MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#122572 Mimo to, že měla naprostou pravdu je bohužel pravděpodobné.....

2018-01-12 14:52

Na prezidenta se hnala polonahá žena. Zeman je Putinova děvka, křičela

12. ledna 2018  15:11, aktualizováno 15:31
V místnosti, kam přišel volit Zeman, se vysvlékla žena a s nápisem v angličtině, že Zeman je Putinova děvka, běžela k prezidentovi a křičela na něj. Proti ženě zakročila Zemanova ochranka a zároveň prezidenta odvedla z volební místnosti. Zeman při návratu do ní řekl, že je poctěn, protože ho napadla aktivistka skupiny Femen, která útočila i na papeže.

.....že si jí Vláďa Iljič Adolf Putler pro Miloše objednal, neb potřeboval motivoat jeho voliče, tedy Miloš velmi dobře věděl, co příjde, pokud by to nevěděl, tak je tu za týden státní funus, neb to by zaručeně nepřežil. 

Zeman s Putlerem v tomto případě "vrtí psem", to je naprostá jistota. Na voliče Zemana to nepochybně působí jako živá voda. 

---------------

Polomrtvý Zeman v náručí ochranky, přitom si chtěl Zeman jen chtěl prohlédnou poprsí ženy, to je fakt dobrý :-) Babišův Blesk I. opravdu parádní video :-). 

chěli s Putlerem vrtět psem a prokázali jediné, že je Zeman polomrtev. Ochranka ho nemohla ani chránit, museli ho odnét, neb kdyby ho položili na zem, aby ho chránili proti případnému reálnému útoku, tak hrozí, že už nevztane a budou nařknuti z toho, že ho zabili, tak ho raději doslova odvlekli i kdyby se měl nějaký útok přeci jen odehrát :-).

Skvělá je také Marta Gottwaldová Zemanová, jak hraje udivenou, ale možná jí to Miloš Zepomněl sdělit, co přijde :-). 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#122575 Re: Mimo to, že měla naprostou pravdu je bohužel pravděpodobné.....

2018-01-12 15:09:12

#122572: - Mimo to, že měla naprostou pravdu je bohužel pravděpodobné..... 

Tohle jen Zemanovi pomůže, když se nějaká frnda vrhne takto na prezidenta, tak na řadu lidí to může působit tak, že jeho odpůrci se neštítí ničeho. Otázkou zůstává, kde se tam vzala mezi haldou novinářů, jak se tam dostala.... Ono na Zemana můžu mít názor jakýkoliv, ale pořád je to prezident republiky. Dovolím si tvrdit, že stát se něco takového v USA, tak ji na místě odprásknou.