MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#120235 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je

2017-12-07 09:53

#120221: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je více 

ale ja clenstvi v NATO podporuji i clenstvi v EU, ale v EU postavene na jinych principech. Po Lisabonske smlouve se vetsina veci negativne zmenila vuci malym statum.Ale to je na delsi rozbor. Osobne proti Nemcum nic nemam, naopak, jenze i ve zpravach BIS se uvadi, ze smerovani ceske ekonomiky predevsim na Nemecko je nezdrave a z geopolitickeho hlediska potencionalne nebezpecne, i kdyz do jiste miry uspesne, jako subdodavetele a montovna jsme vyborni. Nikdo si vsak nepredstavoval, krome VK, ze lisabon bude, az takovy zasah do suverenity. Stejne je to s prijetim Eura, pro vetsinu obcanu i zpolitickych duvodu by bylo lepe zachovat ceskou korunu, meli bysme si vyjednat dodatek stejne jako Dansko,Svedsko. Nebyla pravda, ze to musime prijmout, za vestinu techto veci jsou odpovedni nasi vyjednavaci s Telickou v cele. Navic by mohlo dojit k vytvoreni nejake natlakovemu uskupeni rozumnych...

casti Nemecka - Bavorska, Saska, Rakouska, Ceske republiky, Madarska a Polska...Slovensko zradilo.... jako vyznamne natlakove skupiny na  brzke racionalni reseni  migrantske krize.

Coz je zabezpeceni hranic a nevpousteni ekonomickych migrantu do Evropy. Stejne k tomu kroku dojde, i vzhledem k jejich poctum, to je jiz ted jiste a samozrejme , ze je to technicky proveditelne.I kdyz neziskovky a ruzne nadace maji stale enormni vliv na politiku v EU. Ve vetsine zemich sveta ze kterych uprchlici prichazeji zadna valka neni.

Neni mi to ukradene , protoze v dnesni dobe, neni mozne takto selektivne uvazovat, je treba najit komplexni reseni na urovni EU nebo Evropy a tou je zabezpeceni hranic a vytvoreni docasnych stanovist  pro skutecne valecne uprchliky, kteri se budou po ukonceni konfliktu vracet do sve vlasti a o tom je treba je jasne informovat.

Migranti u nas taky nejsou diky tlaku verejnosti a i spravnem postupu politiku i kdyz par stovek jiz tady je pracuji v ruznych firmach jako je Amazon apod.

Hovorim predevsim o narodni hrdosti o narodnim sebevedomi, coz v CR neni popularni a je to zamenovano s nacionalismem, coz je smesne a hloupe. Spolupracovat bysme meli se vsemi, ale nikoliv poklonkovat, jak to vidime u Zemana nebo u Sobotky, kde ho Juncker hladil po hlave a chlacholil, jako maleho hodneho chlapce.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120236 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli

2017-12-07 10:08:56

#120235: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je  

Buď konkrétní, co se po LS změnilo? O jaké "většině" věcí to mluvíš? 

O Německu se ve výroční zprávě zdá se nepíše vůbec nic.   Je to tedy snad nějaký tvůj další idiotský výmysl? 

Koruna nemá absolutně žádnou hodnotu a smysl, to je naprosto zřejmé je to pro ČR jen velmi drahá hračka. V diskusi o Euru se v ČR zatajuje více jak dvacetileté používání ECU u kterého už ČR dokonce částečně byla a i naše firmy po jistou dobu v ECU obchodovaly po celé západní Evropě. 

Euro je umožnění výhod ECU i pro občany členských států EU, tedy není to měna, která by spadla z nebe a její používání se vyvíjelo dlouhá desetiletí a dnes se již skoro dvacet používá a je to respetovaná měna a to dokonce hned o jejího zavedení. Euro se dokonce nedostalo pod tlak ani v době finanční krize, ani v době problémů Řecka, které skutečně podvádělo ve statistikách.  

Václav Klaus je dnes naprosto evidentním ruským trotlem - viz. jeho podpora původně Libertas a dnes AfD nebo v Čechách opravdu šílené party DOST. 

Vyjmenuj, kde ČR LS přišla o nějakou "suverenitu" a nejdřív definuj, co si vůbec pod "suverenitou" představuješ. 

Zatím to vypadá, že čepráš své nekonkrétní bláboly z propagandistických severů a snažíš se vyvolávat dojem, že nám pořád někdo nějak ubližuje. V tom jsou přeborníci russáci, těm pořád někdo ubližuje, tedy alespoň v představách a propagandě Kremlu tomu tak je už 100 let. 

Jestli ti něco na EU nevyhovuje, tak když přesně řekneš co, tak také musíš přesně říci jak to má vypadat, aby ti to vyhovovalo a je dobré k tomu také přidat (zdůvodnit), že tvůj návrh bude výhodný pro všechny v EU, to je naprosto samozřejmé. Stejně jako v rodině si nemůžeš zavést pravidlo, které bude výhodné pro teba nevýhodné pro lidi okolo tebe, na tom snad není nic složitého k pochopení. K tomu, abys tak ovšem mohl učinit, musíš ovšem vědět, jak věci fungují dnes a musíš znát důvody proč tak byly nastaveny, tedy znát celou historii vývoje. To je důvod, proč komunistická pakáž historii zkreslovala, aby vytvářela zmatek a mohla ty své totalitní zločiny vydávat za "vývoj". 

