MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#110413

2017-06-01 18:06

Pan Babiš bude dobrý premiér a zloděj Kalousek skončí konečně za mřížemi.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#110415 Re:

2017-06-01 18:16:07

#110413: -  

 Babiš nechal prověřit kde co na všech ministerstvech, která ANO StB obsadilo, tedy i na ministerstvu financí i na ministerstvu obrany, co bych řekl jsou jediná ministerstva, kde Kalousek pracoval. 

Nenašel absolutně nic, co by mu umožňovalo Kalouska, ale dokonce i kohokoliv jiného i jen nařknout ze zlodějin, natož podat trestní oznámení či i jen veřejně vyzvat ve Sněmovně aby to či ono bylo konkrétně vyšetřováno. Mává pamfletem ve Sněmovně, jako ten poslední ubožák, přitom má přístup ke všemu co na těchto ministerstvech kdy bylo a je. 

Tedy to co si představuješ jako realitu, realitou není. Realita je, že existuje pamflet o Kalouskovi a jestli se jednou bude mít chuť Kalousek soudit i v této věci, tak to jistě udělá a přijde to jistě ve velmi nevhodný čas pro autory tohoto pamfletu, to bych řekl, je jistota.

Kalousek je politikem, má trpělivost, na druhou stranu to není mstivý člověk. 

Těžko může být dobrý premiérem člověk, který v pozici ministra financní nakupoval korunové dluhopisy jako osoba spojená a tím stát připravoval o 30 mil. daní ročně. Na tom se jistět v klidu shodneme.