MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#120326 Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prostor...

2017-12-09 15:18

#120305: - Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prostor..... 

  Nikdo rozumný nestojí o to, aby nám zde veřejný prostor spravoval Islám, protože to k ničemu dobrému vést nemůže.

   Možná jsi si nevšiml, nebo si to nechceš přiznat, ale v místech kde převládl islám dříve nebo později postupně mizí ostatní náboženské směry. Například alaviíté v Sýrii, kteří jsou vedle jiných šiítských muslimů považováni sunnity za heretiky, by byli zajisté vyhlazeni, protože alaviítský islám v sobě obsahuje zčásti křesťanský kult. To bylo pro umírněnou (   :-)   ) opozici natolik nepřijatelné, že v maskách bojovníků ISIL, které v případě potřeby za potlesku západních rozvědčíků oblékli, řezali alaviítům hlavy o sto šest. Naštěstí mají alaviíté v Sýrii v čele vzdělaného člověka a očního lékaře, pana Bašára al Asada, jenž si zasloužil zahraniční vojenskou ruskou pomoc a zvrhlá úchylná opozice byla v Sýrii poražena na hlavu. Po světě se šíří právě ponejvíce naprosto intolerantní sunnitský islám a šiíté, ačkoli jak bylo vidět v problémech z Hizballáhem, i oni dokáží mít někdy dost nebezpečné vrtochy zejména proti Izraeli, byli a jsou ve světě v naprosté menšině. A jsou to příslušníci hlavně právě sunnitského islámu kteří mají náramně nepříjemný zvyk odstraňovat cizí náboženské symboly, demolovat náhrobky, vyhazovat do vzduchu mešity a mnohé budhistické a hinduistické památky. To hlavně sunnitská odnož Islámu se od první světové války rozšířila ze zhruba 300 milionů členů na cca 1.4 miliardy. Problém je v tom, že tam, kde obyvatelé této odnože jiné místní obyvatele početně přečíslí, tam jiné náboženství, ale zejména hlavně demokracie velmi brzy končí. Takto postupně mizí původní misionáři pracně a mnoho let šířené křesťanství například i z Afriky. Původní hinduistické a budhistické náboženské směry byly vymíceny také například v Indonésii. Nebude to dlouho trvat a jakákoli demokracie, křestanství nebo budhismus, či hinduismus budou, díky servilní bruselské politice, časem vytlačeny i z Evropy. Otázka tedy zní: působí dnes v bruselské administrativě islamističtí tollové? Je možné, aby byli podpláceni mnozí okresní či krajští zastupitelé u nás, či na anologických postech v zahraničí přes různé neziskovky právě islamisty? Je možné, že i v této diskuzi je zde aktivní leckterý islamistický troll? Zdá se to být téměř jisté.

 

 

 

Vlastenec

#120327

2017-12-09 15:55

Havel už je na smetišti dějin mezi zrádci typu Emanuel Moravec, Čurda a podobně!


Nepřihlášený uživatel

#120328 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?

2017-12-09 16:11

#120309: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?  

    Když to přijmu jako fakt, že je zde v Česku tolik znásilnění, jistě by bylo zajímavé zjistit, jaké procento by vyšlo, kdyby bylo zveřejnitelné, kolik procent tohoto znásilnění udělali Romové, nebo Ukrajinci. Navíc nikdo rozumný nestojí o to, aby se tento počet díky Afričanům, jež přemýšlejí spíše pohlavím, než mozkem, jakkoli měl navyšovat. Ani nikdo nestojí o to, aby odpoledne nějaký migrant znásilnil hospodářské zvíře a večer hned na to nějakou osobu. Nikdo nestojí o vygenerování a rozšíření nějaké dosud neznámé agresivní pohlavní choroby, jako tomu kdysi bylo například z virem HIV, který se rozšířil po té, co jakási lidská spodina obcovala s opicemi. 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#120329 Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?

2017-12-09 16:24

#120302: - Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?  

Dánsko bude muset řešit v současné době naprosto absurdní případ, který se odehrál v zemi teprve před několika dny. Mladá dívka se tam totiž měla ubránit znásilnění od žadatele o azyl. Jeho útok však odrazila teprve 17-letá dívka slzným sprejem, který je podle informací v zemi nelegální a bude tak pravděpodobně čelit pokutě.

JE ZAKÁZÁNO VLASTNIT SLZNÝ SPREJ, TAKŽE BUDE DÍVKA S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ OBVINĚNA

Je tedy velkým paradoxem, že mladá 17-letá dívka, která se dokázala ubránit útoku uprchlíka, bude muset zaplatit pokutu za použití tohoto slzného spreje, jenž zachránil 17-letou dívku. Celý incident se měl odehrát podle tamějších informací v centru města Sønderborg, které se nachází na jihu země. O tomto neobvyklém případu informoval média portál The local.

