MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122393 Re: Re: ČT nadržuje havlofašistům..... 

2018-01-10 23:45

#122388: - Re: ČT nadržuje havlofašistům..... 

Centrum mediálních studií na FSV UK vyhrálo veřejnou zakázku Rady pro rozhlasové a televizní vysílání na analýzu vyváženosti vysílání České televize. Analytici se probrali třemi stovkami hodin vysílání a dospěli k závěru, že vysílání veřejnoprávní televize příliš straní TOP 09 Jiřího Pospíšila. Množství pozornosti, jakého se dostává TOP 09, podle analýzy neodpovídá volebnímu výsledku strany a jejímu politickému vlivu a postavení ve společnosti.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122394 Re: Re: Re: ČT nadržuje havlofašistům..... 

2018-01-10 23:50:23

#122393: - Re: Re: ČT nadržuje havlofašistům.....  

Pokud se jednalo o 300 hodin, týkalo se tedy minulého volebního období a to bych řekl, byla TOP nejspíše nejvýznamější opoziční strana ve Sněmovně, aniž bych nějak příliš zpochybňoval vlastní analýzu. 

Je to jen kritický pohled na tvůj příspěvek aniž bych tušil, jestli je to citace ze zprávy, nebo sis to upravil. 

Další věcí bylo "o kolik více" dostali prostor, neboť se lehce mohlo stát, že to vzniklo z toho, že Babiš jednu dobu přestal do ČT chodit, pak je to pro ČT obtížné a těžko může i druhé straně říci - nechoďte, neboť právě na to Babiš spoléhal.  

Jen argumentuji, že je potřeba znác celou zprávu, aby byl vidět celek, stejně jako je dobré znát celé steno záznamy projevů Babiše, když v nich popisuje své dotační i daňové podvody. 

Evropan

#122399 Re: Re: Re: ČT nadržuje havlofašistům..... říkají prorusské listy

2018-01-11 07:28:25

#122393: - Re: Re: ČT nadržuje havlofašistům.....  

Chceš tím říct, že tvým zdrojem informací jsou prorusské neofašistické listy, jejichž pisálkové neumí rozlišit, jestli v době, kterou Centrum mediálních studií analyzovalo, byl předsedou Kalousek nebo Pospíšil? 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena

A navíc jsem tam nikde nenašel pojem havlofašista. Jak mi to, soudruhu, vysvětlíš? Lžeš jako Bumbál?