MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122391 Re: Re: Re: Ani nákodou

2018-01-10 23:34

#122385: - Re: Re: Ani nákodou 

Tento dokument natočil slavný francouzský investigativní novinář, s Ruskem nemá nic společného. Ani jsi ho neviděl a hned blábolíš nějaké fráze z příručky rusofoba.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Moreira

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122392 Re: Re: Re: Re: Ani nákodou

2018-01-10 23:37:18

#122391: - Re: Re: Re: Ani nákodou 

Ten "slavný investigativní novinář" už dávno, právě diky tomu nesmyslu, co ty vydávaš za dokument, už slavný není a od té doby také nic nenatočil neb jediný, kdo by mu možná ještě za něco zaplatil by byli právě Russáci. 

Slavného tedy na něm není opravdu vůbec nic oním dílem, na který jsi dal odkaz, se ten člově zpronevěřil práci novináře, dokumentaristy - film je jen ubohá manipulace, to je vše. Russáci si nejspíše zkusili, jakým blábolům budou ještě občané západní Evropy schopni věřit a hlavně jak dlouho jim ona "víra" vydrží. Je dobře, že masivně narazili, přesto to budou v budoucnu chtít využí, co "zaseli" tedy pochybnosti. Určitě ještě přijde nějaké "pokračování" byť tím je celá jejich propagandistická kampaň, která nepřetržitě běží a které seš ty možná oběť, ale daleko pravděpodobněji jsi její součástí jako trotl. 

Je zajímavé, že časová osa nějakého ubohého amatéra vlastně naprosto jasně dokládá, že celé to dílo Moreiry o Ukrajině je naprostým blábolem. To ma Moreira opravdu blbý, ale zase od russáků určitě zaplaceno dostal dobře. Já jsem si svojí posloupnost udělal jen pro seba, abych měl jistotu, jak šly události po sobě.