MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#123473 Re: Re: Re: Kdo to ví, odpoví!

2018-01-22 15:55

#123461: - Re: Re: Kdo to ví, odpoví! 

Nechápu, proč máte tu špatnou vlastnost, tedy lhaní. Knihy pana Součka jsem jako mladý hltal a mám přečtenou většinu z nich. To ale neznamená, že bych považoval pana Součka za vědce. Byl to dobrý spisovatel, a to není málo. Ve své době ani neměl příliš možností cokoli jiného dokázat. A současně jsem sledoval a dodnes sleduji pana Grygara. Nikdy jsem nezaznamenal, že by Grygar Součka nějak cenzuroval. Maximálně mohl upozorňovat, že některé věci se fyzikálně dějí jinak. Je to asi tím, že Souček byl doktor a Grygar je astrofyzik. A dodnes si vážím obou bez vyjímky. Hledat v tom nějakou politickou zášť může jen ubožák.

https://cs.wikipedia.org

Ale jestli jste takový odborník na spiklenecké teorie, proč nezkoušíte hledat záznamy StB o Miloši zemanovi, alias Bumbálovi? Během pražského jara (1968) vstoupil do KSČ, ze které byl v roce 1970 kvůli nesouhlasu s okupací vojsk Varšavské smlouvy vyloučen. V letech 1971 až 1984 pracoval v tělovýchovném podniku Sportpropag v oddělení komplexního modelování. Také se účastnil přednášek Vědeckotechnické společnosti. Poté byl až do roku 1989 zaměstnán v podniku Agrodat, kde se zabýval simulačními modely zemědělských systémů. Od 31. ledna 1984 vedla Správa kontrarozvědky pro ochranu ekonomiky (součást Státní bezpečnosti) Miloše Zemana jako prověřovanou osobu. Není jasné, co bylo důvodem sledování. Svazek byl skartován na začátku prosince roku 1989.

Ale jinak díky za tip.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#123504 Re: Re: Re: Re: Kdo to ví, odpoví!

2018-01-22 21:04:27

#123473: Evropan - Re: Re: Re: Kdo to ví, odpoví! 

Díky Grygarovi byl na ČT zrušen pořad DETEKTOR. Nerad bych, aby tedy tento koniáš radil Drahošovi v otázkách svobodného projevu. Vrána k vráně sedá, tedy ani Drahoše nelze na prezidentském křesle vítat, protože zamítá referendum o důležitých otázkách, k nimž musí mít lidé právo mít možnost se vyjádřit. Jedná se o setrvávání v NATO a EU. Kdo občanům zapovídá možnost tyto otázky referendem řešit, toho nelze označit za opravdového demokrata, nýbrž za elitářskou hyenu a takového člověka nechci za prezidenta.