo v Hennefu. V pátek odpoledne byl předveden před soud, kde bylo rozhodnuto o jeho zadržení. Oběť rovněž pochází z Hennefu a v současné době je v péči svých rodičů a blízkých.