MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121631 Re: Re: Nevydávej se za nikoho zloději nicků!

2018-01-02 09:19

#121625: Evropan - Re: Nevydávej se za nikoho zloději nicků! 

Čin povětčinou spáchal buďto nějaký nepřizpůsobivý, v jednom případě zřejmě také homosexuál. Mezi nepřizpůsobivými Romy a ostatními skutečně nelze dělat rozdíly, i když nepřizpůsobivých Romů je zjevná většina.

 

 

 

 

Odpovědi

Evropan

#121632 Re: Re: Re: Nevydávej se za nikoho zloději nicků!

2018-01-02 09:54:19

#121631: - Re: Re: Nevydávej se za nikoho zloději nicků! 

Jestliže si opravdu myslíš, že čin povětšinou spáchal nějaký nepřizpůsobivý, tak který z těch případů to podle tebe byl? Můžeš mi sem vložit nějaký odkaz, podle kterého sis své informace ověřil? Nebo z tebe mluví jen neukojený rasismus?

Pomohu ti s hledáním :

Případ dívky z Horních Měcholup - podle zdroje obeznámeného s vyšetřováním je obviněným sedmnáctiletý student gymnázia. Napadenou dívkou je jeho spolužačka ze třídy, s níž měl mladík vztah. Dívka, s kterou se chlapec před napadením procházel po ulici, má na těle několik desítek ran. Předpokládám, že ty seš ze sorty lidí, kteří určitě nepřipustí, že by Rom mohl studovat gymnázium. Nebo se mýlím? No ale protože je mladiství, nic se o něm nedozvíme. jen, že se to podobá případu z Německa, který se tam stal před vánocemi, ale tam to byl imigrant z Afghánistánu, takže se o tom psalo nepoměrně víc, i když to bylo v Německu a ne v Čechách.

Ten druhý, jak předpokládám, je ten homosexuál, o kterém nevím proč píšeš. Opravdu homosexuálové vraždí lidi kolem sebe tím, že je ubodají? Takový případ se neřešil ani v Midsomeru, a to tam už měli snad všechny variace vražd.

Soud projednal brutální vraždou ženy v Dubí na Teplicku. Z činu je obžalovaný její vnuk Jakub Ševčík, který se k činu přiznal. Hrozí mu až výjimečný trest.  Pod odkazem se zkus na mladíka mrknou - určitě klasický Rom :(

https://www.novinky.cz/krimi/