MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#123787 Re: Re: kdo je tady bezpečnostním rizikem?

2018-01-26 08:35

#123785: Evropan - Re: kdo je tady bezpečnostním rizikem? 

Nepřikládal bych tomu nějakou přehnaně velkou důvěryhodnost. Z více zdrojů se to asi nepodaří ověřit a to co o sobě uvádí RCD není žádná velká sláva. Trochu to přípomíná - Ron Paul Institute na který je tak pěkně napojený Eric Best a že je Ron Paul Institute čisté russácké trotlování, tak o tom není ani těch nejmenších pochybností. 

Echo24 u mne nebudí velkou důvěru také. 

 

Kontakty médií

KANCELÁŘE
Chicago
6160 N Cicero Ave 
Suite 410 
Washington DC
1725 DeSales Street 
Suite 700 

Odpovědi

Evropan

#123805 Re: Re: Re: kdo je tady bezpečnostním rizikem?

2018-01-26 12:19:56

#123787: - Re: Re: kdo je tady bezpečnostním rizikem? 

No samozřejmě zdroje informací jsou všelijaké a ne všechny informace lze dohledat. Každopádně po původním nadšení se Trumpetka setkání s Milošem brání a zkazil mu tím jeho záměr velko "grandslamu", kdy se chtěl během roku sejít s prezidenty Číny, USA a Russka. To, že se s ním Trumpetka odmítá setkat, to mu určitě ještě dlouho nezapomene.

Na druhou stranu už před rokem, kdy vyzradil informace tajných služeb, byl Bumbál označen za bezpečnostní riziko, viz. třeba úryvek z hospodářský novin :

Po bezpečnostních expertech i premiér Sobotka nepřímo potvrdil, že Zeman vypuštěním informace o "muži z Maghrebu napojeném na teroristy" ohrozil bezpečnost Česka. Vyzrazená informace pravděpodobně přišla od spojeneckých tajných služeb a ty si nyní dvakrát rozmyslí, jestli se zemí, kde se všechno s odpuštěním vykecá, budou sdílet důležité informace. Důvěra se buduje dlouho, přijdete o ni ve vteřině. No a komu asi tak může podezíravost mezi spojenci vyhovovat?