MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#121944 Pan Václav Havel byl doposud jediný reprezentativní prezident naší republiky

2018-01-05 20:56

#121935: - Re: Re: Re: Re: Velička je kretén vypěstovaný StBáky 

Jsem rád, že také často vzpomínáte na pana Václava Havla. Byl to bezesporu nejvýznamnější státník naší teprve čtvrtstoletí staré demokratické republiky a dosáhl toho, že naše země měla velmi dobré jméno i v zahraničí. Václav Propiska Klaus a Miloš Bumbál Zeman naší zemi bohužel dělali a dělají jen ostudu, proto je potřeba dát ve volbách hlas těm, kteří se hlásí k demokratické havlovské tradici. Dobře se u voleb rozmýšlejte, komu dáváte svůj hlas.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#121946 Re: Pan Václav Havel byl doposud jediný reprezentativní prezident naší republiky

2018-01-05 21:02:54

#121944: Evropan - Pan Václav Havel byl doposud jediný reprezentativní prezident naší republiky 

Pustil jsme si dnes znovu celý jeho projev v Senátu USA, když už jsem na něj dával odkaz a uvědomil jsme si jak obrovskou odpovědnost vůči Václavovi Havlovi máme. 

Je to třicet skoro třicet let, ale jako by to bylo včera, projev jsme sledovali v přímém přenosu.

To co se tehdy odehrávalo bylo zázračné a přitom si Václav Havel udržel obrovský odstup a nadhled, většina z nás si opravdu myslela, že je tu komunismus navždy a najednu nebyl - vypadalo, že se vypařil, tak rychlý měl konec, ale bolestně se vrátil s komunistickým náckem Zemanem a slovenským nomenklaturním komunistou a ŠtBákem Babišem. 

Lidi, kteří prožili neuvěřitelná procenta pro komunisty v 1946 a pak opravdu odporný komunistický puč v únoru 1948 jsou zděšeni, neboť zažili první republiku, válku, komunistickou pakáž, represe, vraždění, zavírání, mučení komunisty, okupaci rusáky, odpornou "nenormalizaci", úžasný pád komunismu, demokracii, oposmluvní kupčení dvou zločinců a bohužel opět komunistický puč ANO ŠtB 2011, kterému přdcházelo zvolení Zemana, kde přípomínka Gottwalda v Martě Gottwaldové Zemanové je ještě to nejmenší, co tu Zeman provedl a čím je Gottwaldovi podoben.