Dánsko šokoval případ dívky, která se ubránila znásilnění od migranta a bude čelit pokutě za použití slzného spreje

K pokusu o znásilnění mělo podle tamějších zdrojů dojít kolem 22. hodiny večerní v centru města. Mladá dívka prozradila policii, že uprchlík hovořil anglicky a snažil se ji vysvléct a následně sexuálně zneužít. Dívka se však dokázala tomuto útoku ubránit pomocí slzného spreje, který je bohužel v Dánsku zakázaný. Policie uvedla, že v současné době hrozí ženě pokuta přibližně 67 eur.

 Zdroj: The Local

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#120330 Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady napsal Bureš-Pleslův

2017-12-09 16:49

#120320: - Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady napsal Bureš-Pleslův Ble 

A ty jsi zase jen jeden z mnoha ubožáků, kteří se celý život snaží Evropu zotročit.


Nepřihlášený uživatel

#120331 Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?

2017-12-09 16:54

#120329: - Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?  

Možná by mohla požádat o milost  některého kompetentního činitele. Třeba generálního tajemníka OSN.


Nepřihlášený uživatel

#120332 Re: Re: Jako správní komunistický nácek dává Miloš Zeman Babišovi čas, aby našel chybu v sobě :-) a

2017-12-09 17:13

#120294: - Re: Jako správní komunistický nácek dává Miloš Zeman Babišovi čas, aby našel chybu v sobě :-) a uzna 

Slováci jsou rádi, že se ho zbavili a hloupi Češi ho dopraví na post premiera


Nepřihlášený uživatel

#120333

2017-12-09 17:15

Heslo Petra Kramného : " JEDEM S JEDEM "


Nepřihlášený uživatel

#120334 Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prosto

2017-12-09 17:52

#120326: - Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prostor... 

To také nikdo nikdy netvrdil, že by islám či křesťanství nebo židovství, budhismus či hinduismus měly spravovat veřejný prostor a ani o to neusilují.  V naší západní demokracii se společnost vyvinula k sekularizaci, tedy náboženství se stalo soukromou věcí každého občana. Se sekularizací se také vyvinula tolerance k náboženství k vyznání a také se vyvinula zákonná regulace. 

Tedy je zaručena zákon svoboda:

Svoboda náboženského vyznání

(1) Svoboda myšlení, svědomí a náboženského vyznání je zaručena. Každý má právo svobodně projevovat své náboženství nebo víru buď sám nebo společně s jinými, soukromě nebo veřejně, bohoslužbou, vyučováním, náboženskými úkony nebo zachováváním obřadu. Každý má právo změnit své náboženství nebo víru anebo být bez náboženského vyznání.

(2) Právo nezletilých dětí na svobodu náboženského vyznání nebo být bez vyznání je zaručeno.1) Zákonní zástupci nezletilých dětí mohou výkon tohoto práva usměrňovat způsobem odpovídajícím rozvíjejícím se schopnostem nezletilých dětí.

(3) Nikdo nesmí být nucen ke vstupu do církve a náboženské společnosti ani k vystoupení z ní, k účasti nebo neúčasti na náboženských úkonech či úkonech církve a náboženské společnosti.

(4) Každý má právo volit si duchovní nebo řeholní stav a rozhodovat se pro život v komunitách, řádech a podobných společenstvích.

(5) Nikdo nesmí být omezen na svých právech proto, že se hlásí k církvi a náboženské společnosti, že se účastní její činnosti nebo že ji podporuje, anebo je bez vyznání.

Ale také povinnosti: 

Podmínky vzniku a působení církví a náboženských společností

Vznikat a vyvíjet činnost nemůže církev a náboženská společnost, jejíž učení nebo činnost sleduje porušení práva nebo dosažení nějakého cíle nezákonným způsobem, zejména pokud

a) popírá nebo omezuje osobní, politická nebo jiná práva fyzických osob pro jejich národnost, pohlaví, rasu, původ, politické nebo jiné smýšlení, náboženské vyznání nebo sociální postavení,

b) rozněcuje nenávist a nesnášenlivost,

c) podporuje násilí nebo porušování právních předpisů,

d) závažně narušuje veřejnou mravnost, veřejný pořádek nebo veřejné zdraví,

e) omezuje osobní svobodu osob zejména tím, že využívá psychický nebo fyzický nátlak k vytvoření závislosti, která vede k fyzickému, psychickému nebo ekonomickému poškozování těchto osob nebo jejich rodinných příslušníků, k poškozování jejich sociálních vazeb včetně omezování psychického vývoje nezletilých nebo omezování jejich práva na vzdělání4), nebo zabraňuje nezletilým přijmout zdravotní péči odpovídající zdravotním potřebám, nebo

f) je její učení utajováno vcelku nebo v některých částech, stejně jako organizační struktura církve a náboženské společnosti a vazby na zahraniční složky, je-li částí církve nebo náboženské společnosti působící mimo území České republiky.

