MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#112828 Lidé si myslí, že Česká republika by měla zůstat členem EU

2017-08-13 12:34

Češi jsou sice vůči EU skeptičtí (ale pokud jde o špatnou kvalitu potravin, tak si hned běží do EU stěžovat, místo aby je nekupovali !!!), přesto si 60% Čechů (Moravany a Slezany z toho nevyjímaje) myslí, že by ČR měla zůstat členem EU. Pokud tedy vyžadujete, aby tady všichni uznali Bumbála za plnohodnotného prezidenta, proč napadáte EU, když jsme si členství odhlasovali v referendu a 60% lidí nadále členství podporuje?

http://www.tyden.cz/rubriky/

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#112830 Re: Lidé si myslí, že Česká republika by měla zůstat členem EU

2017-08-13 12:46:38

#112828: Evropan - Lidé si myslí, že Česká republika by měla zůstat členem EU 

 Taková věc bych řekl koreluje s tím, že "pouze" cca 15 % starších patnácti let je schopno lži Miloše Zemana označovat za pravdu.  Pro některé je 15 % moc pro některé málo, ale v každém případě nemůžeme být naivní a tvářit se, že všichni lháře poznají a jsou schopni se od nich držet dál. 

Možná podobné procento si naběhlo na tzv. šmejdy. Možná jich bylo méně možná více, ale bude to přibližně stejně. 

Zkušenost s lidmi, kteří nám sdělují, jak to "Zeman jako jediný s touto zemí myslí dobře" myslím bohužel máme a bude korelovat s oním číslem, kolik lidí si naběhlo na šmejdy nebo si nabíhají na reklamu na pánve, hrnce, mixéry v TV. Rozdíl mezi naběhnutím si na lži Zeman a lži šmejdů není žádný. Naštěstí to jen 15 % maximálně.