MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116262 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-28 17:35

#116247: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tvůj stupidní blábol nemění nic na mém příspěvku vypatlaný havloide.

 Nic takového se nedělo, terorista není žádná bezpečnostní odbornost. Státy socialistického bloku byly legitimními uznanými státy v rámci mezinárodního práva. Spřáteleným arabským státům umožnili legitimní službu tím, že prováděli odborný výcvik jejich občanům k tomu, aby se spřátelené státy mohli lépe bránit. Tedy nedělo se nic nelegitimního. Komunismus reálně nikde neexistoval a nacismus byl poražen v druhé světové, tedy nechápu, proč medituješ o jejich legitimitě. To ty jsi zjevně idiot.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116292 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-09-29 05:35:42

#116262: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Komunistická totalita je stejně zločinná jako totalita nacionálně komunistická - nacistická, tedy legitimního na komunistických totalitách nebylo skutečně vůbec nic, tím spíše, že realizovali odporné teroristické činy v demokratických zemích a že školily teroristi v tom, jak teror používat na ničení demokracie a získávání politické moci. 

Co na tom chceš dále zkoumat, nemůže býti nic legitimního na stavu, kdy část společnosti jsou bachaři - komunisté v ČSSR a drtivá většina společnosti jsou vězni, neboť nemohou svobodně zemi opustit.

 Jsi snad idiot, že to nedokážeš pochopit? Je něco složitého na tom, když občan nemá přistup k základním vědeckým objevům, nemá přístup k literatuře, nemá přístup k pasu, k cestování, nemá přístup ke svým přátelům, že žije ve vězení a ne ve svobodné zemi? Co ti na tom idiote není jasného?