MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116104 Re: Re: Re:

2017-09-26 14:25

#116079: - Re: Re:  

 

 Jak jsem psal mnohokrát, důsledkem okupace Rusy (ruskými komunisty) v roce 1945 bylo odvlečení občanů ČR do gulagu, znásilňování žen i politiky a v konečném důsledku ozbrojený komunistický převrat a devastace (v podstatě genocida) této země, nebot inteligence země byla buď zavražděna, emigrovala nebo byla umlčena, část z ní byla přinucena ke kolaboraci s komunisty. 

Dnešní Rusko se samo okupací Krymu a rozpoutání válek na Ukrajině, v Gruzii samo degenerovalo o desítky let do komunistické totality. 

Je velmi potřeba se zamyslet, proč dodnes Rusko "osvobozuje" Katyň. Jaká smlouva s Německem byla na počátku tohoto zločinu, který Rusko spáchalo Evropě.  Je potřeba, aby si to každý z nás rozmyslel, neboť ruské oběti II.světové války není možné a nebylo možné "kompenzovat" tím, že Polsku, nám, Ukrajině. Litvě, Lotyšku, Estonsku, Bulharsku, Maďarsku, Rumunsku a i částečně Jugoslávii  bude ukraeno území a národy budou znásilněny a na desetiletí budou zotročeny, generace přijdou o jazykové, odborné, mravní a kulturní vzdělání a to bude nahrazena "komunistickým manifestem". 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116156 Re: Re: Re: Re:

2017-09-27 15:53:12

#116104: - Re: Re: Re:  

 bla bla bla. Na nic z tvých blábolů nemáš jediný důkaz.