MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122002 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 15:14

#121996: - Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

Píši rychle a tedy s překlepy, tak to je. 

Tedy opravuji:

Jak jsem psal opět jen výkřik bez jediného argumentu, přečti si to po sobě. 

... russácké trotlování. 

Ty jsi tak trochu "spiklenecky rusko propagandisticky" soudruhu staršino "nadsadil", že :-). 

V russákově se za posledních několik staletí nemění vůbec nic a staletí je již docela dlouhá doba. :-) Není divu, když dnes z russákova lidé mohou odcházet, masivně také odcházejí - jen do USA a jen legálně jich ročně odejde 300 000 a to samozřejmě v tomto případě jedná jen o absolventy vysokých škol, neboť jinak by legálně do USA odejít nemohli. 

Pro představu v ČR ročně absolvuje 60 000 lidí vysokou školu, v russákově jich tedy může absolvovat maximálně 600 000, ale spíše méně (rusáci mají daleko méně vysokých škol na počet obyvatel a zaostalé vysoké školství), russáci i tuto informaci nezveřejňují.  Tedy polovina jich uteče do USA, pro představu jsou to dvě hodně velká letadla každý den, která odletí směr USA a jsou plná ruských vysokoškoláků a vrací se prázdná a to se další táhnou do Evropy, viz. např. ten pitomec, co opilý přejel v Praze mladou ženu a "podniká" a "bez něj podnikání nejde" a "milion byl pro něj problém sehat" když jedzí v autě  za 1,5 mil. 

Pokud by byl takový odchod vysokoškoláků z ČR v poměrném počtu, byl by to totální masakr pro naše hospodářství, státní správu, vzdělanost, lékařskou péči, o vědě ani nemluvě, pokud by odešla ročně polovina absolventů vysokých škol ČR by se bezpochyby velmi rychle začal propadat hospodářský růst, odešly by investice v masovém měřítku a celý dej by se multiplikoval. Během 3 let takového exodu by se země propadla nejspíše do chaosu.  

Russákům zjevně vysokoškoláci nechybí - nepotřebují je :-) nic totiž nevyrábí, těží ropu a plyn :-). 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122006 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň......

2018-01-06 15:31:20

#122002: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už na této jeho jediné větě je zřejmé, jak je mimoň...... 

Tvé příspěvky také nejsou argumentačně kodovíjak silné. Že se nechají mnozí mladí Rusové ekonomicky korumpovat, to něco vypovídá také o jejich mravní úrovni, protože je mnoho jejich kolegů, co to neudělalo. Třeba také pro to, že jejich méně vzdělaní spoluobčané do USA takhle volně odjet nemůžou a mnozí vzdělaní Rusové je neopustí. Že se po vzdělání muslimáků a jihoamerických drogových dealerů sluníčkoví američtí politici tolik neptají, je také celkem zajímavé, když tak vehementně bránili Trumpovi postavit na jihu zeď.