MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121551

2017-12-30 19:36

Občané požadují prošetření havlistických zlodějen. Jedná se především o privatizaci OKD a Bechcerovky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121552 Re: Privatizace OKD proběhla za 4,1 mld. za menšinový podíl, tedy v poměru k MUS.....

2017-12-30 19:43:14

#121551: -  

....které bylo "privatizováno" za 650 mil. je to ještě super pro stát výnosná privatizace, přestože jí socani pravděpodobně opravdu chystali stejně jako zlodějinu MUS. 

Becherovka proběhla stanardní privatizací. Stát nabídl cenu a ta byla akceptována. Víc se o tom prakticky nedá zjistit. 

Problémem je privatizace MUS, neboť tam skutečně byla ukradena 14 mld. hotovost na rekultivace.

To je opravdu velmi vážná věc především proto, že Zeman o privatizace MUS nestoudně ve volební kampani lhal, tedy je to z principu jeho lhaní věc velmi velmi problematická a Zeman měl být ve Švýcarsku souzen s ostatními pachateli této zlodějiny. 

Pokud by to nebyla zlodějina, Zeman by potřebu lhát neměl, věděl velmi dobře, že občany okradl, proto musel ve volební kampaní lhát a proto je také jeho setrvávání na Hradě vlastně jednou velkou prakticky skoro pětiletou velezradou - občany obelhal. 


Nepřihlášený uživatel

#121553 Re: Miloš Zeman je nepochybným zlodějem stovek miliard jen MUS a russácký dluh je více než 100 ....

2017-12-30 19:44:14

#121551: -  

 

 

Švýcarská nejvyšší soudní instance v hlavních bodech odmítla odvolání pěti odsouzených v kauze Mostecké uhelné společnosti (MUS). Švýcarský Spolkový soud rovněž uznal odvolání České republiky týkající se účasti v soudní proceduře a doporučil nižšímu soudu, aby přezkoumal tresty tří odsouzených. Ministerstvo financí následně informovalo, že Česká republika bude u švýcarských soudů uplatňovat náhradu škody.

....ukradených miliard Zemanem a jeho zlodějskou oposmluvní bandou. 

Česko uspělo u švýcarského soudu, může žádat náhradu škody v kauze Mostecké uhelné společnosti

Zeman o jeho zlodějině MUS v době volební kampaně nestoudně lhal. Zemanova vláda vyměnila 46 % za 650 mil. rok po ustavení jejich oposmluvní zlodějské bandy.  Zemanovi muselo být naprosto zřejmé, že MUS má na účtu 14 mld. hotovost, není zadluženou společností a má gigantickou hodnotu. 

Idiot Zeman navíc evidentně přidal k dolu i nepřetržité prolamování těžebních limitů, které naposledy zrealizoval jeho poskok Mládek, kvůli kterému ČR zaplatila Nomuře miliardy korun v arbitráži. 

 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#121555 Re: Ve svobodných volbách se neporušuje beztrestně volební zákon a Ústava.....

2017-12-30 19:46:55

#121551: -  

 

 

#121277: -  

.....a jak velmi dobře z rozsudků Nejvyššího správního soudu víš, Miloš Zeman a jeho komunistický kolektiv ruských agentů volební zákon porušovali již v roce 2013. 

Jestli je tedy v republice politik, který je komunistickým nacistou, neboť ti porušují volební zákon při získávání moci, je to bez nejmenších pochybností Miloš Zeman. 

U Miloše Zemana dokonce i vy jeho skalní voliči řešíte, jestli je více polomrtev či položiv....

.....a je naprostá jistota, že je více polomrtev, neboť duševní mrtvolou je Miloš Zeman dávno, je to člověk bez svědomí, morálky a kultury. Jako člověk, který vychodil něco tak absurdního jako komunistickou ekonomii je Miloš Zeman dokonce nevzdělaným a nevzdělatelným idiotem. Jediné co skutečně ovládá bravurně je russké trotlování. 

Jestli máme v něčem naprostou jistotu, tak v tom, že Milošovi Zemanovi dělá kampaň Kreml za pomoci agentů FSB a GRU a využívají k tomu všechny prokremelské weby spikleneckých teorii, vyvolávání nenávisti a zpochybňování parlamentní demokracie nejen proto, že si Zeman v roce 2002 poslal do russákova 140 mld. když doslova ukradl dluh russákova v ČR. 

Proto heslo Miloše Zemana komunistů, ANO StB 2011 a neonacistů SpD zní:

"Lež, nenávist, vulgarita a spiklenecká teorie přesvědčí každého idiota"