MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#121551

2017-12-30 19:36

Občané požadují prošetření havlistických zlodějen. Jedná se především o privatizaci OKD a Bechcerovky.


Nepřihlášený uživatel

#121552 Re: Privatizace OKD proběhla za 4,1 mld. za menšinový podíl, tedy v poměru k MUS.....

2017-12-30 19:43

#121551: -  

....které bylo "privatizováno" za 650 mil. je to ještě super pro stát výnosná privatizace, přestože jí socani pravděpodobně opravdu chystali stejně jako zlodějinu MUS. 

Becherovka proběhla stanardní privatizací. Stát nabídl cenu a ta byla akceptována. Víc se o tom prakticky nedá zjistit. 

Problémem je privatizace MUS, neboť tam skutečně byla ukradena 14 mld. hotovost na rekultivace.

To je opravdu velmi vážná věc především proto, že Zeman o privatizace MUS nestoudně ve volební kampani lhal, tedy je to z principu jeho lhaní věc velmi velmi problematická a Zeman měl být ve Švýcarsku souzen s ostatními pachateli této zlodějiny. 

Pokud by to nebyla zlodějina, Zeman by potřebu lhát neměl, věděl velmi dobře, že občany okradl, proto musel ve volební kampaní lhát a proto je také jeho setrvávání na Hradě vlastně jednou velkou prakticky skoro pětiletou velezradou - občany obelhal. 


Nepřihlášený uživatel

#121553 Re: Miloš Zeman je nepochybným zlodějem stovek miliard jen MUS a russácký dluh je více než 100 ....

2017-12-30 19:44

#121551: -  

 

 

Švýcarská nejvyšší soudní instance v hlavních bodech odmítla odvolání pěti odsouzených v kauze Mostecké uhelné společnosti (MUS). Švýcarský Spolkový soud rovněž uznal odvolání České republiky týkající se účasti v soudní proceduře a doporučil nižšímu soudu, aby přezkoumal tresty tří odsouzených. Ministerstvo financí následně informovalo, že Česká republika bude u švýcarských soudů uplatňovat náhradu škody.

....ukradených miliard Zemanem a jeho zlodějskou oposmluvní bandou. 

Česko uspělo u švýcarského soudu, může žádat náhradu škody v kauze Mostecké uhelné společnosti

Zeman o jeho zlodějině MUS v době volební kampaně nestoudně lhal. Zemanova vláda vyměnila 46 % za 650 mil. rok po ustavení jejich oposmluvní zlodějské bandy.  Zemanovi muselo být naprosto zřejmé, že MUS má na účtu 14 mld. hotovost, není zadluženou společností a má gigantickou hodnotu. 

Idiot Zeman navíc evidentně přidal k dolu i nepřetržité prolamování těžebních limitů, které naposledy zrealizoval jeho poskok Mládek, kvůli kterému ČR zaplatila Nomuře miliardy korun v arbitráži. 

 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#121554 Nic divného by na tom nebylo, je to russácká tradice.....

2017-12-30 19:45

 

 

Napadl jsem server demokratů, tvrdí ruský hacker. Na žádost tajné služby pronikal i do sítí amerických bank nebo vojenských institucí

 
 
  • Hacker stíhaný za bankovní krádeže tvrdí, že od roku 2008 pracuje pro tajnou službu FSB.
  • Pro ruský stát měl napadat americké telekomunikační společnosti nebo armádní zařízení.
  • Tvrdí, že na serveru Demokratické strany nechal jako důkaz soubor se svým číslem pasu jako podpis a pojistku.

.....Stalin vykrádal banky přímo fyzicky. Rusové masivně využívají teror a terorismu proti politickým oponentům. V osmdesátých letech i na území ČR masivně školili teroristy. 

Elektronická kriminalita vkrádání bank dnes není nic jiného než kriminalita Stalina před více jak 100 lety. Je to s russákovem pořád stejné už více jak 100 let. 


