MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#124323 Re: Re: Re: Re: Re: Dobytek - ti , co ho nevolili mají prý držet hubu

2018-01-30 15:46

#124320: - Re: Re: Re: Re: Dobytek - ti , co ho nevolili mají prý držet hubu 

Pan Zeman žádné takové vlastnosti nemá, to tvrdí pouze dementárium havloidů, gayů a pedofilních úchylů. Jenže věř někomu takovému.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124327 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobytek - ti , co ho nevolili mají prý držet hubu

2018-01-30 15:56:13

#124323: - Re: Re: Re: Re: Re: Dobytek - ti , co ho nevolili mají prý držet hubu 

Kde žiješ ty naivní aladare?? Seš bez  TV, radia, internetu, nemáš ve svém okolí jedinou trafiku, že by sis koupil jednou za čas noviny ? Možná žiješ v boudě za Uralem.. Zeman má minimálně 15 těch nejodpornějších vlastností, jaké člověk vůbec může mít!!


Nepřihlášený uživatel

#124328 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobytek - ti , co ho nevolili mají prý držet hubu

2018-01-30 15:59:05

#124323: - Re: Re: Re: Re: Re: Dobytek - ti , co ho nevolili mají prý držet hubu 

Tak jaké má vlasnosti? 

Každou vlastnost, kterou jsem napsal, prokážu. 

-nevzdělanost - Zeman prakticky nemluví správně žádným cizím jazykem, vychodil něco tak absurdního jako je komunistická ekonomie a celý život dělal na věcech, které neměli žádnou reálnou hodnotu. Obecně je nekulturní a nemravný - nedílnou součástí vzdělání je kultura a morálka - Zeman je amorální a nekulturní. 

-prakticky všichni v jeho okolí jsou nedůvěryhodní pro stát - nemají šanci získat bezpečnostní prověrku státu  a to je velmi vážné. NBÚ zastupuje nás občany v zjišťování, jestli je ten či onen důvěryhodný a co více, jeho důvěryhodnost je v případě vyšších prověrek pod nepřetržitou kontrolou. Tím, že Nejedlý, Ovčáček, Mynář či Hlinovský nemají bezpečnostní prověrky stát, stát ani nemůže jejich jednání monitorovat a tím, že nemají možnost získat prověrku je zřejmé, že se pohybují na hraně zločinnosti. 

-Zeman od voleb nevstal, neukázal se na Hradě, zrušil předávaní dekratů rektorům, prostě ani základní společenský úkon už nezvládá - je tedy z tohoto pohledu více polomrtev než položiv

-alkoholismus prokázal mnohokrát - řekl bych, že z toho se sám usvědčil tolikrát, že to o tom není pochyb, ožrání se na russácké ambasádě a pak vrávorání u korunovačních klenotů, není co řešit v tomto případě - Zeman je celoživotním alkoholikem, to je naprostá jistota. 

-rodinný život Zemana, kdy on žil kdesi, jeho žena kdesi jinde a jeho původní rodina se k němu vyloženě nezná ti připadá snad jako cosi normálního-včetně pornografického úletu jeho dcerunky Kateřiny? 

-lenost studovat za komunismu ultra komunistický obor - o tom snad ani nemusíme vést diskusi, studenti VŠE byli za komunismu bráni studenty ČVUT jako komunističtí exoty a jazyk těchto dvou komunit byl skutečně diametrálně odlišný, přestože např. studenti ČVUT mnohdy museli absolvovat zkoušku z komunistické ekonomie na VŠE. 

Tak se předveď, popiš jeho "kladné vlastnosti" a zdůvodni je. To si opravdu rád přečtu. Mimochodem budeš zaručeně první, ještě dosud nikdo nikdy nedefinoval jedinou kladnou vlastnost Miloše Zemana tak, aby to byla vlastnost opravdu reálná.