MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120234 Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše.

2017-12-07 09:34

#120233: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše. - Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše. 

I tady se dá najít objektivní a tedy neemotivní příčina. 

Komunistické školství, kterým prošli i dnešní padesátníci natož lidé starší, velmi ošklivě manipulovalo s historií, vývojem lidské společnosti a tedy i s vývojem myšlení, zákonodárství, zákonů a zákoníků. Dokonce mnohdy komunisté manipulovali s vědami super exaktními jako např. kybernetika. 

Všichni nyní padesátiletí vysokoškoláci (jak si snadno kdokoliv dopočte) prošli všemi zkouškami kateder - marxismu leninismu - tedy od dělnického hnutí, až po vědecký komunismus - jaká to idiocie - vědecký komunismus. 

Tedy jednu skupinu voličů slovenského nomenklaturního komunisty a StBába Babiše tvoří lidé, kteří se díky odporné manipulaci komunisty v dětství, dospívání i v ranné dospělosti nechají obelhat, že je Babiš "obětí komunistiké totality". 

Další skupinou jsou komunističtí prospěcháři - tedy většina z 1 200 000 registrovaných kounistů, kteří prošli zklamáním z ODS, kterou z velké části po revoluci volili a nyní se jim stýská po komunistikých "pořádcích", kdy vše bylo jasné - strana a vláda viz. popis ústavního puče, který udělal Vondráček z ANO StB 2011. 

Třetí skupina jsou dětičky komunistiké pakáže, kteří vyrůstají stále ještě pod vlivem ubohosti ateismus, základních neznalostí světových filozofií i přesto, že si užívají výhod židovsko-křesťanské kultury a hodnot této kultury, mají dokonce i tomto absolutní neznalost a aniž by si přečetli volební zákon a Ústavu ČR jdou volit a ještě se tváří, že se chovají odpovědně. 

To skutečně tvoří 30 % těch co volili, nikoliv celé populace. Tedy je to méně než 15 %.  Pokud se podíváme na důvěryhodné průzkumy CVVM, tak zjistíme, že 15 % starších patnácti let (tedy drtivá většina těch co mohou volit) je schopno lži Miloše Zemana označit za pravdu.

Část lidí skutečně věří lhářům a těžko můžeme očekávat, že všichni lháře prokouknou. V případě lhaní v politice má demokracie zavedeny obranné mechanismy, aby se zločinci nemohli dostat k moci. Jedním z nich je Nejvyšší správní soud, který má hlídat dodržování Volebního zákona. Lhaní Babiše, Tomia Okamury a Zemana ale dlouhodobě označuje za "nazdsázku volební kampaně" a to se dnes jeví jako nepravda či dokonce lež Nejvyššího správního soudu neboť je zřejmé, že toto jejich lhaní občany této země ošklivě manipuluje a vytváří dojem, že různé totalitní praktiky jsou alternativou k demokracii. 

Odpovědi

Čestmír
Nepřihlášený uživatel

#120259 Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše.

2017-12-08 01:07:45

#120234: - Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše. 

Škoda veliká, kam se nase země zase  zbytečně dostane.  Cozpak o to, Zeman půjde za chvili od valu. to je jisté. Ale trestně stíhaná osoba , s takovou minulosti nemá co dělat na postu premiera.

Babis by měl byt soudny a uznat, že vzhledem ke sve minulosti nemuze tuto funkci zastavat a měl by odstoupit.