Nepřihlášený uživatel

#121555 Re: Ve svobodných volbách se neporušuje beztrestně volební zákon a Ústava.....

2017-12-30 19:46

#121551: -  

 

 

#121277: -  

.....a jak velmi dobře z rozsudků Nejvyššího správního soudu víš, Miloš Zeman a jeho komunistický kolektiv ruských agentů volební zákon porušovali již v roce 2013. 

Jestli je tedy v republice politik, který je komunistickým nacistou, neboť ti porušují volební zákon při získávání moci, je to bez nejmenších pochybností Miloš Zeman. 

U Miloše Zemana dokonce i vy jeho skalní voliči řešíte, jestli je více polomrtev či položiv....

.....a je naprostá jistota, že je více polomrtev, neboť duševní mrtvolou je Miloš Zeman dávno, je to člověk bez svědomí, morálky a kultury. Jako člověk, který vychodil něco tak absurdního jako komunistickou ekonomii je Miloš Zeman dokonce nevzdělaným a nevzdělatelným idiotem. Jediné co skutečně ovládá bravurně je russké trotlování. 

Jestli máme v něčem naprostou jistotu, tak v tom, že Milošovi Zemanovi dělá kampaň Kreml za pomoci agentů FSB a GRU a využívají k tomu všechny prokremelské weby spikleneckých teorii, vyvolávání nenávisti a zpochybňování parlamentní demokracie nejen proto, že si Zeman v roce 2002 poslal do russákova 140 mld. když doslova ukradl dluh russákova v ČR. 

Proto heslo Miloše Zemana komunistů, ANO StB 2011 a neonacistů SpD zní:

"Lež, nenávist, vulgarita a spiklenecká teorie přesvědčí každého idiota"


Nepřihlášený uživatel

#121556 Neproběhlá deoolševizace dovedla tento stát k tomu, že na Hradě sedí komunistický nacista.....

2017-12-30 19:49

 

 

Zemřel nejstarší obžalovaný Čech. Byl souzen za akci Kulak z 50. let

.....a russácký trotl Miloš Zeman, který jmenoval slovenského nomenklaturního komunistu, StBáka, zloděje euro dotací a daňového podvodníka Andreje Bureše Babiš premiérem. 

Je absurdní, že stát nepostihoval zločiny komunismu už od roku 1990, pokud by tomu tak bylo, dnes by na Hradě byl slušný prezident a dementní starobní důchodce hrozící pěstí o Vánocích. 


Nepřihlášený uživatel

#121557 Re: Re: Re: Re: Ty nazýváš russáckého trotla a komunistického nácka Miloše Zemana prezidentem?

2017-12-30 19:52

#121531: - Re: Re: Re: Ty nazýváš russáckého trotla a komunistického nácka Miloše Zemana prezidentem?  

Zradou na národu je získat politickou pozici prezident pomocí porušování volebního zákona a Ústavy a nazývá se to velezrada či vlastizrada. 

NSS se ale zdráhal Zemana vyřadit z voleb, což znamená, že selhala zásadní pojistka demokracie, proto jsme dnes v situaci, kdy premiérem je slovenský nomeklaturní komunista, StBák, zloděj euro dotací a daňový podvodník Andrej Bureš Babiš, který na cestě k moci porušoval volební zákon naprosto totožně jako komunistický nacista Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#121558 Tak na co policie, státní zastupitelství ještě čekají.....

2017-12-30 19:54

 

 

Okamura šíří dezinformace o hrozbě teroru v Česku, ohradil se ministr vnitra

Ministr vnitra Lubomír Metnar se v pátek ohradil proti tvrzení předsedy hnutí SPD a místopředsedy Sněmovny Tomia Okamury, že České republice hrozí teroristické útoky. Podle šéfa vnitra se jedná o dezinformace. Okamura před útoky varoval ve videu, které zveřejnil 27. prosince na webu SPD. Své výroky však nedoložil žádnými fakty.