Nekonkrétní blábolení o tom, že LS cosi změnila, je opravdu k ničemu. To tu idiot Václav Klaus v obou podobách starší i mladší říká pořád dokola, je to typické ruské trotlování. 

Nezkoušej vytvářet dojem tvými bláboly, že se sem dostávají "nějak pokoutně" uprchlíci díky Amazonu ty odporný zmetku. Šíříš poplašné zprávy jak poslanci SpD. 

Jak si představuješ "národní hrdost"? Jak může být národ hrdý, když na Hradě sedí odporné smradlavé ožralé prase s hlavou zabořenou v řiti komunistického nacisty Putina, které málem pozvracelo korunovační klenoty - tedy korunu, kterou měl na hlavě i Karel IV tedy císař římský, který dokonce mluvil a psal česky a sídlil v Čechách?

Je logické, že z takové věci jsou všichni občané i příznivci Miloše Zemana frustrovaní, neb je jim naprosto jasné, že se o žádnou českou kulturu, židovsko-křestanské hodnoty a vzdělanost opravdu nejedná i přesto, že navenek budou o ubožákovi, co vychodil něco tak absolutně zbytečného jako je komunistická pseudo-ekonomie, hovořit jako o "inženýrovi" "kandidátu věd" a budou ho titulovat "pan prezident" :-/. 

Každému absolventovi skutečné vysoké školy je ovšem naprosto jasné, že je Miloš Zeman jen ubohé nevzdělané a nevzdělatelné hovado a VŠE vždy byla a je dokonce dodnes považována za školu extrémně snadnou, bez výuky základních vysokoškolských matematických i jiných nástrojů běžných na UK nebo ČVUT, tedy je to dodnes ubohá žvanírna.  

 

Evropan

#120237 Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je

2017-12-07 10:31:48

#120235: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je  

Musím říct, že vaše argumenty svědčí o tom, že chcete věřit něčemu, co není pravda. Odkud své informace berete a proč jim chcete věřit, to už nechám na vás. Ale jen pro upřesnění :

- Lisabonská smlouva nastavila pravidla hlasování tak, aby větší státy nepřeválcovaly ty malé. Proto jsou smlouvou nastaveny poměrně složité přepočítací procesy, které pamatují nejen na malé státy, ale i na významné regiony. Toto hlasování je pro nás určitě výhodnější, než bylo hlasování v době, kdy jsme do EU vstupovali.

- Zachování české koruny je pro ekonomiku i občany nevýhodné. Výhodné je pouze pro bankéře, které mají z převodů měn zisky, a pro vládní ekonomy, kteří neumí konkurenceschopnost ekonomiky zajistit jinak, jež devalvováním kursu naší měny. Naopak podnikatelé, kteří exportují nebo dovážejí podporují přijetí eura, protože jim to zajistí prostředí, kdy nebudou muset odhadovat pohyb kursu během roku a nevytvářet si úspory na sanování výkyvů. Pro běžného člověka je přijetí eura samozřejmě výhodné, protože si snadno srovná ceny u nás a v cizině a při cestě do ciziny nemusí platit poplatky v bankách a směnárnách. Poté, co k euru přistoupí i Polsko, zůstaneme jen samostatným ostrůvkem omezenesti mezi státy platící eurem. A ty řeči o sanování Řecka nebo Portugalska - Fico na základě podobných argumentů shodil vládu paní Radičové, a přitom je vidět, že Slováci na nikoho nedoplácejí, naopak si euro oblíbili.

- Jestli tady migranti nejsou díky tlaku veřejnosti nebo našich politiků, tak to bych rád věděl, kdo tuto dezinformaci vypouští. Na základě stoupající xenofóbie od nás několik dlouhodobě žijích cizinců odešlo a šlo třeba i o zručné doktory, ale imigranti v posledních letech k nám nechtějí jen proto, že je zavíráme do lágrů a snažíme se jim vnucovat vepřové, i když víme, že to je proti jejich náboženství. Ale tento truc přeci není dán ekonomicky. Jsou i levnější jídla než vepřový guláš. No ale prostě k nám nechtějí, a jiní, kteří tu žili už více než deset let, tak odešli. To není úspěch, to je ostuda.

- Vypadá to, že vy hovoříte o národní hrdosti, a ti ostatní nejsou hrdí? Když jsme pomáhali Bosňákům (tedy také muslimům) a dalším utečencům z konfliktních míst, mohl jsem být hrdý. A to Bosňáci nebo Kosované také nebyli vždy slušnáci, viz. třeba kohorta Krejčířových poskoků. Byli jsme (a jsme) malý národ, ale dávali jsme na jevo, že pohostinnost u nás není jen pojem z pohádek. A byl jsem hrdý, když jsem cestoval po světě a viděl jsem, že když řeknu Česká republika, každý hned věděl kdo je Václav Havel, Pavel Nedvěd, pak ovšem i Martina Navratilová, což není 100% o nás. Dnes jsme upadli do zapomnění. Vskutku za posledních deset let není nač být hrdý, a je to možná horší a horší. Jsem však rád, že se ozvali stovky a možná tisíce lidí proti výhrůžkám proti prosetické škole v Teplicích a poslali peníze na pomoc škole. Tato nezištná pomoc, to je něco, na čem bychom si mohli zakládat.