Tedy to o co se snaží Okamura je jen ubohost a záměrně vytváří ve společnosti napětí, které tam neexistuje a hlavně je to velmi přesně určeno již nyní zákonem. Proto je Tomio Okamura zločinec a neonacista. 

Povinnosti církví jsou dány i proto, že zkušenost se sektami všeho druhu a to především těmi politickými, tedy komunisty a nacisty jsou opravdu tristní. 


Nepřihlášený uživatel

#120335 Re: Co je jisté, že o Václavovi Havlovi se učí a budou učit děti ve škole po celém světě....

2017-12-09 17:57

#120327: Vlastenec -  

......o tom nepochybuji ani vteřinu. Jestli po někom ani pes neštěkne, tak to budou rusáčtí trotlové Klaus a Zeman. 

Václav Havel je bez nejmenších pochybností světová osobnost dvacátého i částečně 21. století a je to bez nejmenších pochybností dnes nejznámější Čech, pravděpodobně již daleko známější než Masaryk, neboť stát který založil se podařilo dvěma russáckým trotlům Klausovi a Mečiarovi za pomoci russáckých agentů rodělit či doslova rozbít. 


Nepřihlášený uživatel

#120336 Re: Re: Re: Jako správní komunistický nácek dává Miloš Zeman Babišovi čas, aby našel chybu v sobě :-

2017-12-09 17:59

#120332: - Re: Re: Jako správní komunistický nácek dává Miloš Zeman Babišovi čas, aby našel chybu v sobě :-) a  

Na Slovensku se bohužel skutečně baví na náš účet. 

Aká je najväčšia slovenská firma? ..... no preca Česká republika. 


Nepřihlášený uživatel

#120337 Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady napsal Bureš-Ple

2017-12-09 18:02

#120330: - Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady napsal Bureš-Pleslův 

Jsi snad idiot jak Miloš Zeman? 

Správa veřejného prostoru, která smlouvami a velmi podobným životem - tedy sdílením stejných příběhů v celé Evropě vede k 70 letům mírů v Evropě, to je to nejlepší, co kdy Evropany potkalo. 

Tedy je naprosto evidentní, že je potřeba příběhy sdílet a veřejný prostor Evropy spravovat splečně, to je dnes naprostá jistota. Příkladem jsou Spojené státy, ale také třeba 1,5 mld. mnohonárodností a mnoho náboženská Indie, nás je v EU směšných 550 mil. a máme super technologie na správu veřejného prostoru, máme super vzdělání proti jakékoliv části světa, máme úžasný bohatý kontinetn, máme technologie, o kterých se nesní ani 1,2 mld. Číně natož třeba Russákům. 

Ale mám tu i neskutečné idity jako je Zeman, Babiš, Okamura, máme tu také opravdu šílené množství russáckých agentů, kteří se snaží ukrást nejen technologie a znalosti, ale dokonce evidentně i svobodu naší zemi. 

Jsme stejní.

To je také náš život, to jsou také naše příběhy 

Ale rozumíme i příběhům války v Jugoslávii, máme tu řadu utečenců před válkou, rozumíme i životu ve Vietnamu a sdílíme příběhy tedy i s ním, ač je stále částečně komunisitcký. Sdílíme příběhy se Syřany, kteří zde studovali a bohužel se někteří nechali vyškolit KGB v terorismu. Sdílíme i naše vlastní ubohosti husitství, komunismus, nacismus, konečně si trochu rozumíme, sdílíme prostor, dýcháme jeden vzduch a pijeme společnou vodu. 

Běž se už ty ubohý nácku konečně někam dovzdělat. 


Nepřihlášený uživatel

#120338 Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?

2017-12-09 18:16

#120329: - Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?  

Russácké spiklenecké teorie tak ty jsou opradu super :-). Ty snad opravdu věříš takové debilitě? 

Bude to nejspíš jen nějaký úlet, tohle by asi russáci opravdu postavit nedokázali. 


Nepřihlášený uživatel

#120339 Re: Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný pr

2017-12-09 20:17

#120334: - Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prosto 

   Jenže pravověrní vyznavači Islámu budou vždy usilovat o to, aby kompletně zpravovali veřejný prostor. Tedy Islámu se pak budou muset přizpůsobit všechny zákony. V momentě, kdy muslimové přečíslí počet původních obyvatel mohou docílit toho, že svoboda náboženského vyznání bude zrušena. Napsal jsi že cituji: 

Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prostor....