.....tajemník strany komunistický policajt Staník vyšetřován z trestného činu se sazbou 12-24 let nepodmíněně. Několik poslanců neonacistické SpD šířilo poplašné zprávy na facebooku s vysokou mírou dalšího kopírování jejich nesmyslu a dnes šíří poplašnou zprávu přímo předese neonacistické SpD. 

Tedy vnitro mělo okamžitě zahájit proce odebrání registrace politické strana a police a státní zástupci mají okamžitě vyšetřovat okamuru a požádat Sněmovně v jeho trestnímu stíhání. 

To je Lenička Bradáčová pořád zalezlá v karuselu Agrofert, že o ní není vidu ani slechu? 


Nepřihlášený uživatel

#121559 Poslanci i europoslanci musí zprávu dostat mimo jiné proto.....

2017-12-30 19:56

 

Na zveřejnění utajované zprávy OLAF tlačí už i europoslanci z Bruselu

Tlak na české úřady, aby zveřejnily dosud utajovanou zprávu Evropského úřadu pro boj proti podvodům (OLAF) k Čapímu hnízdu, se zvyšuje. Po tuzemských opozičních politicích se v pátek ozvali europoslanci z výboru pro rozpočtovou kontrolu.

.....že se nedá věřit, že opravdu "chytrá" Švindllerová zprávu dávno Babišovi osobně nedonesla. Tedy nemůže být stav, že jeden poslanec, navic obviněný z tresného činu podvodu vůči EU zprávu má a ostatní poslanci jí nemají. To je absurdní stav. 

ANO StB 2011 je skutečně natolik nedůvěryhodné, že nelze věřit, že by Švindllerová zprávu Babišovi nedonesla.  Celé ANO StB 2011 dostatečně prokázalo nejen ústy Vondráčka, Stropnického, Babiše, Faltýnka, že hnutí jako celek ohrožuje demokracii a páchají ústavní převrat (viz. personální obměny v 6:30 ráno) podobně jako komunisté v únoru 1948. 

Je tedy naprosto nutné, aby premiéři a ministři národních vládů států EU věděli, s kým "mají tu čest", neboť není skutečně možné před člověkem, který je zlodějem, byl StBákem, nemá bezpečnostní prověrku státu, má velmi pochybnou zlodějsku i komunistickou minulost, jednat o důvěrných věcech EU. 

To, že Babiš zmanipuloval voliče v ČR na tom opravdu nic nemění, jakékoliv volební preference z něj nědělají důvěryhodnou a beztrestnou osobu, podobně jí nedělaly volební preference z Gottwalda a komunistů v roce 1946 a nedělaly jí ani z Hitlera a NSDAP to i přesto, že se na to Andrej Bureš Babiš odvolává, tvrdí, že když byl volen, je důvěryhodný. 

Je absurdní si to myslet a Babiš si to dokonce o T. Okamurovy a komunistech (tam to jen hraje) správně nemyslí, ale u sebe zjevně dělá "výjimku". Neplatí to logicky ani o komunistech, kterým právě Okamura odvedl voliče.  To že Babiš, Okamura i komouši manipulovali s voliči a nestoudně jim lhali, to je naprostá jistota a není problém to prokázat. 


Nepřihlášený uživatel

#121560 Re: Re: Re: Pan Inženýr Zeman bude opět dobrým prezidentem

2017-12-30 20:00

#121535: - Re: Re: Pan Inženýr Zeman bude opět dobrým prezidentem 

To, že je Zeman s bandou russáckých agentů, kteří pro něj dělají masivní kampaň po všech spikleneckých serverech co jich jen je nebezpečný, tak o tom opravdu není absoltuně žádné diskuse. 

