MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#124035 Re: Re: Re: Re: Výsledky 2. kola volby prezidenta ČR 2018 ve Velké Británii

2018-01-28 13:11

#124030: - Re: Re: Re: Výsledky 2. kola volby prezidenta ČR 2018 ve Velké Británii 

vase nazory jsou uplne zcestne.... Autem se bude chlubit chlapec, který je v ČR a koupil si ho na dluh... Kluk, který je tamhle nekde v Irsku, v hospode pingluje, šetří každe euro, kupuje levne potraviny v Tescu, ten si toho bude vážit, když si na něco našetří. Vím o čem mluvím...

Odpovědi

pan Hnedy

#124065 Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky 2. kola volby prezidenta ČR 2018 ve Velké Británii

2018-01-28 16:32:02

#124035: - Re: Re: Re: Re: Výsledky 2. kola volby prezidenta ČR 2018 ve Velké Británii 

Otazka  take je, kdo sel volit  v zahranici , ja se domnivam, ze vzhledem k poctu, kdy odvolilo cca 17 000 lidi, to byla spise ta povysenecka,tvrdici o sobe ze slusna, v jistem smyslu nasycena, blazeovana cast ceske spolecnosti zijici v zahranici, ktera tam zije dlouhodobe a zcasti ma nepresne, zprostredkovane informace. Soucasti byl zrejme diplomaticky sbor a ruzni statni zamestanci, mozna i ruzni Telickove a jini zradcove ceske statnosti a suverenity.

Pocet Cechu v zahranici jiste presahuje nekolik set tisic.

ale jiste mnohdy plati i to, co za me velice spravne odpovedel muj predrecnik. Vy jste to jen trochu nepochopil. Bylo to spise jen jeho vlastni subjektivni myslenkove prirazeni se k te casti elity slusno-lidi volící Drahose nez objektivni fakticke. Samozrejme Drahose volili mnozi ti, co nechteli Zemana, ale to pro me neni spravne reseni, i kdyz je hulvat a ma tam hruzostrasne lidi kolem sebe, az na napr. Kmonicka, ktery byl odejit.

 

PS: predtavte si, ze jsem taky pracoval v nekolika zemich zapadni Evropy, takze mam jiste zkusenosti, jak to tam chodi. Proto jsem si dovolil  i napsat, ze pokud se neco nezmeni budto ze strany pristupu muslimu k islamu nebo pristup zatim vetsinove spolecnosti v nekterych zemich zapadni Evropy, jeji svobodomyslny duch, bude ztracen. To vse pod rouskou naseho bezpeci.