MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127185 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 11:50

#127183: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

No proto má Německo tak enormní zájem na Nord Streamu, financuje jej plno států Evropy, aby pak plyn přes něj neodebíraly. Dokonce kancléřka i EU kritizovala sankce USA, protože ohrožovaly dostavbu plynovodu. Samozřejmě USA se tento plynovod zrovna moc nehodí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2018-03-03 12:08:09

#127185: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nordstream je skutečně otázka principu, jestli je či vůbec někdy bude russákov natolik důvěryhodný, aby vůbec dávalo smysl stavě další produktovod, když je k dispozici produktovod přes Ukrajinu. 

Je to jistý druh socializace russáků, ale ti předvádějí, že jakmile se dostanou k penězům právě např. za dodávky plynu, začnou západní demokracie ohrožovat hybridními války, propagandou, zasahováním dovoleb atd. 

To je zatím realita a proto se také rozhodování o Nord streamu nikam moc posouvat nebude. 

Potom co zrovna včera předvedl Putler již evidentně ani náhodou.  Není možné russákům platit za plyn a oni pak tyto peníze použíjí na to, aby fyzicky ohrožovali západ, kradli území Ukrajině atd. 

Skutečně nelze russákům dodat vrtlníkové lodě, aby tyto byly zneužity proti západu, jak před časem EU řešila a jak to také vyřešila. Peníze za plyn je jen jiná forma vrtulníkových lodí. EU musí velmi pečlivě "dávkovat" kolik reálných peněz do russákova je možné poslat.