MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122168 Re: Re: Bylo by rozhodně lepší, kdyby Zeman vyhrál v prvním kole

2018-01-08 16:27

#122164: - Re: Bylo by rozhodně lepší, kdyby se Zeman vůbec do druhého kola nedostal a vyhrál hned v prvním kole..... 

Pražská kavárna má nějakého svého prezidenta? Nic jiného jí ani nezbývá, když prezidentem ČR bude opět pan Zeman.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122171 Re: Re: Re: Bylo by rozhodně lepší, kdyby Zeman vyhrál v prvním kole

2018-01-08 16:51:15

#122168: - Re: Re: Bylo by rozhodně lepší, kdyby Zeman vyhrál v prvním kole 

Co je jistota, že je Miloš Zeman polomrtvý smradlavý stařec trpící alkoholovou (drogovou) a stařeckou demencí, jak prokázal hrozením pěstí o Vánocích z obrazovat televizí. Mimochodem i komunista  a StBák Babiš, tedy do jisté míry stejně smradlavá osoba, se ušklíbal, když mu Zeman "vysvětloval" že bude svíčková, kterou nikoho neurazí, ale že on má rád uzený jazyk, ale to zas nevěděl, jestli by to Babiš jedl. Bylo to opravdu už čiré zoufalství. 

Tam máme jistotu naprosto jasnou. Jestli někdo bude takovou kreaturu tedy volit, je to jeho nezodpovědné a dokonce i neústavní jednání, neboť nejedná odpovědně vůči sobě ani vůči celku. 


Nepřihlášený uživatel

#122182 Re: Re: Re: Bylo by rozhodně lepší, kdyby Zeman vyhrál v prvním kole

2018-01-08 18:48:15

#122168: - Re: Re: Bylo by rozhodně lepší, kdyby Zeman vyhrál v prvním kole 

Co je jistota, že je Miloš Zeman polomrtvý smradlavý stařec trpící alkoholovou (drogovou) a stařeckou demencí díky jeho vlastnímu přičinění, jak prokázal hrozením pěstí o Vánocích z obrazovek televizí. Mimochodem i komunista  a StBák Babiš, tedy do jisté míry stejně smradlavá osoba, se ušklíbal, když mu Zeman "vysvětloval" že bude svíčková, kterou nikoho neurazí, ale že on má rád uzený jazyk, ale to zas nevěděl, jestli by to Babiš jedl. Bylo to opravdu už čiré zoufalství. 

Tam máme jistotu naprosto jasnou. Jestli někdo bude takovou kreaturu tedy volit, je to jeho nezodpovědné a dokonce i neústavní jednání, neboť nejedná odpovědně vůči sobě ani vůči celku.