MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122353 Ať žije náš oblíbený pan prezident Zeman!

2018-01-10 19:07

Celý projev premiéra Roberta Fica na Pražském hradě:

Vážený pane prezidente, vážená paní Zemanová, dámy a pánové!

V politice jsem od roku 1992 a přiznám se, že takovou atmosféru, jakou cítím v tomto sále, jsem nezažil. To říkám absolutně upřímně. Pane prezidente, chci poděkovat za pozvání. Raduji se, že tady můžu být spolu s tebou a že mohu říct pár slov, které se týkají našich vztahů mezi Českou a Slovenskou republikou.

Milí přátelé Češi a Moraváci (bouřlivý potlesk), děkuji za Váš nádherný vztah ke Slovensku. Děkuji za všechny ty studenty a další, které působí tady v České republice a kteří se tu cítí nádherně. Je to něco, co se dá slovy těžko popsat. V pátek jsem byl v Bratislavě na setkání s českým premiérem Andrejem Babišem. Říkal jsem mu: Andreji, vítej doma! Ale říkám to v dobrém, protože jde o setkání lidí, kterým velmi záleží na nadstandardních vztazích mezi Českou a Slovenskou republikou. 25 let samostatné české a slovenské státnosti je jeden velký úspěch. Pan prezident to určitě potvrdí. Velmi se raduji z toho, co udělal český premiér včera (v pondělí, pozn. red.), když oznámil, že budou vlaky zdarma pro studenty a důchodce i v České republice. Všichni budeme navzájem cestovat! Vaši lidé budou poznávat Slovensko, naši lidé Českou republiku! Není krásnější příklad vzájemných vztahů. Česko-slovenské a slovensko-české vztahy jsem vždycky nazýval vztahy vzájemných půjček důvěry. Věřím, že v tomto duchu budou tyto vzájemné půjčky důvěry pokračovat.

Vážené dámy a pánové, vážený pane prezidente. Chci říct, že v osobě pana prezidenta Miloše Zemana vidím nejen osobního přítele, známe se dlouhé roky, ale hlavně si na něm vážím, že poví, co chce. Toho si vážím. Včera mě, promiňte za výraz, zjebal kvůli tomu, že se Slovenská republika chovala jinak v otázce hlavního města Izraele a já to beru, protože je to člověk, o kterém si myslím, že přesně ví, kolik ve světě bije. Svět má čtyři světové strany. Nemá jen západ. Má východ, sever a jih. A vy máte prezidenta, který přesně ví, že svět má čtyři světové strany (potlesk). Je to můj přítel, kterého si mimořádně vážím! Vždy pro mě udělal, cokoli na světě bylo potřeba. Jsem jeho dlužník, skutečně si to myslím. Přeji mu, protože nemůžu zasahovat do vnitřních věcí, aby se naplnila všechna jeho přání absolutně v plném rozsahu.

Pane prezidente, držím ti palce! Hodně zdraví a štěstí i Vám všem, Čechům a Moravákům!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122356 Re: Fráze nic jiného....

2018-01-10 19:20:40

#122353: -  

....hodnota nula. 

Zeman je smradlavý ubožák, alkoholový a stařecký dement, které velmi pravděpodobně mocně dopují amfetaminy.