Zeman tuto zemí okradl o stovky miliard, velkou část si poslal do bývalého russákova ("prodej" russáckého dluhu 140 mld. kamsi do bývalého russákova neznámo za kolik a neznámo komu) a tedy samozřejmě si absolutní beztrestnost koupil za daně občané této země už v roce 2013. To, že to jeho voliči nepochopili, je práce russáckých zpravodajských služeb a manipulace s veřejným mínění, tedy ovlivňování voleb. 

Nic složitého k pochopení na tom opravdu není, když bandu na Hradě sestavil z lidi jako je Hlinovský, Ovčáček, Nejedlý, Mynář či Augustin.

-----------

Mimochodem Miloš Zeman vychodil něco tak neskonale zbytečného a nesmyslného jako je komunistická ekonomie, tedy z tohoto pohledu je to spíše idiot než inženýr, neb jen idiot mohl chtí "studovat" něco tak nesmyslného a komunisty ovládaného - většina informací tam podávaných byly komunisticky zmanipulovány a tedy byly ve svém obsahu lživé. Na tom se jistě v klidu shodneme. 


Nepřihlášený uživatel

#121561 Důchodce postižený demencí hrozící z toaletního křesla svým ošetřovatelům o Vánocích pěstí.....

2017-12-30 20:04

.....je klišé všech domovů důchodů  a LDNek po celém Světě. 

Zeman jasně prokázal, že je alkoholovým i stařeckým dementem. 


Nepřihlášený uživatel

#121562 Zeman s Ochcáčkem jak vyšití.....

2017-12-30 20:41

Desatero správného sabotéra. Možná se v práci řídíte manuálem CIA a ani o tom nevíte

 

Deset rad pro manažery

  1. Trvejte na perfektních výkonech u nepodstatných věcí. K přepracování vracejte úkoly s minimem chyb a schvalujte naopak ty, které obsahují velké, ale na první pohled nepatrné nedostatky. - je zřejmé, proč Zeman relativizuje hodnoty, proč lhal o panu Peroutkovi. 
  2. Při plánování vždy podřízeným rozdělte nejprve méně důležité úkoly. Ty podstatné pak svěřte těm nejméně schopným zaměstnancům. Je jasné proč jmenoval slovenského nomenklaturního komunistu, StBáka, zloděje eu dotací a daňového podvodníka Babiše
  3. Abyste snížili pracovní morálku, chovejte se přívětivě k neefektivním zaměstnancům a přidělujte jim nezasloužené prémie. Diskriminujte naopak ty efektivní a stěžujte si neoprávněně na jejich práci. - aneb proč Zeman vyznamenává komunisty a StBáky
  4. Rozšiřujte ve firmě zneklidňující drby, které vypadají, jako by pocházely od zasvěceného insidera. - aneb proč Zeman rozšiřuje spiklenecké teorie. 
  5. Nováčkům při zaučování dávejte neúplné nebo zavádějící instrukce.
  6. Když se blíží termín odevzdání důležitého úkolu, začněte svolávat dlouhé porady na toto téma.
  7. Protahujte korespondenci s úřady, jak je to jenom možné. - vzpomínáte jak soudruh Augustin napsal dopis autorovi této petice oslovil jej jak starý StBák
  8. Pokud děláte kopie dokumentů, připravte vždy o jednu méně. Budou vás muset poslat nakopírovat další exemplář.
  9. Volá-li někdo důležitý a chce mluvit s vaším nadřízeným, řekněte, že tam není nebo že má jednání a nemůže být rušen. - Ochcáček vždy Vláďovi Iljičovi Putlerovi sdělí, že je Miloš Zeman zase ožralý jak mužik :-). 
  10. Plňte všechna nařízení do posledního písmene. - Tohle Ochcáček předvádí do všech detailů. 
Vlastenec

#121563

2017-12-30 21:03

Drahoš je VÍTAČ a brusselský vlezdoprdele, toho za prezidenta fakt nechci!


Nepřihlášený uživatel

#121564 Re: Co si to nalháváš? Žádný politik a nejspíše nikdo nevítá živelnou migraci....

