MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127355 Re: Re: Kalousek má naprostou pravdu, trestně stíhaný StBák a kriminální imigrant .....

2018-03-05 10:28

#127354: - Re: Kalousek má naprostou pravdu, trestně stíhaný StBák a kriminální imigrant ..... 

Nějak by to měnilo něco na tom, že je pan Kalousek dnes neotřesitelná morální i odborná autorita a to nejen v politice ale také ve státních financích a že je Babiš trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista a StBák? 

Tvůj příspěvek by dokládal velmi přesvědčivě, že je s veřejností odporně manipulováno trestně stíhaným kriminálním imigrantem a že si mu manipulace daří - to je velmi vážná věc a svědčí to o tom, že se zločinci Babišovi podařilo skutečně ovládnout stát podobně jako se to podařilo komunistů v roce 1948, tedy spáchal Únor 2018 společně se Zemanem. 

Dokládáš velmi přesvědčivě tvým příspěvkem, že Slovák Babiš páchá v ČR odporné zločiny včetně porušování Ústavy ČR. 

Andrej Babiš nechal o panu Kalouskovi napsat hanopis a z něj, přestože má přístup dokonce k jeho bankovním účtům, daňovým příznání atd a to včetně celé rodiny, přátel, spolupracovníků nepotrvrdil vůbec nic. Nula a to se o to snaží již skoro čtyři roky, dnes dokonce z pozice premiéra. 

Tím logicky potvrdil, že pan Kalousek je neotřesitelná morální autorita a také potvrdil, že je to politologická autorita, neboť dnes Babiš čelí trestnímu stíhání, paktuje se neonacisty a ultrakomunisty přesně jak to pan Kalousek předpověděl. 

Státní finance jsou v děsivém stavu pokud přihlédneme k tomu, že růst HDP, malobchodních tržeb a zaměstnanost jsou vysoko nad tím, na jakých hodnotách byl stavěn rozpočet. Tedy rozpočet by v takové situaci měl být v obrovském přebytku, růst výběru daní by měl korelovat s růstem HDP a růst výběru DPH by měl korelovat s růstem malobchodu, to se ale neděje, natož aby příjmy státu ještě reflektovali ultra vysokou zaměstnanost a masivní růst platů. 

Někdo tedy státní rozpočet rozkrádá. Stát není schopen daně efektivně vybrat či postihovat trestnou činnost při daňových podvodech. Není divu, sám Babiš si vydal korunové dluhopisy v objemu 1,5 mld., které si také sám nakoupil a tím okrádá stát o 30 mil. ročně na daních. Celkový objem této zlodějiny je ovšem až 5 mld. neboť bylo vydáno dluhopisů za 165 mld. při průměrném úroku 10 procent. Tedy jen za dobu, co je Babiš v politické pozici je to 20 mld. ukradených daní, jen v této jediné zlodějině, které se Babiš aktivně účastní. 

Tedy i v této věci je pan Kalousek odborná autorita, neboť provedl zemi odbytovou krizí s nezaměstnaností o 3 % body menší, než měl idiot Zeman v době růstu HDP 3 %. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127357 Re: Re: Re: Kalousek má naprostou pravdu, trestně stíhaný StBák a kriminální imigrant .....

2018-03-05 10:56:23

#127355: - Re: Re: Kalousek má naprostou pravdu, trestně stíhaný StBák a kriminální imigrant ..... 

No snad si nemyslíš, že dobrovolně z premierského křesla odejde, to je utopie. To raděj to nechá dojít k těm předčasným volbám a v nich nic neztratí. Ale to je jen můj názor, třeba chybný, nejsem politolog. Já sem někdy zase v červnu vlezu a uvidíme, v té době už to asi bude tak nebo tak rozhodnuté