MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#124579 Re: Re: Re: Re: přesRe: Re: Pan inženýr Zeman bude daleko lepším prezidentem!

2018-02-01 09:37

#124500: - Re: Re: Re: přesRe: Re: Pan inženýr Zeman bude daleko lepším prezidentem!  

Podstatné je na tvém příspěvku, že dnes Zeman mlátil pusou do mikrofonu a tvářil, že o tom neví nebo o tom opravdu nevěděl. Koktal, nebyl schopen vyslovit slova, tedy je možné, že jej již postihla neuropatie mimických svalů. 

Jak to bude pokračovat, co se ještě dá či nedá napravit, to nedokáži odhadnout. Důležité je jen to, co dnes Zeman předvedl, mimo jiné i v tom, že vybízel nové soudce, aby soudili účelově, což tu naposledy bylo v době komunismu a mnozí mravní a kultuní lidé byli takovou justicí zavražděni. 

Zeman je ubožák. 

------------

A to, že když si dá Zeman panáka a je tím pádem třeba v Lurdech, to je bohužel u alkoholiků obvyklé. Prostě si to Zeman o sobě představuje, nežije a nejspíš nikdy moc nežil svůj život, žije jen jakési podivné představy o sobě a v době virózy třeby i to, že je v Lurdech. 

Hitler také žil v drogovém opojení, že je nesmrtelný. Alkoholismus není nic jiného než drogové opojení, byť já bych řekl, že Zeman už nyní používá i daleko jiné podpůrné prostředky než jen alkoholol. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#124581

2018-02-01 09:47:36

#124579: - Re: Re: Re: Re: přesRe: Re: Pan inženýr Zeman bude daleko lepším prezidentem!  

Zcela určitě, Sověti jistě poradili, čím Mildu dopovat. Mnohaleté  zkušenosti. Už Leonida neustále oživovali a dopovali různými prostředky neb ho  ještě chvíli potřebovali. U těch dvou následujících soudruhů,  již použili prostředky s opačným účinkem.