MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120264 Re: Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bure

2017-12-08 06:23

#120259: Čestmír - Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bureše. 

Babiš je opravdu příšera. Každý úředník na Úřadu vlády musí mít negativní lustrační osvědčení a pak tam mezi ně "vejde středem" (výraz šílené Jourové) StBácký agent a začne rozdávat úkoly.  Co na to ti lidé, někteří z nich jsou potomky politických vězňů. Ti snad mohou brát StBáckého agenta vážně? To takovému člověku podají ruku, nebo snad budou s ochotou plnit jeho příkazy? 

Babiš premiérem je odporná relativizace hodnot, která v této zemi nastala a je to opravdu cosi nového ale nic pěkného na tom opravdu není. 

Až "vejde středem" mezi evropské premiéry, bude to stejné. Za dva měsíce bude trvrdit, že ho nikdo v EU nebere vážně, že jeho návrhy nikdo neprojednává a nikdo se s ním nebaví a bude chtít referendum o EU.  Přitom důvod, proč se s Babišem nikdo v EU nebaví a bavit nebude je jednoduchý, je to o strach, nelze cokoliv sdělit člověku, který nemá nárok na bezpečnostní prověrky a nemá negativní lustrační osvědčení neb vůbec není jisté, kam to ten idiot půjde nahlásit a je velké nebezpečí, že s tím bude utíkat na russáckou ambasádu prostřednictvím soudruha Zemana zastupovaného soudruhem Nejedlým. 

Další nebezpečí je, že každou informaci kterou dostane začne okamžitě zneuživat ke svým zlodějinám.  Proto je obrovský problém, že byl Bureš jmenován premiérem. Je to stejné jako jmenovat Gottwalda premiérem, viz. popis ústavního puče, který udělal Vondráček. 

Odpovědi

Čestmír
Nepřihlášený uživatel

#120265 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje

2017-12-08 08:18:24

#120264: - Re: Re: Re: Re: Re: Normálně uvažující, zodpovědný občan by nikdy nevolil komunistu STB zloděje Bure 

Dobrý den, je to do nebe volající. Je to hlavně o hlouposti českého národa. Ti, kteří ho volili, jsou za tuto nebezpečnou situaci v zemi zodpovědni.V r. 89 jsme se vymanili z područí Moskvy a ted jsme tam díky Z & B  hnáni znovu. Je to naprosto neuvěřitelné, že si lidé neváží demokracie a ostatních hodnot a takto hazardují. Západní svět se k nám obrací zády již teď , díky Zemanovi a ted to bude  o to horší. Je veřejně známo, že AB tráví dovolené na Francouzské rivieře se svými ruskými kamarádíčky.