MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení

#110114 Komouše najdete v Německu a v EU, nikoliv v Rusku!!!

2017-05-24 11:20

Migrační krize a následné otevření hranic "uprchlíkům" vládou Angely Merkelové nejenom pro německé obyvatelstvo zvýšilo hrozby teroristických útoků či znásilnění, ale v jistém slova smyslu posunulo zemi směrem k totalitě. Tento měsíc došlo v Hamburku ve čtvrti Hamm k dočasnému vyvlastnění šesti apartmánů v ulici Ohlendorffstrasse, které byly následně využity k pronájmu. Podle zjištění úřadů nebyly majitelem využívány po dobu pěti let.

Majitel nemovitostí byl dle deníku Hamburger Abendblatt v minulosti pokutován 18 000 eury, ale stejně se rozhodl své byty nepronajímat. Proto se rozhodla hamburská radnice přikročit k nebývalému kroku v podobě vyvlastnění. S největší pravděpodobností tak nyní město využije prázdné byty pro migranty. Jak navíc uvedla mluvčí radnice Sorina Weiland, veškeré náklady spojené s úpravami bytu bude platit vlastník nemovitosti.

Z celkového počtu 700 000 nájemních bytů je podle dostupných informací volných asi jen 5000. Socialisté přesto zřídili „horkou linku“, prostřednictvím které mohou lidé informovat úřady o nevyužívaných bytech v Hamburku i dalších německých městech. Uvědomělí občané („práskači“) tak mohou ukazovat prstem na další nešťastníky, kteří mohou přijít o právo nakládat se svým soukromým majetkem.

Vyvlastnění nicméně proběhlo podle platných předpisů, které byly schváleny v říjnu 2015. Na počátku migrační krize nebylo Německo na příchod stovek tisíc migrantů z celého světa vůbec připraveno. Zejména ubytovací kapacity prakticky ve všech spolkových zemích byly naprosto nedostatečné, a zákonodárci se proto často uchylovali k extrémním řešením. Jedno z nich tehdy společně schválili v Hamburku radní z SPD, Zelených a Levice.

Ve druhém čtení tehdy prošel soubor pravidel, podle kterých je možné zabavit komerční nemovitosti s cílem zajistit ubytování pro uprchlíky. Ačkoli CDU, AfD a FDP hlasovaly proti tomuto kontroverznímu opatření, levice tyto tři strany přehlasovala. Na podzim 2015 do Hamburku denně přicházelo 400 až 500 migrantů a mnozí z nich museli v prvních dnech a týdnech přespávat doslova pod širým nebem.

Odpovědi

Evropan

#110121 Re: Komouše najdete v Německu a v EU, ale především v Rusku!!!

2017-05-24 13:56:09

#110114: Multikulturní obohacení - Komouše najdete v Německu a v EU, ale především v Rusku!!! 

Nevím odkud berete své informace. Nejdříve jste tvrdil, že v Německu dlouhodobě pobýváte, teď dokonce že sledujete situaci z pohledu žen. Netvrdím, že migranti nepáchají násilí na ženách a že je to dobře. Jen netuším, proč tolik lpíte na tom, co dělají migranti a co dělají právě v Německu. Německá policie si s tím docela dobře poradí.

Když se zaobíráte tím, že se v Německu vyvlastňují byty dlouhodobě neužívané, a ten zákon platí dlouhodobě, a v roce 2016 se jen upravoval, tak je to především z důvodu, aby nevznikali squatty a slumy. Třeba v Singapooru je to naprosto normální řešení a když se tam podíváte na osídlení, nikde nevidíte místa, kde by se hromadili chudí či nepřizpůsobiví, a to tam na jedné ploše žijí muslimové, křesťané a hinduisté, chudáci i boháči. Ostatně zrovna v tuto dobu probíhá hromadné vystěhovávání v Rusku z trv. chruščovek a o vysídlování v Číně před olympiádou se napsalo také dost, takže o komunistech bych zas tak moc nepochyboval. V EU je to jen slečna Konečná a pár jejich kolegů.

V Hamburgu jsem byl v květnu 2016 a jediné, co jsem tam viděl, byla demonstrace proti politice Angele Merkel, která chtěla vystěhovávat z Německa migranty, kteří neprokázali nebezpečí života, které by jim hrozilo v zemi jejich původu. A co se týká nakládání s byty, tak zrovna přestavba přístavní čtvrti Hamburgu je příkladná ukázka, jak území oživit. Jen ta velkolepá opera se moc nepovedla.

Německo je v případě přijímání uprchlíků dlouhodobě zemí, která má slušně nastavená pravidla tak, aby se uprchlíci rozmístili po celé zemi a nevznikala nebezpečná ghetta. Toho dosahují nařízenými kvotami pro města a kraje. Toto osvědčené řešení nejenže nepřijala Francie nebo Británie, ale bojkotují jej i východoevropské země. To dělají špatně, protože jak je vidět v případě Cikánů, tak tím naším typicjy českým přístupem ghetta vznikla a samotní Cikáni jsou z toho nešťastní, a my ostatní už vlastně také.

A na závěr - jednak si uvědomte, že někdo migranty nejenže pustil, ale dokonce převážel přes celý Balkán. Angela Merkel se následně rozhodla migranty přijmout, čímž zabránila vzniku nebezpečné situace na Balkáně, Maďarsku a Rakousku. Nadávat zrovna na ní, když ona dala všanc celou svojí dobrou pověst, je nehoráznost. Ona byla až poslední v řadě jiných alibistů. A že v celé balkánské akci mají prsty Russáci, o tom veřejně mluvili politici na podzim roku 2016. Pokud by to nebyla pravda, neodvážili by se to veřejně prohlašovat.

Uvědomte si také, co se děje u nás v Čechách. Ročně dojde ke znásilnění více než 600 žen, tedy skoro 2 ženy denně. A není to jen obtěžování jako v případě předloňského Silvestra v Německu. A to, že naše neschopná policie nedokáže najít jednoho násilníka, který pořezal petru Kvitovou, ani po půl roce svědčí jen o tom, že němci konají, zatímco Češi poukazují na to, co se děje v Německu. Někdy mi fakt připadáte jako policista, který chce od svého neschopného sboru odpoutat pozornost.