Je nepřijatelné, aby mohli někdy v budoucnu žádní tito lidé zpravovat veřejný prostor v duchu práva šáría na našem území, protože potom by byl text tvého příspěvku dokonce v takovém prostředí zakázán a bylo by pod trestem smrti ho dokonce šířit. Tvoje laxnost k tomuto nebezpečí a laxnost elitních představitelů bruselského sebedestruktivního úřadu ovšem přispívá, že tomu tak časem může být. To i proto, že je tam zřejmě v Bruselu mnoho zaplacených proislamistických trollů. Sekulární vládci, jimiž byli jak Husain, tak Kadáfí, byli zabiti, jeden z nich dokonce za radostného vískotu Hillary Clintonové (Kadáfí). Nadmíru sekulární režim v Sýrii a jeho vůdce Bašár al Asad měl být odstraněn rovněž. Tedy i mnohým americkým elitám, jež se potají zpřáhly s islamisty, je vlastně sekularizace Blízského východu určitě ukradená a bude jim ukradena i okolnost, když bude sekulární systém vymícen i v Evropě. 

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#120340 Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady napsal Bureš

2017-12-09 20:41

#120337: - Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady napsal Bureš-Ple 

Tento tvůj idylický příběh jednou islamisté promění v takovýto život.

Nebo i takovéto jeho zakončení.

Stačí, když se lidé budou řídit tvým sluníčkářským imbecilizmem.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#120341 Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady napsal Bureš

2017-12-09 21:35

Možná bude lepší, když přestaneš šňupat to svinstvo.


Nepřihlášený uživatel

#120342 Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady napsal Bureš

2017-12-09 21:48

Ty buď rád, že umíš latinku.  Moc ti to ale nepomohlo, co?  Co se dá dělat. Zkus apatyku.


Nepřihlášený uživatel

#120343 Re: Re: Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejn

2017-12-09 21:50

A všiml ses, jak to tam v té jejich správě vypadá? Třeba takový Josef Stalin tamodtud taky utekl.


Nepřihlášený uživatel

#120344 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?

2017-12-09 21:52

#120328: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Budoucí ministr vnitra je snad idiot?  

Důležité je v celé věci to, že to není problém migrace, to je dnes naprosto jisté. Tam je dokonce počet těchto deliktů hluboce pod průměrem většinové populace. To je podstatě sdělení ty zvrhlé hovado. 


Nepřihlášený uživatel

#120345 Re: Re: Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejn

2017-12-09 21:56

#120339: - Re: Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný pr 

Russáci jsou přeborníci ve vymýšlení si, že je všichni ohrožují, my v západní Evropě to nemáme zapotřebí, proč si pořád vymýšlíš, že ti chce někdo ublížit, že ti chce měnit právní řád, že ti chce měnit sekularizaci. Dókonce se vy ateisté najednou obracíte ke křesťanské kultuře, kterou tu roky ničíte především vaší naznalostí, jak ti potom má někdo věřít, že rozumíš islámu. 

Běž se dovzdělat už konečně. 


Nepřihlášený uživatel

#120346 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí ve

2017-12-09 21:56

Jak by si mohl všimnout. Kdyby si všiml, musel by být klinický  psychopat, aby zvracel to, co  tady  všude  po všech koutech blije.

Je to naprostý kretén.


Nepřihlášený uživatel

#120347 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady napsal B

2017-12-09 22:05

#120340: - Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady napsal Bureš 

Znovu proč sakra spojuješ islám se sektářským násilím. To bychom byli dávno vyhlazeni, pokud by naši sousedé spojili sektářské vraždění Jana Žižky z Trocnova (vyvraždil mimochodem kompletně sektu adamitů a na našem území rozpoutal sektářskou válku rozsahu nejspíš daleko většího než IS v nedávné minulosti samozřejmě v poměru k tehdejší populaci) se všemi Čech či dokonce se všemi křesťany, pak by to bylo celé velmi problematické. 

IS měl v době nejvěší slávy možná 20 000 bojovníků a k islámu se hlásí 1,5 mld. lidí. Tedy i lidé věřící v islám naprosto jednoznačně sektářské násilnosti IS odmítli a to nejen proto, že byli samozřejmě oběti sektářského násilí. 


Nepřihlášený uživatel

#120348 Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prostor...

2017-12-09 22:06

"Můžeš být naplněn přátelstvím a láskou, ale nedá se spát vedle vzteklého psa."

řekl o muslimech Ashin Wirathu, buddhistický mnich.


Nepřihlášený uživatel

#120349 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady napsal B

2017-12-09 22:07


Nepřihlášený uživatel

#120350 Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prosto

2017-12-09 22:09

#120348: - Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po staletí veřejný prostor... 

Paušalizovat jeden a s největší pravděpodobností blábol na 1,5 mld. lidí je výraz idiocie a nekonečné ubohosti. To jsi odkoukal od idiota Zemana. Velká ubohost je to navíc v situaci, kdy to píšeš exotickým jazykem, kterým mluví 10 mil. lidí, to je opravdu proti té 1,5 mld. vlastně naprosto směšné.