MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

europokrok

#112648 Re: Re:

2017-08-08 04:04

#112640: - Re:  

To by ale v té islámské Africe nebo Arábii napřed musela nějaká multikultura být, o ráji nemluvě. Islám je naopak monokulturní a ostatní kultury potlačuje a zotročuje. Jejich příslušníci musí platit nemuslimskou daň zvanou džizja. https://cs.wikipedia.org/wiki/D%C5%BEizja

Proto je největším paradoxem, že islám prosazují právě liberálové, neomarxisté, feministky, anarchisté a jim podobní, kteří hlásají pravý opak "islámských hodnot".

Evropane, ty víš skoro vše (kromě otázek, kterým ses tu vyhnul), pověz nám, čím to je?

Odpovědi

Evropan

#112649 Re: Re: Re:

2017-08-08 04:43:08

#112648: europokrok - Re: Re:  

Je to tím, že ty tady jen poslušně papouškuješ xenofóbní hesla, která se dočteš na xenofóbních serverech a o jejich pravosti se ubezpečíš diskusí se svými xenofóbními soudruhy na xenofóbních profilech na různých pseudosociálních sítích.

V životě si nebyl v žádném státu "islámské Afriky nebo Arábii", takže tady plkáš lži, aniž bys tušil, o čem sem vkládáš své islamofóbní příspěvky. Také jsem se v předešlé diskusi nedočetl, že by "islám prosazovali právě liberálové, neomarxisté, feministky, anarchisté a jim podobní". Prosazování pomoci utečencům z válkou zničené Sýrie, kde statisícům lidí nadále hrozí smrt zastřelením ze strany diktátora Al-Asáda podporovaného Kremlem, není prosazování islámu. Stejně tak bys mohl napsat, že "liberálové, neomarxisté, feministky, anarchisté a jim podobní" prosazují buddhismus, judaismus, víru bahájí nebo cokoli jiného.

Zkrátka (protože předešlé si určitě nepochopil) je to jen tím, že jsi omezený ve svém pohledu na svět. Sám nechceš nic poznávat a o ničem přemýšlet. Máš pocit, že svět je pouze černobílý a každá jiná barva tě rozčiluje (což znamená, že chceš mít vše jednoznačně předžvýkané tak, abys o tom nemusel přemýšlet a rozhodovat se). Lituji tě, ale pomoci ti nemohu ani nechci.

dhimmi, aneb pod knutou islámu

#112652 Re: Re: Re:

2017-08-08 06:35:25

#112648: europokrok - Re: Re:  

Fuj, to jsou ale ošklivá, nesluníčková slovíčka... ale vážně: Islamisté nenávidí multikulturu a demokracii, protože je v rozporu s islámem. Tak se je snaží zničit terorismem a nastolit monokulturní šaríu.

muslim proti terorismu a šaríi
(ex-muslim, nyní křesťan) Hasan Salman: Pravá tvář islámu