MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#120243 Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je

2017-12-07 15:42

#120237: Evropan - Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je  

 

Lisabonska Smlouva...

 

Lisabonská smlouva nastavila pravidla hlasování tak, aby větší státy nepřeválcovaly ty malé....

TO JE ABSURDNI NESMYSL , JE TO PRAVE NAOPAK O TOM NENI POCHYB !

NEJEN ZE SE POTLACUJE ROVNOST JEDNOTLIVYCH STATU NAPR.TIM, ZE JEDNOTLIVE STATY JIZ NEBUDOU MIT  PRAVO VETA, a pokud ho maji Eu jim ho muze zrusit,ALE NAVIC SE VOLBY BUDOU RIDIT POCTEM OBYVATEL V JEDNOTLIVYCH STATECH....coz u te druhe casti vypadalo spravedliveji, v praxi to vsak vede  pouze k prosazovani zajmu Nemecka a Francie v zasadnich otazkach.

ZAVADI SE ROZHODOVANI KVALIFIKOVANOU VETSINOU, COZ V 90% JDE PROTI ZAJMUM  ZEJMENA MALYCH ZEMI. V PRAXI OPET O VSEM ROZHODUJE NEMECKO A FRANCIE, KTERA VSAK POUZE PRICMRNDAVA. A BOHUZEL STATY BENELUXU JSOU POLITICKY ZKORUMPOVANE, COZ VELKA BRITANIE ROZPOZNALA A OPOUSTI TENTO LISABONSKOU SMLOUVOU VYTVORENY NEDEMOKRATICKY SOCIALISTICKY SPOLEK, KTERY JEDNA NEJEN PROTI ZAJMUM CR, ALE VETSINY OBCANU EU. Navic pomoci neziskovek, ktere financuji miliony eur, sem vozi ekonomicke migranty.

  NAKONEC SE VSAK OBYVATELE NEMECKA A FRANCIE NASTVOU A BUDOU HLEDAT RESENI U NACIONALISTICKYCH STRAN, COZ SE UZ STALO, JAK JSEM PREDVIDAL. Za to jsou osobne odpovendi Juncker, Hollande, Merklova a Schulz.

 

Euro by bylo pro obcany vyhodne jedine, kdybysme pristupovali za kurzu 12 kc/eur

Euro je rovnez vyznamny politicky nastroj, coz vidime ve zmene stanoviska Slovenska a zrady V4. cili by to byl dalsi nastroj ktery by nas svazoval.

Dalsi nepravda je ... Slováci na nikoho nedoplácejí, naopak si euro oblíbili.

Slovaci si musi pujcit, aby mohli pujcit Recku

Slovaci sanuji nemecke banky

Vzhledem k povaze reckeho dluhu Slovaci pomahaji nemeckym a francouzkym bankam.

Ceska koruna je v naprosto jinem postaveni nez byla slovenska koruna. Kdybych byl slovak tak taky prijmu Euro. Jako Cech vsak absolutne nikoliv.

 

Posledni slova, ktera zaznivaji z Nemecka budiz varovanim......vsechno to jsou postupne kroky....
Martin Schulz chce, aby se z Evropské unie v příštích letech stala federace. Její členské země by měly přijmout společnou ústavní smlouvu. Kdo bude proti, má z Unie vystoupit, je přesvědčen Schulz

 

takze uz pred lety jsem mel pravdu , ze se Nemecko snazi Evropu ovladnout, coz byl hlavni duvod proc VB vystoupila. Nedodrzovali Dublin a  EU nedala Recku pokutu uz pred lety, a kam to vedlo jsme videli. Staty jako Italie, Recko a Nemecko by mely dostat pokutu za nedodrzovani vlastnich narizeni. ochrany hranic nebo nedodrzovani fiskalnich pravidel.

ALE KDO TO NAVRHNE ? NESTRANY SOUD V HAAGU ?

Zatimco dostaneme pokutu my, za racionalni rozhodnuti a ad. hoc vymyslene kvoty.

 

Singer to nakonec udelal dobre a Vaclav Klaus mel pravdu, co se tyka zahranicni politiky.

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120252 Re: Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je

2017-12-07 17:49:22

#120243: pan Hnedy - Re: Re: A my tu řešíme, jestli je Zeman více polomrtev nebo položiv a jestli je  

Musíš být konkrétní, pro jaké případy je zavedeno hlasování kvalifikovanou většinou a pro jaké případy se používalo před LS, to je podstatné, neboť není pravda, že neexistovalo a už vůbec není pravda, že kvalifikovaná většina je vždy proti zájmům malých států, to je naprostá absurdita, navíc nic přece nebrání přesvědčit velké země argumenty, to je přece normální. 

Pokud s je ani přesvědčovat nemůžeme, pak o naších pohledech na směrování Evropy logicky velké státy vědět nebudou, na tom opravdu není nic složítého a tedy těžko mohou brát na nás pak ohled. Jak by to mohly dělat? 

Ostatní věci jsou závěry ze spekulací, neb vůbec není jisté, že si Slovensko skutečně půjčít muselo, text na který odkazuješ je z roku 2010. 

Další text z roku 2015 Slovensko se má "čehosi bát" ale nic konkrétního, dluh nebyl po splatnosti, Řecko jej nezpochybnilo. 

Připadá ti, že by Evropská federace byla nějak nevýhodná? Proč, co by na ní mělo být nevýhodné? Že bychom žili v jedné federaci jako Američané? Je s tím snad nějaký problém? V čem? 

Žiješ v šílené představě, že 10 mil. "národ" s exotickým jazykem, kterým nikdo jiný nemluví má nějakou šanci na existenci, když Indie má 1,5 mld. a Čína 1,2 mld. lidí? Na co si to hraješ? 

Norsko má kompletně vysoké školství v Angličtině, skripta se ani v norštině nepíší, pokud se samozřejmě přímo netýkají norštiny.