MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#114525 Re: Re: Re: Re: Bolševická EU

2017-09-05 12:06

#114522: - Re: Re: Re: Bolševická EU 

 V současnosti je soudruh Štětina příznivce ukrajinského neonacismu, takže je extrémista a zločinec. V minulosti byl člen KSČ a udavač StB. To ti najednou nevadí?  

 

http://imageshack.cz/images/2016/04/25/tetinastbspina2.jpg

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#114527 Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU

2017-09-05 12:12:03

#114525: - Re: Re: Re: Re: Bolševická EU 

 Štětina se nikdy neprojevil min. po revoluci jako příznivce totalitní ideologie. A že by byl Štětina udavač StB na to také moc nevypadá. Tedy vypadá to na nějaké bláboly.

Miloš Zeman a Babiš, to jsou prototypy udavačí komunistické StB, ale Štětina. Proč? 

Mimochodem prokorupční fond Babiše či Janečka napsal o Kalouskovi pamflet z kterého se Babišovi za tři roky nepodařilo potvrdit vůbec nic - tedy nula - čímž samozřejmě z pana Kalouska uděla neprůstřelnou morální a odbornou autoritu. 

A to má Babiš k dispozici:

-všechny čísla účtů Kalouska kdekoliv v demokratickém světě

-má přístup i k objemu prostředků na jeho účtech

-má přístup ke všemu co kdy na ministerstvech podepsal

-má přístup ke všemu co kdy řekl ve Sněmovně i na výborech 

a nepotvrdil z pamfletu nic, natož aby podal žalobu. Prostě vůbec nic. Pokud bych já mě přístup k podobným informacím o Babišovi, řekl bych, že bych v klidu prokázal, že korunové dluhopisy vydané a nakoupené Babišem byly odpočátku zlodějinou a že Agrofert je jen jede velký karusel na nákup a prodej akticíí po časovém testu za účelem vyhýbání se placení daní. 


Nepřihlášený uživatel

#114530 Re: Re: Re: Re: Re: Bolševická EU

2017-09-05 12:44:16

#114525: - Re: Re: Re: Re: Bolševická EU 

Tenhle bolševiky protěžovaný nok, který si v dobách největšího komunistického útlaku jezdil do země "kde včera znamená zítra " popíjet se sovětskými generály a psal na ně oslavné ody. Štetina-Plavec se na Kavkaze volně pohyboval v letech, kdy se do SSSR pořádaly jen hromadné zájezdy. Potuloval se dokonce po zakázaných oblastech, což by nebylo možné bez spolupráce s KGB. Dokonce podepsal spolupráci s STB vlastní rukou , evidován byl pod krycím jménem "Plavec". Tenhle chameleon, který vyměnil kazajku a dnes je z něj největší rusobijec a antikomunista je největší ostudou české politiky.

„Jsem stoupencem socialistického uspořádání společnosti. Zastávám zásadu nutnosti diktatury proletariátu v prvním období socialistické revoluce. Silná komunistická strana, budovaná na principech vědy a morálně historických kritériích je podle mne jediná síla, která může změnit společnost v současném třídně a ekonomicky rozděleném světě. Vyškrtnut ze strany jsem byl kvůli odlišnému názoru na způsob řešení krizové situace v r. 1968. Své vyškrtnutí považuji za zcela logické, neboť odpovídá zásadám demokratického centralismu. Zdůrazňuji, že jsem si svého členství ve straně vážil. Přesto nejsem po svém vyškrtnutí zatrpklý. Události mne vedou pouze k hlubšímu přemýšlení a hledání kontextů v širších souvislostech (Štětinův spis StB 11. 5. 1977).

 

 

 Štetina je známý i například tím, že v době gruzínské války se vydával pomalu za válečného zpravodaje a přitom verzi o jejím údajném začátku opsal ze stránky tehdejšího gruzínského ministerstva zahraničí. mezinárodní komise zřízená EU později tuto gruzínskou verzi zcela přesvědčivě vyvrátila.. 

 

Nezapomeňte, že tenhle estébácký udavač v europarlamentu hlasoval pro potrestání ČR, pokud nepřijme migrující islámské parazity. Hlouběji již klesnout nelze, resp. co jiného je vlastizrada, když ne tohle ?!