MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Multikulturní obohacení
Nepřihlášený uživatel

#116240 Re: Re: Zaprdění Britáčkové? Na nich se ten komunismus teda podepsal? A přitom tam žádní nejsou? :-)

2017-09-28 12:55

#116189: Evropan - Re: Zaprdění Britáčkové? Na nich se ten komunismus teda podepsal? A přitom tam žádní nejsou? :-))))) 

 Tak to ani omylem, zpráva z iDnes je podložená průzkumem. Ty jsi sem dal blábol vycucaný z prstu. Zároveň je to důkaz, že všechny tvé bláboly vyčtěné z příruček obskurní xenofilní ziskovky Hate Free nemají s realitou nic společného.

 

Integrace Arabů selhala. Rasová profilace je v pořádku, míní většina Britů

Většina Britů si myslí, že integrace Arabů a muslimů do společnosti selhala a jejich přítomnost nepřináší žádný užitek. Víc než polovina respondentů by navíc uvítala, aby policie při posuzování nebezpečí využívala rasové profilace - tedy posuzovala nebezpečí spáchání trestného činu podle etnicity člověka. Vyplývá to z průzkumu výzkumné agentury YouGov.

 

 

Odpovědi

Evropan

#116278 Re: Re: Re: Zaprdění Britáčkové? Na nich se ten komunismus teda podepsal? A přitom tam žádní nejsou?

2017-09-28 21:05:21

#116240: Monokulturní ochuzení - Re: Re: Zaprdění Britáčkové? Na nich se ten komunismus teda podepsal? A přitom tam žádní nejsou? :-) 

Vidím, že ti stačí málo, abys měl pocit vítěze. Bohužel by to chtělo více přemýšlet. Tvoje xenofóbní heslo jsem upravil a doprovodil jsem ho poznámkou, jak snadno lze s texty manipulovat. To není žádný blábol vyčtení z nějakých příruček Hate Free (Oni nějaké mají? Můžeš mi je poslat?). 

Ten průzkum, na který odkazuješ, si zadala Rada pro arabsko-britské porozumění spolu s deníkem Arab News. Je pikantní, že ty, velký fanda xenofóbní Strany Pravých Debilů se tu odkazuješ právě na tento zdroj.  Výsledek zmiňuje mimo jiné (a těch zjištění je v průzkumu daleko více, doporučuji originál v angličtině www.arabnews.com/sites), že asi 78% Britů si myslí, že integrace selhala. Jsou to ale ti Britové, kteří podporovali brexit. Naopak mezi odpůrci brexitu je 55% těch, kteří si myslí, že integrace probíhá bez větších problémů.

Skvrnou na tomto průzkumu, což přiznává i prováděcí agentura, je to, že většina Britů nedokáže přesně rozlišit mezi Arabem a jinými národnostmi. Takže do odpovědí je zahrnuta reakce na problémy s Afghánci, Iránci nebo Turky, což ale nejsou Arabové.

Neuvěřitelných 72 procent respondentů řeklo, že Írán je v arabském světě (Íránci jsou potomci starověkých Peršanů). Možná ještě více překvapuje, že 48 procent řeklo, že Afghánistán je arabská země (hlavním etnikem v zemi jsou Paštunové a další nearabská etnika). Turecko je zase považováno jako třetí nejpreferovanější destinace k návštěvě z arabského světa, ačkoli samozřejmě do regionu nepatří (Turci patří mezi turkické národy),“ upozorňuje Doyle, ředitel Rady pro arabsko-britské porozumění.

Je to tedy stejné, jako v této diskusi. "Černé kroniky" neustále přinášejí zprávy o přepadech, znásilnění a krádežích a tyto "argumenty" používají při diskusi o tom, jestli pomáhat utečencům před brutálním násilím Russáky podporovaného Al-Asáda v Sýrii, nebo uprchlíkům před sektářským násilím v Iráku. Bohužel příznivci Pitomia Okradmůry zrovna žádné velké "myslivny" nejsou ...