MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#121998 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 14:50

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122000 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 14:57:52

#121998: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

Není na něm nic manipulativního. Pokud dovedeš i jen nastínit lepší způsoby komunikace, závazků, společného života, sdílení příběhů, informací, ekonomických zdrojů, atd. v EU - UDĚLEJ TO rád si to přečtu a posoudím, jestli je to lepší, než to co máme nyní a jestli je to prospěšné pro všechny země EU. 

Současná Evropa je skvělá, nikdy se v ČR a v celé EU nežilo lépe. Desetiletí byla západní Evropa sužována terorismem z Ruska a komunistických zemí v masovém měřítku. Jestli se pak západní Evropě po pádu komunismu žilo do naše vstupu v roce 2004 lépe, to je možné. 

Obzvláště velký problém je s ČR v souvislosti se zvolením zločince, zloděje Miloše Zemana, který celých pět let o EU lže, plive na naše partnery v EU a přitom jezdí do Ruska lízat říť ruskému KGBákovi. To je opravdu velký problém, který jsme EU způsobili svojí fatální neznalostí demokracie, nedobrou - nedůslednou funcké Nejvyššího správní soudu, ale hlavně hloupostí volby naprosto zjevného lháře a zločince občany a apatií ostatních občanů, to je jednoznačné.

Na druhou stranu na obranu původních voličů Zemana je nutné říci, že je masivně obelhal, jednal podobně jako Hitler, Stalin, Lenin - lhal, vytvářel dojem, že je demokratem, podobně to opravdu dělali jak Hitler, tak i Stalin a Lenin a jini a jiní diktátoři, kteří se za pomoci lží dostali k politické moci. Tedy Češi nejsou jediní obelhaní a kteří se nechali obelhat, bohuže tuto hloupost opakují (Já ne, já jsem Zemana nikdy nevolil, vždy jsme ho považoval a považuji za komunisticko - nacistického zločince)

Loni opět bohužel volili jak v roce 1946 a opět se nechali obelhat zločinci komunisty (ANO ŠtB 2011) a neonacisty (SpD) a samozřejmě stále trvalkou KSČm a to je již velmi vážné. To se v EU pravdu obtížně vysvětluje, že má komunikovat s člvěkem, který nemá nárok na bezpečnostní prověrku státu, nemá negativní lustrační osvědčení, dokonce nejspíše kradl eu dotace a je daňovým podvodníkem obrovského rozsahu. To je samozřejmě věc velmi vážná, která degraduje ČR na stát, kde občané netuší co je to emokracie a tedy vlastně do situace, kdy nemáme dokonce ani tak elementární úroveň demokracie, kterou jsme měli v době vstupu do EU.