MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Fízlácká a justiční mafie! Policejní stát! Totalita!!!

#115269 Příběhy bezpráví - zločiny kapitalismu!!! Babiš je také nevinen!

2017-09-18 06:56

Monika a Klára Kramné zemřely spíš na zánět žaludku, tvrdí nový posudek

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#115271 Re: Babiš je také nevinen!

2017-09-18 07:07:22

#115269: Fízlácká a justiční mafie - Babiš je také nevinen! 

 Ani takto vytrženo z kontextu jasně neplyne, že důsledky záměrného konání, které bylo popsáno v minulých posudcích a rozsudcích nemůže mít v patologii důsledek, který je popsát jako "spíše zánět žaludku". 

O věci je známo velmi málo, důležitý je celý sled událostí, nikoliv jen posudek, který "spíše" uvádí příčinu jinou. 

Nijak to také nevyvrací stav, že příčin mohlo být více a není také zřejmé, jaké další "spíše" (průvodní) příčiny uvádí původní posudek. 

Tedy i z takto vytržené věci z celého kontextu není vůbec zřejmé, co se skutečně stalo a nemění to ale zároveň nic na původních posudcích - spíše je prostě jen spíše, není zřejmá přáčina a už proto, že nikomu dalšímu v resortu nebylo nic, minimálně o nějakých dalších a tím spíše závažných obtížích nebylo nikdy nic publikováno. I tak to pak vypadá na velmi izolovanou záležitost jednoho pokoje. 

Ale možné je skoro všechno i celoživotní agresivní recidivista nepřetržitě se ozbrojující na místě nájemné vraždy odsouzený nespočtem soudů včetně ústavního makroamnestovaný Zemanem nejspíše jako "dárek" jeho manželce čtenářce Blesku s představou, že tak pěkný člověk přece nemůže být nájemným vrahem, prostě se všechny soudy spletly. 

Sluníčkář

#115272 Re: Babiš je také nevinen!

2017-09-18 07:14:00