MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121629 Bureš STB

2018-01-02 08:44

#121627: - Re: Re: Budete viset, havloidní pakáži! :-))) 

Babiš jim nesdělil, že je slovenský nomenklaturní komunista, StBák, zloděj euro dotací a daňový podvodní, naopak ze sebe udělal oběť totality i demokracie a přitom jen za 4 roky ve vládě, v politice navýšil majetek o 40 mld. 

Co na toto říct... Češi jsou národ takový, že závidí sousedovi to, že má zahradě o pět jablek víc na stromě, než on a že byl soused před 90. rokem pětkrát na dovolené v Jugošce, zatím co on jen na Macháči a u babičky v Třemošnici...Zvláštní,  závist u Čechů je opravda extra silná..

Pak je tedy s podivem, že tento národ dokázal zvolit zloděje Bureše STBáka, viz slovenský soud loni na podzim.. Nedá se to všechno vysvětlit ničím jiným, než druhou českou negativní vlastností a to HLOUPOSTÍ a NEINFORMOVANOSTÍ. Toto zřejmě způsobilo těch 30 procent ..

Za pár let  ( nebo měsíců ) budou všichni chytří, jako rádia a hlavně budou dělat hrozně udivené, že nevěděli, kdo je Bureš..

Přesně, jako jsou vždy udivení silničáři ze sněhové nadílky, která se dá v zimě přeci očekávat.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121630 Re: Re: Re: Re: Budete viset, havloidní pakáži! :-)))

2018-01-02 09:16:55

#121629: - Re: Re: Re: Budete viset, havloidní pakáži! :-))) 

Nemyslím si, že je to s občany ČR tak hrozné. Řekl bych, že proti nim stála profesionální manipulace a bylo použito velké množství prostředků. 

Dají se analyzovat text v Babiš-Pleslových Blescích I. II. (dnes, lidovky) kde se dá prokázat, že velmi sofistikovaně podrývá důvěru v policii, státní zástupce, soudy a ostatní státní instituce a pak k tomu Babiš "nabízí - stát jako firmu". 

Babiš je velmi nebezpečný manipulátor a využívá (přesněji zneužívá) vše co má k dispozici, tedy především obrovské množstvív nezdaněných peněz, jen díky korunovým dluhopisům to dělá 30 mil. ročně, které může naprosto volně roznášet v hotovosti, kam se mu zlíbi resp. kam Faltýnka pošle.