MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#116482 Re: Re: Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme!

2017-10-01 09:27

#116473: - Re: Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme! 

 Co také čekat od muslimského znásilňovacího prasete, než lživé dobroserské bláboly vycucané z prstu? U nás jsou znásilnění ojedinělé případy. Žádný příklad hromadného znásilnění ve vašem muslimském stylu spácháné českými občany neexistuje, chápeš to, ty primitivní odprorné prase? 

 

Realita je taková, že v loňském roce policie šetřila jen 598 případů znásilnění, kolik z nich spáchali přivandrovalí Rumuni, Ukrajinci a cikáni se už raději neuvádí...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#116484 Re: Re: Re: Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme!

2017-10-01 09:47:45

#116482: - Re: Re: Rumunské a ukrajinské špíny v ČR nechceme! 

 

 Co pořád idiote řešíš? 

V Česku se ročně spáchá dvanáct tisíc znásilnění

Na veřejném slyšení v Senátu k problematice sexuálního násilí byl v úterý představen čerstvý reprezentativní průzkum, který odhalil, že jen pět procent ze všech znásilnění je nahlášeno na policii. Potvrdil také, že zkušenost se znásilněním má každý jedenáctý Čech, mezi oběťmi jsou jak ženy, tak muži a bohužel i děti.

Měj respekt ke každé oběti podobně jako jí máme my, kdo alespoń trochu myslíme a nepodléháme debilitám ruského smradlavého trotla Miloše Zemana.

Evropan

#116494 Re: Re: Re: Rumunské, ukrajinské a russké špíny v ČR nechceme!

2017-10-01 12:18:55

#116482: - Re: Re: Rumunské, ukrajinské a russké špíny v ČR nechceme! 

Koukám, že ty ses fakt nepovedl. Už několikrát jsem upozornil na případ, a tak ještě naposledy :

Sexuální otrokyni, která jim bude kdykoli k dispozici, si podle obžaloby plánovali pořídit tři muži na Jihlavsku. Unesli proto osmnáctiletou dívku čekající na zastávce na svého přítele, kterou poté znásilnili.

https://brno.idnes.cz/unos-divka-jihlavsko

Žádní muslimové, žádní přivandrovalci, žádní cikáni ... bílí Češi jak poleno. A prasata k neuvěření. A ty se k nim můžeš připočítat, protože podle tebe nic takového neexistuje.