MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116109 Re: Re:

2017-09-26 20:26

#116101: Evropan - Re:  

 Ne, jak je vidět, tak hodiny nenávisti pořádají tví donátoři, nebo také donátoři Clintonů a Makrely von Stasi:

Dnes uveřejněno na serveru čt24:

Saúdští duchovní podporují násilí na šíitech a Rijád to toleruje, varuje HRW Před 11 hodinami Rijád Podle organizace ochránců lidských práv Human Rights Watch (HRW) vláda Saúdské Arábie stále toleruje šíření nenávisti vůči šíitské menšině ze strany duchovních jmenovaných státem. Ve vydané zprávě se mimo jiné uvádí, že ve školních učebnicích existují diskriminační pasáže. Úřady navíc tolerují nenávistné projevy vedoucí k násilí, tvrdí HRW. Dvaašedesátistránková zpráva s názvem Nejsou to naši bratři: Nenávistné projevy saúdskoarabských představitelů konstatuje, že duchovní běžně označují šíity hanlivými výrazy. Někdy jsou jejich projevy plné nenávisti a podněcování k násilí. Šíité se podle dokumentu s diskriminací setkávají také u soudů a jejich náboženské zvyklosti jsou odsuzovány ve školních učebnicích. Náboženští představitelé k šíření nenávisti v posledních letech využívají rovněž internet a sociální sítě, upozorňuje HRW. Ředitelka blízkovýchodního oddělení HRW Sarah Leah Whitsonová řekla, že „nenávistné projevy přispívají k diskriminaci šíitské menšiny a v nejhorším případě je zneužívají násilnické skupiny“ jako Islámský stát nebo Al-Káida k ospravedlnění svých útoků na šíity. Jako příklad zpráva HRW uvádí výrok člena komise znalců islámu, který na téma šíitů řekl: „To nejsou naši bratři, ale spíš bratři Satana.“ V jedné pasáži se dokument zmiňuje i o tom, že pohrdavé výroky se tolerují i vůči židovství a křesťanství. Saúdská Arábie je absolutní monarchií a státním náboženstvím je vahhábismus, který používá puritánský výklad sunnitského islámu. Menšinoví šíité žijí spíše na východě země a Rijád pravidelně obviňuje šíitský Írán, že mezi šíity šíří nespokojenost.

Pořád se ti nezdá být islám náboženstvím, jež se zvrhává do forem fašizmu? Jsou to hlavně také saudští šejkové, kdo se postaral o rozšíření islámu mezi 1,4 miliardy lidí. Bohužel mnozí z oněch lidí ani Korán nečetli (mnozí jsou též negramotní) a jednají na rozkaz imámů podle závazných militantních textů, jež jsou většině ostatních textů Koránu nadřazeny, protože jsou ověřeny nejvíce svědky, že je prorok Mohamed skutečně pronesl. Pořád to chceš srovnávat s nějakou banální IRA, nebo něčím podobným, nebo dokonce stupidně psát cosi o husitech?

 

 

 

 

 

Odpovědi

Evropan

#116115 Re: Re: Re:

2017-09-27 04:43:03

#116109: - Re: Re:  

Co to tady blábolíš? Reagoval jsem na tvůj příspěvek :

Už to zase brzy začne. Jako každý rok na podzim. Tradiční kim-ir-senizace Václava Havla. Jako měli komunisté měsíc československo-sovětského přátelství, mají i pravdoláskaři měsíc pravdy a lásky Václava Havla.

Zareagoval jsem ti odpovědí :

To naopak komunisti, zemanofilové a další příslušníci russké ambasády mají své pravidelné hodiny nenávisti. Přesně, jak to předpovídal Orwell ve svém geniálním a komunisty zakázaném románu 1984. 

A ty tady začneš blábolit něco o islámu a že chci srovnávat islám s IRA nebo s husity. Kde to v těch textech vidíš? Seš ožralej jako Miloš Zemin při otevírání královské klenotnice poté, co se ožral jako dobytek na russké ambasádě?

A už si vůbec někdy v životě viděl muslima kromě vyčtených "pravd" z prorusských nebo okradmůrovských zdrojů?