2017-12-30 21:17

#121563: Vlastenec -  

.....zároveń jsou ale lidé, kteří si uvědomují, že je nutné živelnou migraci řešit a o lidi, kteří do EU přišli se postarat. Představa, že je možné živelnou migraci řešit kriminálním jednáním děsivého rozsahu např. postřilet migrující na hranicích, zahnáním migrujících do moře je absurdní a účelově vytvářená jako alternativa k tomu, jak např. jednalo Německo. 

Další věcí je, že Všeobecná deklarace lidských práv jasně stanovuje, že lidé mohou utíkat před zlem i tvého komunistického či neonacistického typu a musí být přijati. Je to jedna z celosvětových dohod. Proč vy komunistická pakáž, přestože jste se nakonec k dohodě připojili jste jí nikdy nerespektovali, je opravdová záhada, neb ČSSR byl jeden velký koncentrák, kde dokonce mnozí ani neměli cestovní pas a na hranicích při odchodu z tehdejší komunistické totality byli zastřeleni. 

V roce 1968 sem přískákolo 500 000 rusáků a také ČSR musela jednat, nakrmit je, dát jim napít, ubytovat a to přesto, že to byl okupant. 

V Evropské radě, pro tvojí informaci, zasedá i náš premiér a v Radách ministrů i naši ministři, v EK je česká komisařka byť poněkud hloupá, čeština je rovnoprávným jazykem EU a dokonce poslanci mohou hovořit česky a jejich projev je tlumočen. Představa, že ČR nebude mluvit institucionálně s partnery v Evropě a bude přitom prosperovat, je představa absurdní, železná opona tu už byla a k prosperitě to nevedlo. 

I státy mimo EU mají tak či onak nastaveno partnerství v rámci EU a z tohoto partnerství se vždy snaží vytěžit maximum. Je otázka jak poctivé to je vůči nám v EU? Např. russáci také měli partnerský program s EU. 

Tedy buď v klidu, pan Drahoš je skvělý člověk, velmi zkušený manažer a diplomat, který dokonce velmi respektuje i názor takového idiota, jako jsi ty a já v tomto respektuji pana Drahoše, přestože tebe považuji opravdu za zvrhlé hovado, neb jen zvrhlé hovado jako ty si může projektovat vlastenctví do takového odporného komunistického nácka jakým je Miloš Zeman. 

--------------------

Zároveň bys měl být konkrétní, pokud ti něco na EU vadí, musíš konkrétně říci co a také jak to udělat lépe a hlavně tak, aby to bylo lépe pro všechny ve EU, neb je vskutku absurdní představa, že to může být špatné pro druhé a pro nás to bude přínosem.

Doposud totiž nic lepšího než dodržované smluvní vztahy a nepřetržitá komunikace a rozvíjení smluvních vztahů nebylo pro zachování vzájemného respektu a míru vymyšleno. EU i Spojené Státy, Kanada, Austrálie, ale také např. 1,5 mld. mnohonárodnostní a mnoho etnická Indie toto ctí a ví proč. 

Tedy nehraj si na vlastence, když jsi idiot, takové hraní na vlastence je pak nutně neonacismem či internacionálním komunismem. Podezřívám tě, že ti více vyhovaly obě odporné russácké okupace Československa než to, že bys byl skutečně vlastencem. 


Nepřihlášený uživatel

#121565 Re: Re: Co si to nalháváš? Žádný politik a nejspíše nikdo nevítá živelnou migraci....

2017-12-30 23:12

#121564: - Re: Co si to nalháváš? Žádný politik a nejspíše nikdo nevítá živelnou migraci.... 

Přečetl sis to po sobě? Nepřišlo to to jako arogantní žvásty?


Nepřihlášený uživatel

#121566 Re: NOMENKLATURNÍ KÁDR - BUREŠ

2017-12-30 23:16


Nepřihlášený uživatel

#121567 Heslo Miloše Zemana zní.....

