MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#127400 Kiska je Sorosův zrádce!

2018-03-05 21:28

To, co se na Slovensku stalo po vraždě novináře a jeho přítelkyně, naznačuje, že se odehrává pokus o totální destabilizaci státu.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#127403 Re: Kiska je Sorosův zrádce!

2018-03-05 21:36:27

#127400: - Kiska je Sorosův zrádce! 

To tvrdí ale člověk, který z prsatice udělal "hlavnů poradkyňu vlády" a z nekompetentního důchodce "hlavného bezpečáka štátu", novináře urážel, pohrdal jimi a také se tak veřejně vyjadřoval nejen, že by tak jen konal. 

Kiskův projev Fico těžce zkreslil. Nebylo v něm nic o tom, že by měl rekonstruovat vládu někdo jiný než Smer, nebylo tam nic o tom, že by pan Kiska jakkoliv přebíral moc. 

Jediné, co by rád věděl a společně s politiky tedy veřejnosti sdělil, jak navrátit důvěru v represivní složky státu, v soudy , aby při vyšetřování bylo zřejmé, že není nikým nekale ovlivňováno. 

To bylo vše - řekl, že možnosti jsou dvě, rekonstrukce vlády - to si musí zajistit Smer a nese plnou odpovědnost a pokud se k odpovědnosti nehlásí, předčasné volby o kterých se ale musí domluvit v parlamentu. 

Stačí si projev pana Kisky pustit. Byl věcný, nebyl s ním ani ten nejmešní problém. Fico ovšem jako populista projev zkreslil, tedy opět lhal. Není to nic nového, důvěru to ale v občanech logicky nezvýší.