MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení

#110402 A je to tady...

2017-06-01 16:13

Vlak narazil do stromu, našli tam vzkaz Alláh je velký

 

Mladoboleslavská policie potvrdila, že strom někdo nejspíše úmyslně nařízl a že se na místě našel vzkaz odkazující na islám.

 

Je to jen pár km od tábora migrantů v Bělé pod Bezdězem ....

Odpovědi

Evropan

#110410 Re: A je to tady...

2017-06-01 17:45:02

#110402: Monokulturní ochuzení - A je to tady... 

Na celé záležitosti je několik velmi zajímavých věcí. Tábor pro migranty v Jezové leží asi 5 km po silnici od nejbližší trati, zatímco do místa nárazu je to cca 11 km vzdušnou čarou. Pokud by migranti chtěli atentát uskutečnit, proč by jeli tak daleko? Vždyť podle této teorie se nijak neschovávají, naopak na sebe ukazují tím, že na místě nechají vzkaz. Navíc jeďte se na místo podívat - je to lágr, ze kterého se nelze jen tak jednoduše dostat. A při letmém obhlédnutí - pane ministře, je tam v současné době vůbec nějaký migrant?

O nehodě informovala xenofóbní konvička z jihočeské univerzity, a to v době, kdy o ní veřejné sdělovací prostředky neinformovaly. Jak se k této informaci dostala tak rychle? Spíše bych spekuloval o tom, že je to nahrané divadlo. Co jiného byl nájezd islamistů na Staroměstské náměstí v Praze?

Jedna podobná "akce" se před nedávnem v Evropě, konkrétně v Německu, odehrála. "Teroristická nálož vybuchla v blízkosti autobusu s německými fotbalisty a na místě byly nalezeny vzkazy o velkém Alláhovi". A výsledek? Russký troll vysazený do Německa? A nebo jen russácký sázkař? Kupodivu ty motivy dnes už nikdo neřeší, což je škoda.

http://zpravy.idnes.cz/dortmund-autobus

Přes prohlášení chovance ministerstva vnitra si počkám na výsledek vyšetřování. Sázel bych na nějaké puberťáky zblblé xenofóbní propagandou.