2017-12-31 07:46

Lithium nebo financování Zemanových protikandidátů, dezinformace jsou v Česku na výsluní. Každé tři vteřiny někdo sdílí nebo lajkuje lži

 
 
  • Falešné zprávy ovlivňovaly během roku v Česku stále více lidí.
  • A po volbách se do sněmovny dostali i noví poslanci, kteří dezinformace neboli fake news aktivně šířili.
  • Vyvracení dezinformací se věnovali odborníci, politici, neziskové organizace a další státní instituce jako ministerstvo vnitra.

"Lež, nenávist, vulgarita a spiklenecká teorie přesvědčí každého idiota"

 


Nepřihlášený uživatel

#121568 Re: Re: Re: Co si to nalháváš? Žádný politik a nejspíše nikdo nevítá živelnou migraci....

2017-12-31 07:48

#121565: - Re: Re: Co si to nalháváš? Žádný politik a nejspíše nikdo nevítá živelnou migraci.... 

Je velmi dobře, že sis příspěvek přečetl a je skvělé, že se shodneme, že příspěvky "demokrata" jsou opravdu prapodivné. 

Arogantní (mírně řečeno) je porušování volebního zákona Milošem Zemana, jeho porušování Ústavy, relativizace hodnot, vyznamenávání nomenklaturních komunistů, StBáků, udržování na Hradě lidí bez bezpečnostních prověrek státu, jmenování slovenského nemenklaturního komunisty, StBáka, zloděje euro dotací a daňového podvodníka premiérem. 

To vše dohromady, to je arogance, přesněji řečeno je to velezrada.

Arogance bylo, když si Zeman na inauguraci uvázal kravatu s russáckou trokolorou a po Vánocich řečnil u adventního věnce "ozdobeného" trikolorou vzhůru nohama, to se dá nazvat ještě arogancí, vše ostatní u Miloše Zemana jsou těžké zločiny proti státu, tedy občanům této země. 

Evropan

#121569 Re: Pan Jiří Drahoš bude dobrým prezidentem

2017-12-31 08:19

#121563: Vlastenec -  

To, že fandíš jinému kandidátovi, to je samozřejmě jenom a pouze tvoje věc a máš na to právo, a to i přesto, že tvůj favorit je opilec a lhář, což lze kdykoli dokázat. Ovšem měl bys totéž právo dopřát i ostatním občanům země a nezavádět tady přímou demokracii okradmůrovského stylu, tedy že demoktatické je to, co si přeje TO. Pan profesor Jiří Drahoš určitě není žádný vlezdoprdelka, určitě si nebude jezdit pro instrukce kamkokoli, tak jak to dělá současný president. Proto ho považuji za výborného kandidáta na našeho příštího prezidenta. Někdo by měl vrátit tomuto reprezentativnímu úřadu úroveň, jakou měl za pana Václava Havla. Ten propad významu a reprezentativnosti funkce prezidenta, který způsobili Klaus se Zemanem, ten jim budu vyčítat vždy. Myslím si, že tak velkou ostudu jsme si opravdu nezasloužili.


Nepřihlášený uživatel

#121570 Re: Re: Pan Jiří Drahoš bude dobrým prezidentem

2017-12-31 09:19

#121569: Evropan - Re: Pan Jiří Drahoš bude dobrým prezidentem 

Základem by měla být znalost Ústavy, volebního zákona. Tedy každý občan má samozřejmě právo si vybrat svého kandidáta na libovolnou politickou pozici, zároveň ovšem platí, že onen kandidát musí dodržovat či dokonce ctít Ústavu jako celek i Volební zákon proto, aby mohl kandidovat. 

