MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120339 Re: Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný pr

2017-12-09 20:17

#120334: - Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prosto 

   Jenže pravověrní vyznavači Islámu budou vždy usilovat o to, aby kompletně zpravovali veřejný prostor. Tedy Islámu se pak budou muset přizpůsobit všechny zákony. V momentě, kdy muslimové přečíslí počet původních obyvatel mohou docílit toho, že svoboda náboženského vyznání bude zrušena. Napsal jsi že cituji: 

Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prostor....

Je nepřijatelné, aby mohli někdy v budoucnu žádní tito lidé zpravovat veřejný prostor v duchu práva šáría na našem území, protože potom by byl text tvého příspěvku dokonce v takovém prostředí zakázán a bylo by pod trestem smrti ho dokonce šířit. Tvoje laxnost k tomuto nebezpečí a laxnost elitních představitelů bruselského sebedestruktivního úřadu ovšem přispívá, že tomu tak časem může být. To i proto, že je tam zřejmě v Bruselu mnoho zaplacených proislamistických trollů. Sekulární vládci, jimiž byli jak Husain, tak Kadáfí, byli zabiti, jeden z nich dokonce za radostného vískotu Hillary Clintonové (Kadáfí). Nadmíru sekulární režim v Sýrii a jeho vůdce Bašár al Asad měl být odstraněn rovněž. Tedy i mnohým americkým elitám, jež se potají zpřáhly s islamisty, je vlastně sekularizace Blízského východu určitě ukradená a bude jim ukradena i okolnost, když bude sekulární systém vymícen i v Evropě. 

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120343 Re: Re: Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejn

2017-12-09 21:50:27

A všiml ses, jak to tam v té jejich správě vypadá? Třeba takový Josef Stalin tamodtud taky utekl.


Nepřihlášený uživatel

#120345 Re: Re: Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejn

2017-12-09 21:56:01

#120339: - Re: Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný pr 

Russáci jsou přeborníci ve vymýšlení si, že je všichni ohrožují, my v západní Evropě to nemáme zapotřebí, proč si pořád vymýšlíš, že ti chce někdo ublížit, že ti chce měnit právní řád, že ti chce měnit sekularizaci. Dókonce se vy ateisté najednou obracíte ke křesťanské kultuře, kterou tu roky ničíte především vaší naznalostí, jak ti potom má někdo věřít, že rozumíš islámu. 

Běž se dovzdělat už konečně.