MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#120221 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více

2017-12-07 05:38

#120219: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více neb 

Máte v hlavě nereálnou vizi, že nechcete být ani na východě ani na západě, byť neutralita ve střední Evropě je nereálná, viz. příklad Rakouska, které se nakonec stalo členem EU a uzavřelo tzv. Partnerství pro mír s NATO (oboje v roce 1995). Kdybychom nebyly v NATO, tak tu řádí russké tajné služby ještě daleko více, než dnes, kdy tu máme nejpočetněji obsazenou russkou ambasádu široko daleko. Že by můj život nějak (negativně nebo pozitivně) ovlivňovaly ambasády USA nebo SRN si vůbec neuvědomuji.

A když už chcete, aby se naše země uzavřela sama do sebe, což by byl ekonomický kolaps, který si raději nechci představovat, tak proč vám leží na srdci ti imigranti, kteří se k nám, do levné dílny Evropy, zrovna nehrnou? Proč kritizujete něco, co by vám mohlo být vzhledem k vašim názorům ukradené? Jak negativně váš život ovlivňují imigranti kteří u nás nejsou? Mně tedy nevadí ani při cestách do Německa. Jsou tam a nejsou nikterak agresivní. Myslím, že jsou vděční za bezpečí, které jim poskytuje cizí stát, když v jejich státech řádí vrazi a teroristé sponozovaní dodávkami zbraní z celého světa.

Odpovědi

pan Hnedy

#120235 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je

2017-12-07 09:53:03

#120221: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více 

ale ja clenstvi v NATO podporuji i clenstvi v EU, ale v EU postavene na jinych principech. Po Lisabonske smlouve se vetsina veci negativne zmenila vuci malym statum.Ale to je na delsi rozbor. Osobne proti Nemcum nic nemam, naopak, jenze i ve zpravach BIS se uvadi, ze smerovani ceske ekonomiky predevsim na Nemecko je nezdrave a z geopolitickeho hlediska potencionalne nebezpecne, i kdyz do jiste miry uspesne, jako subdodavetele a montovna jsme vyborni. Nikdo si vsak nepredstavoval, krome VK, ze lisabon bude, az takovy zasah do suverenity. Stejne je to s prijetim Eura, pro vetsinu obcanu i zpolitickych duvodu by bylo lepe zachovat ceskou korunu, meli bysme si vyjednat dodatek stejne jako Dansko,Svedsko. Nebyla pravda, ze to musime prijmout, za vestinu techto veci jsou odpovedni nasi vyjednavaci s Telickou v cele. Navic by mohlo dojit k vytvoreni nejake natlakovemu uskupeni rozumnych...

casti Nemecka - Bavorska, Saska, Rakouska, Ceske republiky, Madarska a Polska...Slovensko zradilo.... jako vyznamne natlakove skupiny na  brzke racionalni reseni  migrantske krize.

Coz je zabezpeceni hranic a nevpousteni ekonomickych migrantu do Evropy. Stejne k tomu kroku dojde, i vzhledem k jejich poctum, to je jiz ted jiste a samozrejme , ze je to technicky proveditelne.I kdyz neziskovky a ruzne nadace maji stale enormni vliv na politiku v EU. Ve vetsine zemich sveta ze kterych uprchlici prichazeji zadna valka neni.

Neni mi to ukradene , protoze v dnesni dobe, neni mozne takto selektivne uvazovat, je treba najit komplexni reseni na urovni EU nebo Evropy a tou je zabezpeceni hranic a vytvoreni docasnych stanovist  pro skutecne valecne uprchliky, kteri se budou po ukonceni konfliktu vracet do sve vlasti a o tom je treba je jasne informovat.

Migranti u nas taky nejsou diky tlaku verejnosti a i spravnem postupu politiku i kdyz par stovek jiz tady je pracuji v ruznych firmach jako je Amazon apod.

Hovorim predevsim o narodni hrdosti o narodnim sebevedomi, coz v CR neni popularni a je to zamenovano s nacionalismem, coz je smesne a hloupe. Spolupracovat bysme meli se vsemi, ale nikoliv poklonkovat, jak to vidime u Zemana nebo u Sobotky, kde ho Juncker hladil po hlave a chlacholil, jako maleho hodneho chlapce.