Povinností občana je chovat se odpovědně vůči sobě a odpovědně vůči celku, tedy má povinnost znát Ústavu a Volební zákon a má povinnost vybírat tedy jen mezi takovými kandidáty, kteří se v těchto mantinelech pohybují, kteří ctí celou Ústavu ve všech jejich článcích a textech, neboť jen tak je záruka, že takový kandidát bude moci naplnit slib ústavního činitele - tedy že bude jednat ve prospěch všech - jednání ve prospěch všech je jednání v naprostém souladu s celou Ústavou a lze tedy sliby ústavních činitelů v klidu naplňovat, jednáním v souladu s celou Ústavou a všemi zákony.

Ústava stanoví, že státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle a v mezích zákona, politik nemá žádnou libovůli, může jednat jen podle zákona a v jeho souladu. 

Důvod je zřejmý, nelze připustit, aby politickou moc měl zločinec, který bude ničit demokracii, relativizovat hodnoty demokracie, hodnoty Ústavy a obecné hodnoty mravnosti, kulturnosti a tedy vzdělanosti. Hrozí totiž v takovém případě kompletní ztráta demokracie, hodnot, mravnosti, kulturnosti a vzdělanost jak předvedli komunisté i nacisté a v nedávné i dávnější minulosti také Miloš Zeman. 

Dalším důvodem je auditovaltelnost jednání politika kdykoliv v čase. Pokud by měl libovůli, mohl by vůči jednomu občanovi jednat jinak než vůči jinému občanovi, což je nepřípustné, politik takovou moc nemá, přestože se tak např. Zeman i Babiš tváří. 

Pokud existuje pocit, na kterém se dnes občané shodnou napříč politickými preferencemi je to devastace politiky, správy veřejného prostoru. Příčiny jistě mohou vidět různé, věcně je naprosto zřejmé, že relativizace hodnot, relativizace Ústavy, relativizace demokratických institucí, relativizace pravidel, oplzlost, lhaní Milošem Zemanem, je min. jednou ze zásadních příčin devastace veřejného prostoru.  

 


Nepřihlášený uživatel

#121571 A my tu řešíme polomrtvého Miloše Zemana s bandou zločinců kolem něj, kteří Russákům i Číňanům....

2017-12-31 10:48

Kosmičtí turisté se vypraví poprvé od Apolla k Měsíci. Obří raketu otestuje Musk už v lednu

  • Zakladatel a šéf společnosti SpaceX Elon Musk naplánoval na rok 2018 výlet okolo Měsíce.
  • Dva pasažéři, kterých se turistický let týká, mají prý již složenou zálohu na "letenku".
  • Pro lunární let má Musk připravenou raketu Falcon Heavy výkonem srovnatelnou s raketou Saturn V, která kdysi vysílala lodě Apollo na cesty k Měsíci.

.....donesou každou důvěrnou informaci ČR i EU ke které se dostanou. Doufám, že si nikdo nemyslí, že Nejedlý, Hlinovský, Ovčáček, Mynář, Tvrdík, jsou na Hradě pro legraci, že si tam russácké a čínské zpravodajské služby umístili jen tak pro legraci? 


Nepřihlášený uživatel

#121572 Re:

2017-12-31 11:04

#121563: Vlastenec -  

Pan Jiří Drahoš bude v lednu 2018 zvolen naším příštím prezidentem ČR.


Nepřihlášený uživatel

#121573 Příští rok bez zločinců porušujících Ústavu, Volební zákon a zákony této země.....

2017-12-31 11:09

....tedy příští rok bez Miloše Zemana, Andreje Bureše Babiše, T.Okamury a ideálně obecně bez komunistů a neonacistů.  


Nepřihlášený uživatel

#121574 Re: Re:

2017-12-31 11:28

#121515: - Re:  

Ještě se uvidí, kdo je tady šašek.


Nepřihlášený uživatel

#121575 A co plánují russáci ve vesmíru? Něco "tajného"?

2017-12-31 11:50

Co plánuje NASA na rok 2018? Podívejte se na seznam úkolů této organizace