MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#110412 Re: Re:

2017-06-01 18:01

#110404: - Re:  

 Autor textu, Jan Urban, byl několik let součástí mezinárodního právního týmu Diag Human….a je to poznat!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#110414 Re: Re: Re:

2017-06-01 18:11:26

#110412: - Re: Re:  

 Z tohoto textu bych řekl, že je to spíše "jedna paní povídala" než že by tam byla jasná znalost a to nejen proto, že úplně opomíjí to, že Babiš prakticky oddělení, která má arbitráže na starost, rozprášil a tedy není divu, že právníci Diag Human toho využili. 

To se mi dnes jeví jako deleko pravděpodobnější než to, co píše Uraban, text považuji za velmi velmi špatný. 

Na druhou stranu si také myslím, že opomsluvní zlodějská banda není žádná fata morgana, ale bohužel naprosto reálná skupina lidí, kteří skutečně v době oposmluvního kupčení masivně rozkrádali tento stát, viz. privatizace MUS a prodej ruského dluhu nezámo kam neznámo za kolik. Do této skupiny ale nejsem schopen zařadit nikoho jiného než Zemana a Klause a ani nechci. Je to jen označení, že v té době lidé napojení na stát, z mého pohledu, skutečně organizovaně rozpočet státu a dluhy které dělal Zeman deficitními rozpočty jistým způsobem "privatizovali". 

Diag Human a jejich aktivizace bych spíše spojoval tedy s Milošem Zemanem na Hradě a jeho končíčím mandátem. 

To co tam vídí Urban fatálně nekoreluje právě s tím, že Babiš rozprášil celý ministerský a nutno říci i věcně úspěšný tým, co se týče arbitráží. V době Kalouska prakticky jakékoliv útoky tímto způsobem na ČR ustaly. 

Pokud je Urban skutečně součástí týmu Diag Human, pak je jeho text naprosto pochopitelný :-).