MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#120248 Re: Nejhanebnější sportovní zločin současnosti!

2017-12-07 17:15

#120220: - Nejhanebnější sportovní zločin současnosti! 

naprosty souhlas. je to obdobne  jako bych rekl, ze vsichni romove kradou, nepracuji vyuzivaji socialni davky. Kavarna ma dvoji metr na vsechno, co se ji hodi. Od Kosova pocinaje..

Odpovědi

Evropan

#120262 Re: Re: Nejhanebnější sportovní zločin současnosti - olympiáda v Soči 2014!

2017-12-08 06:14:42

#120248: pan Hnedy - Re: Nejhanebnější sportovní zločin současnosti - olympiáda v Soči! 

Někteří lidé mají neskutečnou potřebu se vyjadřovat k věcem, o kterých nemají ponětí, a používat ovčáčkovsko-zemanovské termíny, které nemají jiný smysl, než fungovat jako nadávky. Nevím, co se zákazem účasti Russáků na olympidádě má společného ta vaše "Kavárna". To jako že členové Mezinárodního olympijského výboru jsou členy pražské kavárny? Takový blábol jste schopný vyplodit? A je to vůbec váš názor, nebo jen papouškujete něco, co jste vyčetl na nějakých úchylných diskusích podobně, jako tady zveřejňujete nepodložené bláboly o nedemokratičnosti Evropské unie?

Při olympiádě v Soči podváděli nejen sportovci, ale celý russký realizační tým. Jejich antidopingová organizace, která byla zapojena do této kremelsko-mafiánské struktury, musela být rozpuštěna, a russáci dodnes tuto organizaci nedokázali obnovit. Proto na olympiádu nemůže jet Russko jako takové, ale mohou tam jet jednotliví sportovci, kteří fungují v rámci mezinárodních závodů a procházejí průběžně testováním. Nejhanebnější zločinem současnosti tak nadále zůstávají olympijské hry v Soči v roce 2014. A hanební jsou všichni činitelé, kteří přiklepávají organizaci dalších sportovních akcí v Rusku jako je mistrovství světa ve fotbale. To je opravdu smutné, protože i tam se s velkou pravděpodobností bude podvádět. Konkrétně u fotbalu se ale nikdo divit nebude.