MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122338 Re: Pan prezident ma pravdu

2018-01-10 16:51

#122336: - Pan prezident ma pravdu 

Rusáci si před okupací v šedesátýh letech bez vědomí občanů navozili jaderné zbraně do ČSSR. To nebyla informace všeobecně známá ještě do nedávna a proto také ještě nedávno okupace 500 000 zločinci jevila jako "překvapivá" a tehdy pro občany překvapivá byla.  

Tedy chtěl bych vidět kohokoliv, jehož zemi okupuje 500 000 rusáckých zmetků, kteří rovnou aktivovali jaderné zbraně a on jim bude předvádět "sílu".

Tehdy prakticky nikdo nevěděl, že tu russáci mají jaderné zbraně. Nebylo to součástí žádných mezinárodních dohod a dokonce i kdyby to tak bylo, komunistická pakáž  a tedy i Dubček, by to před občany stejně tajili. 

Zeman je naprostý idiot, to je jistota, kterou občané této země mají a to nejen po jeho debilních prohlášeních o Dubčekovi. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122351 Re: Re: Pan prezident ma pravdu

2018-01-10 18:48:33

#122338: - Re: Pan prezident ma pravdu 

1. To nebyly Rusové, nýbrž vojska Varšavské smlouvy pod vedením ukrajince Brežněva. Nejvíce vojáků bylo z Ukrajiny, jelikož to sem bylo z Ukrajiny z celého SSSR nejblíže, viz. např. otec ukrajinského boxera Klička.

2. Opět tvůj blábol o jaderných zbraních dovezených na území, které chceš napadnout? :D Ty jaderné zbraně jsi měl pod postelí, když tu SSSR před rokem 1968 nemělo žádnou vojenskou základnu? Dnes jsou již známé plány západu na vyhubení Československa jadernými zbraněmi. Jaderné zbraně SSSR tu byly později naopak jako obrana před tímto hanebným útokem ze západu.

3. Pan prezident má opět pravdu, nijak jsi jeho slova nevyvrátil.